- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.261
ayyy gerçekler bunlar balim ne demek canm benim insallah gelir seninkide benmkide kuzm ama önceden bilseydim şimdiye yol.kathederdim ama kısmet allah büyük insalah bundada vardır bi hayir pconunda vi beslenme tarzı var demi kuzumEstağfurullah kuzum ben de bi şey bildiğimden demedim de lh yüksekti o pco ya işaret ediyodu onu söyledim sadece. Merak etme kısa sürede dengelersin hormonları ve gelir bebişin. Bu arada iltifatların için teşekkür ederim canımcım utandım :)
Kesinlikle her şeyde bi hayır var kuzum, gelicektir inşallah bundan sonra bebişin.ayyy gerçekler bunlar balim ne demek canm benim insallah gelir seninkide benmkide kuzm ama önceden bilseydim şimdiye yol.kathederdim ama kısmet allah büyük insalah bundada vardır bi hayir pconunda vi beslenme tarzı var demi kuzum
İnşallah güzel olsun canım :) bu ay çok bereketli geçti ama bir sürü hamişimiz var grupta inşallah Aralık da böyle olurAmiin canımcım inşallah artık güzel haberler verelim. Evet belli sistemde değerlendirmek zor oluyo biraz akışına bırakmak lazım canım
Ay az kalmış inşallah bebiş belirtileridir bunlarKizlar bende kendi durumumu paylasmak istiyorum. Sat 1 kasimdi. Ben 27-28 gunde bir duzenli regl olurum. 14 kasimda doktora gittim. 17mm yumurta vardi. 1den fazla dedi ama digerlerinin boyutunu soylemedi. 16 kasim sabah 9da yapilmak uzere ovitrelle verdi. 14 kasim 17 kasim sabah aksam ve 19 kasim aksam olmak uzere degerlendirdik. Bat 28-29 kasin. Bu aralar cok uykulu hissediyorum. Yoruldumda bu aralar ondandir diyorum aslina bakarsaniz. Kasiklarimda agrilar oluyor geciyor. Igne batmasi gibi sanci oluyo geciyo. Siskinlik var ve goguslerim hassaslasti. Normalde regl oncesi oldugundan daha hassaslar. Ve karnimin alt kismida sert biraz. Ilk defa boyle birsey oluyor. Regl belirtileri ve hamilelik belirtleri cok benzer oldugu icin birseye yormuyorum yasadiklarimi. Kafamda cok rahatti. 2 gun kaldi ya hafiften bir vikviklanma basladi acikcasi. Birde bugun semt pazarina gittim. Yagmur yagdigi icin otobuse bineyim dedim 10dk yurume mesafesinde. Pazar arabasini kaldirirken ve otobusten inerkende sanci girdi karnima. Cok korktum. 1 araliktan once test yapmamaya kendime soz verdim. Dayanabilirsem tabii. Cok uzun yazdim kusura bakmayin lutfen. Sonuna kadar okuduysanizda hakkinizi helal edin :) biraz fazla zamaninizi aldim.
İnşallah canım. Bu topik maşallah ya gerçekten çok bereketli, hamile olmayan kalmıycak burda hiç merak etmeyinİnşallah güzel olsun canım :) bu ay çok bereketli geçti ama bir sürü hamişimiz var grupta inşallah Aralık da böyle olur
cnm iyim. birsz canim sikkn. bu,ayda.bos bos bekliyorummaldelmor hic sesin solugun cikmiyor canim nerelerdesin?
Gerçekten çok güzel bir enerji var, hamile olan da bırakıp gitmiyorİnşallah canım. Bu topik maşallah ya gerçekten çok bereketli, hamile olmayan kalmıycak burda hiç merak etmeyin
cnm iyim. birsz canim sikkn. bu,ayda.bos bos bekliyorum
İnşallah canım. Bu topik maşallah ya gerçekten çok bereketli, hamile olmayan kalmıycak burda hiç merak etmeyin
Aynen öyle Allah razı olsun hamile olan arkadaşlarımız bizi bırakmıyo, bize de tecrübe oluyolar :) inşallah artık sıra bize de gelsin canımGerçekten çok güzel bir enerji var, hamile olan da bırakıp gitmiyordaha bir anlamlı oluyor. Sırayla haberler almaya devam inşallah haber verenlerden oluruz :)
İnşallah kuzum benim, en kötü ihtimalle ocakta bari verebilsem keşke müjdeyi. Sen de aralıkta tedaviye başlayacağına göre ocakta müjdeyi verebilirsin aslında balımAralikta sen hamileligini müjdelersin şubatta ben müjdelerim insallah
Sağlık olsun kuzum ocak bize uğur getiricek inşallahbende ocağa kaldım kızlar hamilelik icin
İnşallah kuzum benim, en kötü ihtimalle ocakta bari verebilsem keşke müjdeyi. Sen de aralıkta tedaviye başlayacağına göre ocakta müjdeyi verebilirsin aslında balım
Hepimize nasip olur insallah amiiin. 12.gundeyim simdi de adet gibi agrilar oluyo ara ara. Benim de ocaga kaldiii galiba :) yeni yil hamilelikleri olur insallahh ugurla.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kizlar bende kendi durumumu paylasmak istiyorum. Sat 1 kasimdi. Ben 27-28 gunde bir duzenli regl olurum. 14 kasimda doktora gittim. 17mm yumurta vardi. 1den fazla dedi ama digerlerinin boyutunu soylemedi. 16 kasim sabah 9da yapilmak uzere ovitrelle verdi. 14 kasim 17 kasim sabah aksam ve 19 kasim aksam olmak uzere degerlendirdik. Bat 28-29 kasin. Bu aralar cok uykulu hissediyorum. Yoruldumda bu aralar ondandir diyorum aslina bakarsaniz. Kasiklarimda agrilar oluyor geciyor. Igne batmasi gibi sanci oluyo geciyo. Siskinlik var ve goguslerim hassaslasti. Normalde regl oncesi oldugundan daha hassaslar. Ve karnimin alt kismida sert biraz. Ilk defa boyle birsey oluyor. Regl belirtileri ve hamilelik belirtleri cok benzer oldugu icin birseye yormuyorum yasadiklarimi. Kafamda cok rahatti. 2 gun kaldi ya hafiften bir vikviklanma basladi acikcasi. Birde bugun semt pazarina gittim. Yagmur yagdigi icin otobuse bineyim dedim 10dk yurume mesafesinde. Pazar arabasini kaldirirken ve otobusten inerkende sanci girdi karnima. Cok korktum. 1 araliktan once test yapmamaya kendime soz verdim. Dayanabilirsem tabii. Cok uzun yazdim kusura bakmayin lutfen. Sonuna kadar okuduysanizda hakkinizi helal edin :) biraz fazla zamaninizi aldim.
Insallah bebistendir. Umutlanmaya korkuyorum gercekten.bebiş olabilir canım, sen varmış gibi davran, dikkat et ağır fln kaldırma sakın.. olabilir neden olmasın.. senın yumurtalar nasıl gelişiyor arkadaşım? klomen ile mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?