- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.221
Umutumut82 U UmutluKarTanesi Anneyimbenanne35 A AloeeVeraa ve diğer hanımlar selamlar :) çok şükür regl oldum ve bugun gittim doktora.. klomen verdi yine ve 150 mg'a çıkardı dozu. bu tedavi sürecinde sadece 1 kez yumurtan gelişmiş ve sınırda büyümüş dedi. bundan da sonuç alamaz isem özele gideceğim artık. 4. kez klomen kullanışım olacak
Düzenli adet oluyosan geçmiştir yumurtlama canım. Değerlendirmişsindir zaten bugünleriAkıntım baya yoğundu işte heryer de yumurta alı kıvamında yazınca acaba dedim. 19. Günüm bugün 30 günde bir oluyorum herhalde geçmiştir artık. Akıntım hala var devam.
Çok da düzenli olduğu söylenemez de en geç 35. Gün oluyorum. Oda 21. Güne geliyor sanırım. Bekleme zamanı artık:) sen ne durumdasın artık bu ay ameliyatın üstünden de geçti daha verimli olabilirDüzenli adet oluyosan geçmiştir yumurtlama canım. Değerlendirmişsindir zaten bugünleri
Maşallah sana yavrum çok iyi kilo veriyosun. Bu ara ben de az yiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum 3-4 kilo gitsin diye :)Mrb.kızlar durumlar nasil. Ben 8 gündür hem civanperçemi çayi hem aslan pencesi cayi iciyorum. Diyet spora devam.7kg verdim kaldi 6 kg.
Ay canım çok sevindim maşallah ya. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Değerin kaçEvet kızlar sonucunu aldım hamileyimm
Hadi gözün aydın yeni dönemin hayırlı olsun canım. Bu kez de büyümezse vakit kaybetme iğne falan kullandırsın doktorun canımUmutumut82 U UmutluKarTanesi Anneyimbenanne35 A AloeeVeraa ve diğer hanımlar selamlar :) çok şükür regl oldum ve bugun gittim doktora.. klomen verdi yine ve 150 mg'a çıkardı dozu. bu tedavi sürecinde sadece 1 kez yumurtan gelişmiş ve sınırda büyümüş dedi. bundan da sonuç alamaz isem özele gideceğim artık. 4. kez klomen kullanışım olacak
O zaman hala şansın var tam yumurtlamada olabilirsin şu an canım. Benim de adetin 12.günü yani 2-3 güne yumurtlama olur iyi değerlendirmeye çalışıyoruz canım. Eşimin ameliyatının da 45.günü inşallah sürpriz yaşarız bu ay :)Çok da düzenli olduğu söylenemez de en geç 35. Gün oluyorum. Oda 21. Güne geliyor sanırım. Bekleme zamanı artık:) sen ne durumdasın artık bu ay ameliyatın üstünden de geçti daha verimli olabilir
382.8Ay canım çok sevindim maşallah ya. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Değerin kaç
kız sende kilo varmıı ki aaaaaa maşallah sana vallaMaşallah sana yavrum çok iyi kilo veriyosun. Bu ara ben de az yiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum 3-4 kilo gitsin diye :)
Hadi gözün aydın yeni dönemin hayırlı olsun canım. Bu kez de büyümezse vakit kaybetme iğne falan kullandırsın doktorun canım
çok sağol arkadaşım, inşallah güzel haberler verebilirim, hepimiz sırayla veririz inşallah.. bu arada incir ve bal çörek otu tarçın doppingine devam edeyim belki az da olsa katkısı olur..Canim hakkinda hayirlisi guzel haberlerini bekliyorum
Yaaaa cok guzelll :) hayirli olsun. Kac gundur burada yazisiyorduk simdi ogrendik hamileligini. Harika haber :)Evet kızlar sonucunu aldım hamileyimm
inşalalh kuzum bende çay i içiyorum bugün 5. günüm 25 gün kaldi
klomen ile mi gelişti yumurtalar? sizde de PKO olduğunu hatırlıyorumEve
Evet ilk aşılamam
Merhaba klomenle tek seferde hamile kalan da var. Ben özele gidiyorum. Doktorumun dediği biz gelişmesine katkı sağlıycaz ne zaman olacağı bilinmez. İlk ayda olabilir aylar sonra da olabilir. Şans demişti. 6 aya kadar denenebiliyor bence umutsuz olmaya gerek yok
ediyorum kuzum inşalalh düşer ya önümüzdeki ay adetin 3. günü kan vericem inşalalh düşmüş olur keşke bu sonucu gorurugormez araştırıp yapsaymışım belki şimdiye hamileydim sil baştan şuan insallah geç olsunda olmaması olmasin gelsin bebeğim insallahcanım sen devam et çaya, mutlaka göreceksin faydasını emin ol, lh değerin mutlaka düşüş gösterecek..
Maşallah değerin de yüksek canım. İnşallah hep böyle güzel ilerlesin gebeliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?