- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.241
Ay kuzum ne güldürdün beni :) 56 kiloyum 52-53 daha ideal olur benim için. Biraz dikkat ediyim dedim, benim iştahım çok fazla kuzum ya yoksa aldıkça alırım kiloyu :)kız sende kilo varmıı ki aaaaaa maşallah sana valla
Kesinlikle öyle valla. Ben bile 3 günlük gecikme yaşadım strese girdim canım. Hep diyorum bebiş kesin yoksa zamanında hemen gelsin reglsağol canımcım, umarım bu sefer olur hayırlısıyla.. regl olabilmek bile büyük nimet valla..
Ah kuzum inşallah dediğin gibi olur, inşallah hepimiz sürprizler yaparız birbirimize. Spermler 72 güne düzeliyomuş diyolar, bizim bir ay sonra dolcak o süre ama bakalım belki bu aydan da bi mucize yaşayabiliriz diye umutluyum. Hepimiz müjde verelim artııkAlene hayirli olsun arkadasim. Ilk seferde tutmus olmasi cok guzel. Saglicakla kucagina al insallah bebisini.
S SemSem01 canim sevindim valla regl olmana sonunda. Yeni ay yeni umutlar. Son bir kez daha dene bakalim. Insallaj bu sefer istedigin gibi olur sonuclar. Haberini aliriz bu ay :)
A AloeeVeraa kuzucumm sira sende artik hayirlisiyla. Ufaktan esinin degerleride duzeliyordur artik. Nedense sen bize guzel bir surpriz yapcan gibi geliyor insallah
Walla canım bu değerlendirme işi de strese sokuyor insanı da :) düşüncesi falan. Özellikle gün de saymadım ben inşallh bu ay güzel haberler alırız :) senden de benden de isteyen herkestenO zaman hala şansın var tam yumurtlamada olabilirsin şu an canım. Benim de adetin 12.günü yani 2-3 güne yumurtlama olur iyi değerlendirmeye çalışıyoruz canım. Eşimin ameliyatının da 45.günü inşallah sürpriz yaşarız bu ay :)
İğne daha etkili deniyor evet, yeni başladığım için iğneden bahsetmedi bana bakalım bundan sonraki süreç de der belki. İnşallah biran önce kavuşursun sen de :)teşekkür ederim desteğiniz için.. umarım bu sefer gebe kalabilirim.. ama özelde klomene cevap vermeyenlere iğne veya famera öneriliyor.belki bunlar daha etkili klomenden
Amin arkadaşım hepimiz inşallahİğne daha etkili deniyor evet, yeni başladığım için iğneden bahsetmedi bana bakalım bundan sonraki süreç de der belki. İnşallah biran önce kavuşursun sen de :)
Amiin canımcım inşallah artık güzel haberler verelim. Evet belli sistemde değerlendirmek zor oluyo biraz akışına bırakmak lazım canımWalla canım bu değerlendirme işi de strese sokuyor insanı da :) düşüncesi falan. Özellikle gün de saymadım ben inşallh bu ay güzel haberler alırız :) senden de benden de isteyen herkesten
Alene hayirli olsun arkadasim. Ilk seferde tutmus olmasi cok guzel. Saglicakla kucagina al insallah bebisini.
S SemSem01 canim sevindim valla regl olmana sonunda. Yeni ay yeni umutlar. Son bir kez daha dene bakalim. Insallaj bu sefer istedigin gibi olur sonuclar. Haberini aliriz bu ay :)
A AloeeVeraa kuzucumm sira sende artik hayirlisiyla. Ufaktan esinin degerleride duzeliyordur artik. Nedense sen bize guzel bir surpriz yapcan gibi geliyor insallah
İnşallah Yüksek mi canm ben pek anlamıyomMaşallah değerin de yüksek canım. İnşallah hep böyle güzel ilerlesin gebeliğin
Çok isterdim gebelik testi olmasını bebeğim :)A AloeeVeraa kuzum ben hic ovulasyon testi kullanmadim. Bir fikrim yok acikcasi. Yalniz ilk mesaja bakarken once fotografi gordum. Nasillll yaniii dedim icimden gebelik testi sandim hihihihi
Yüksek canım yani normal bi yükseklik. Biraz düşük çıkınca kimyasal gebelik ihtimali olabiliyo, çok çok yüksek bi değer çıkınca dış gebelik ihtimali olabiliyo. Ama seninki sağlıklı bi gebelik gibi duruyo maşallahİnşallah Yüksek mi canm ben pek anlamıyom
Umutumut82 valla azmini cok takdir ediyorum ve tebrik ediyorum canim verdigin kilolar icin. Emeklerinin karsiligini alirsin insallah bu ay artik
