Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy gerçekler bunlar balim ne demek canm benim insallah gelir seninkide benmkide kuzm ama önceden bilseydim şimdiye yol.kathederdim ama kısmet allah büyük insalah bundada vardır bi hayir pconunda vi beslenme tarzı var demi kuzum

Kesinlikle her şeyde bi hayır var kuzum, gelicektir inşallah bundan sonra bebişin.
Tam bilmiyorum canım ama genel olarak pcolularda insülin direnci yüksek oluyo ve bu yüzden kilo alıyolar. İnsülin direncine de bi baktırabilirsin. Ona göre tatlıları ve hamur işlerini biraz kısıtlasan daha çok yol katedersin canım

Amiin canımcım inşallah artık güzel haberler verelim. Evet belli sistemde değerlendirmek zor oluyo biraz akışına bırakmak lazım canım
İnşallah güzel olsun canım :) bu ay çok bereketli geçti ama bir sürü hamişimiz var grupta inşallah Aralık da böyle olur

Ay az kalmış inşallah bebiş belirtileridir bunlar

İnşallah güzel olsun canım :) bu ay çok bereketli geçti ama bir sürü hamişimiz var grupta inşallah Aralık da böyle olur
İnşallah canım. Bu topik maşallah ya gerçekten çok bereketli, hamile olmayan kalmıycak burda hiç merak etmeyin

İnşallah canım. Bu topik maşallah ya gerçekten çok bereketli, hamile olmayan kalmıycak burda hiç merak etmeyin
Gerçekten çok güzel bir enerji var, hamile olan da bırakıp gitmiyor daha bir anlamlı oluyor. Sırayla haberler almaya devam inşallah haber verenlerden oluruz :)

cnm iyim. birsz canim sikkn. bu,ayda.bos bos bekliyorum

Bende senin gibi bu ay bostayim regli olsamda tedaviye baslayabilsem diye hergün takvim hesabi yapiyorum.insallah araligin 6 si gibi regli olabilirim bu belirsizlik beni deli ediyor

Gerçekten çok güzel bir enerji var, hamile olan da bırakıp gitmiyor daha bir anlamlı oluyor. Sırayla haberler almaya devam inşallah haber verenlerden oluruz :)
Aynen öyle Allah razı olsun hamile olan arkadaşlarımız bizi bırakmıyo, bize de tecrübe oluyolar :) inşallah artık sıra bize de gelsin canım

Aralikta sen hamileligini müjdelersin şubatta ben müjdelerim insallah
İnşallah kuzum benim, en kötü ihtimalle ocakta bari verebilsem keşke müjdeyi. Sen de aralıkta tedaviye başlayacağına göre ocakta müjdeyi verebilirsin aslında balım

İnşallah kuzum benim, en kötü ihtimalle ocakta bari verebilsem keşke müjdeyi. Sen de aralıkta tedaviye başlayacağına göre ocakta müjdeyi verebilirsin aslında balım

Opsiyonlu subat diye düşündum.doktor hem söktürücü hem tarlusal hemde ayni ay icinde rahim filmi cekildigim icin yine gecikmeli olur dedi.en kotü 28aralik gibi regli olabilirsem ocakta tedavi subatta iyi haberlerle insallahhh.

Hepimize nasip olur insallah amiiin. 12.gundeyim simdi de adet gibi agrilar oluyo ara ara. Benim de ocaga kaldiii galiba :) yeni yil hamilelikleri olur insallahh ugurla.

Regli agrilari ayni zamanda gebelik belirtisi olumsuz düsünme

bebiş olabilir canım, sen varmış gibi davran, dikkat et ağır fln kaldırma sakın.. olabilir neden olmasın.. senın yumurtalar nasıl gelişiyor arkadaşım? klomen ile mi?

bebiş olabilir canım, sen varmış gibi davran, dikkat et ağır fln kaldırma sakın.. olabilir neden olmasın.. senın yumurtalar nasıl gelişiyor arkadaşım? klomen ile mi?
Insallah bebistendir. Umutlanmaya korkuyorum gercekten.
Benim yumurtalarim kendiliginden gelisiyor. Ocak 2017den beri istiyoruz. Ilk olarak gecen ay gittim doktora. Gecen ay ve bu ay ovitrelle catlattik sansi yukseltmek icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…