Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntım baya yoğundu işte heryer de yumurta alı kıvamında yazınca acaba dedim. 19. Günüm bugün 30 günde bir oluyorum herhalde geçmiştir artık. Akıntım hala var devam.
Düzenli adet oluyosan geçmiştir yumurtlama canım. Değerlendirmişsindir zaten bugünleri

Düzenli adet oluyosan geçmiştir yumurtlama canım. Değerlendirmişsindir zaten bugünleri
Çok da düzenli olduğu söylenemez de en geç 35. Gün oluyorum. Oda 21. Güne geliyor sanırım. Bekleme zamanı artık:) sen ne durumdasın artık bu ay ameliyatın üstünden de geçti daha verimli olabilir

Mrb.kızlar durumlar nasil. Ben 8 gündür hem civanperçemi çayi hem aslan pencesi cayi iciyorum. Diyet spora devam.7kg verdim kaldi 6 kg.
Maşallah sana yavrum çok iyi kilo veriyosun. Bu ara ben de az yiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum 3-4 kilo gitsin diye :)

Hadi gözün aydın yeni dönemin hayırlı olsun canım. Bu kez de büyümezse vakit kaybetme iğne falan kullandırsın doktorun canım

Çok da düzenli olduğu söylenemez de en geç 35. Gün oluyorum. Oda 21. Güne geliyor sanırım. Bekleme zamanı artık:) sen ne durumdasın artık bu ay ameliyatın üstünden de geçti daha verimli olabilir
O zaman hala şansın var tam yumurtlamada olabilirsin şu an canım. Benim de adetin 12.günü yani 2-3 güne yumurtlama olur iyi değerlendirmeye çalışıyoruz canım. Eşimin ameliyatının da 45.günü inşallah sürpriz yaşarız bu ay :)

teşekkür ederim desteğiniz için.. umarım bu sefer gebe kalabilirim.. ama özelde klomene cevap vermeyenlere iğne veya famera öneriliyor.belki bunlar daha etkili klomenden

Alene hayirli olsun arkadasim. Ilk seferde tutmus olmasi cok guzel. Saglicakla kucagina al insallah bebisini.
S SemSem01 canim sevindim valla regl olmana sonunda. Yeni ay yeni umutlar. Son bir kez daha dene bakalim. Insallaj bu sefer istedigin gibi olur sonuclar. Haberini aliriz bu ay :)
A AloeeVeraa kuzucumm sira sende artik hayirlisiyla. Ufaktan esinin degerleride duzeliyordur artik. Nedense sen bize guzel bir surpriz yapcan gibi geliyor insallah

canım sen devam et çaya, mutlaka göreceksin faydasını emin ol, lh değerin mutlaka düşüş gösterecek..
ediyorum kuzum inşalalh düşer ya önümüzdeki ay adetin 3. günü kan vericem inşalalh düşmüş olur keşke bu sonucu gorurugormez araştırıp yapsaymışım belki şimdiye hamileydim sil baştan şuan insallah geç olsunda olmaması olmasin gelsin bebeğim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…