ahhh ahhh canm ne guz4l kilodasın valla bozulma insallah kuzum ya ben pcoymusum da haberim yokmuş boşa gidip gelmişim doktora ilk sen demiştin kuzum ya keşke baştan bilseydim ona göre biseler yapardimAy kuzum ne güldürdün beni :) 56 kiloyum 52-53 daha ideal olur benim için. Biraz dikkat ediyim dedim, benim iştahım çok fazla kuzum ya yoksa aldıkça alırım kiloyu :)
Kizlar bende kendi durumumu paylasmak istiyorum. Sat 1 kasimdi. Ben 27-28 gunde bir duzenli regl olurum. 14 kasimda doktora gittim. 17mm yumurta vardi. 1den fazla dedi ama digerlerinin boyutunu soylemedi. 16 kasim sabah 9da yapilmak uzere ovitrelle verdi. 14 kasim 17 kasim sabah aksam ve 19 kasim aksam olmak uzere degerlendirdik. Bat 28-29 kasin. Bu aralar cok uykulu hissediyorum. Yoruldumda bu aralar ondandir diyorum aslina bakarsaniz. Kasiklarimda agrilar oluyor geciyor. Igne batmasi gibi sanci oluyo geciyo. Siskinlik var ve goguslerim hassaslasti. Normalde regl oncesi oldugundan daha hassaslar. Ve karnimin alt kismida sert biraz. Ilk defa boyle birsey oluyor. Regl belirtileri ve hamilelik belirtleri cok benzer oldugu icin birseye yormuyorum yasadiklarimi. Kafamda cok rahatti. 2 gun kaldi ya hafiften bir vikviklanma basladi acikcasi. Birde bugun semt pazarina gittim. Yagmur yagdigi icin otobuse bineyim dedim 10dk yurume mesafesinde. Pazar arabasini kaldirirken ve otobusten inerkende sanci girdi karnima. Cok korktum. 1 araliktan once test yapmamaya kendime soz verdim. Dayanabilirsem tabii. Cok uzun yazdim kusura bakmayin lutfen. Sonuna kadar okuduysanizda hakkinizi helal edin :) biraz fazla zamaninizi aldim.
Canımcım senin adet günün nerdeyse gelmiş o zaman. Belirtilerin de hamileliğe çok uygun, tabi ki adet belirtileriyle çok benzer oluyo ama seninkilerin hepsi hamilelik belirtisi gibi. Ay hadi inşallah bize güzel haberi verirsin. İnşallah bebişten dolayı gecikme yaşarsın ve hiç gelmez adetinKizlar bende kendi durumumu paylasmak istiyorum. Sat 1 kasimdi. Ben 27-28 gunde bir duzenli regl olurum. 14 kasimda doktora gittim. 17mm yumurta vardi. 1den fazla dedi ama digerlerinin boyutunu soylemedi. 16 kasim sabah 9da yapilmak uzere ovitrelle verdi. 14 kasim 17 kasim sabah aksam ve 19 kasim aksam olmak uzere degerlendirdik. Bat 28-29 kasin. Bu aralar cok uykulu hissediyorum. Yoruldumda bu aralar ondandir diyorum aslina bakarsaniz. Kasiklarimda agrilar oluyor geciyor. Igne batmasi gibi sanci oluyo geciyo. Siskinlik var ve goguslerim hassaslasti. Normalde regl oncesi oldugundan daha hassaslar. Ve karnimin alt kismida sert biraz. Ilk defa boyle birsey oluyor. Regl belirtileri ve hamilelik belirtleri cok benzer oldugu icin birseye yormuyorum yasadiklarimi. Kafamda cok rahatti. 2 gun kaldi ya hafiften bir vikviklanma basladi acikcasi. Birde bugun semt pazarina gittim. Yagmur yagdigi icin otobuse bineyim dedim 10dk yurume mesafesinde. Pazar arabasini kaldirirken ve otobusten inerkende sanci girdi karnima. Cok korktum. 1 araliktan once test yapmamaya kendime soz verdim. Dayanabilirsem tabii. Cok uzun yazdim kusura bakmayin lutfen. Sonuna kadar okuduysanizda hakkinizi helal edin :) biraz fazla zamaninizi aldim.
Estağfurullah kuzum ben de bi şey bildiğimden demedim de lh yüksekti o pco ya işaret ediyodu onu söyledim sadece. Merak etme kısa sürede dengelersin hormonları ve gelir bebişin. Bu arada iltifatların için teşekkür ederim canımcım utandım :)ahhh ahhh canm ne guz4l kilodasın valla bozulma insallah kuzum ya ben pcoymusum da haberim yokmuş boşa gidip gelmişim doktora ilk sen demiştin kuzum ya keşke baştan bilseydim ona göre biseler yapardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?