Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu aralar cok duzenli spor diyet yaptigimdan sanirim cok olumlu düsünüyorum.spor arkasindan duş almak cok iyi geliyor.guzel yürekli arkadasim insallah senin dedigin gibi olur
Cok iyi yapiyosn hersyden once saglik bitanem kafayi baska selere de vermek lazim sanada kendm gibi cok sevncm inss duycaz bunlari :) cok iyi vermssn bu arada tebrik ederim

Cok iyi yapiyosn hersyden once saglik bitanem kafayi baska selere de vermek lazim sanada kendm gibi cok sevncm inss duycaz bunlari :) cok iyi vermssn bu arada tebrik ederim

Valla canim ev spor salonu gibi bir sey degil benim oglanda basladi benimle zaten zayif eriyecek cocuk

Bence degerlendr tatlim bazen 9 10. Gunde bile olabiliyoms 14 olck die bisi yok riske atma bosver sık sık olsun:)
Öyle yapıyorum canım, bugün 12.gün olmasına rağmen tesadüfen yaptım ve ikisi de eşit koyulukta sayılır çizgilerin canım yani bugün yarın çatlıycak. İyi ki değerlendiriyomuşum bugünleri :)

Iyi aksamlar kizlar❤ sanirim dualarimiz kabul oluyor Kasim ayinda yanlssam affola 3 hamile haberi aldi grup sirayla sizde geleceksiniz dualarimdasniz her zaman
Allah razı olsun canım vallahi ben ciddi ciddi sırayla burdan her ay en az 2-3 hamile çıkarıcağımıza inanıyorum

Sakin kacirma bu günü aralik 10 gibi de bebis haberini aliriz hadi insallah canim.kendim kadar istiyorum
Canım benim ya Allah razı olsun güzel kalpli arkadaşım yok kaçırmıycam bugünü canım hatta yarın da test yapıp değerlendiririm kuzum. Bakalım inşallah öyle mucize bi haber verebilirim size :)

Canım benim ya Allah razı olsun güzel kalpli arkadaşım yok kaçırmıycam bugünü canım hatta yarın da test yapıp değerlendiririm kuzum. Bakalım inşallah öyle mucize bi haber verebilirim size :)

Ayyy insallahhh ya insallahh

Merhaba kızlar baya boşladım buraları bu ara :) ama ara ara girdim takip ettim hamile arkadaşlara hayırlı olsun inşş Allah bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin olmayanlara da en kısa zamanda sağlıklı gebelikler versin rabbim :) A AloeeVeraa tatlım o teste baktım yumurtlama gibi duruyor t çizgisi c ile hemen hemen aynı 4 gün boş durma devam :)

Kuzum ben de seni merak ediyodum bu aralar, nerelerdesin.
Aynen canım şimdi bi kaç gün iyi değerlendiriyim diyorum bakalım neler olucak :)

Aynen canım şimdi bi kaç gün iyi değerlendiriyim diyorum bakalım neler olucak :)

Kizlar hamilelik olmasi kadar iyi gecmesi de onemlyms sizinkiler cok iyi gecer inss olu gibi dolasiyorm bulantilrdn bitkn dustm bisi yitemiyorm migren tutuyo demn ne varsa cikarttim. Asla sikayt etmiyorm tabiki rabbime sukurler olsun zatn zayifim korkuyorm zayiflicam bebis gelisemick die o etkilenecek die. Calistigim icin zorlaniyorm sizde benim icin dua edermisinz arkadaslarim ben sizi aniyorm sizde beni dualarinzda anin

Kıyamam sana ya. Dualarım seninle canım, biraz sabır atlatıcaksın bugünleri de. Ayva ye canım ayva bulantıya iyi geliyomuş tam da mevsimi. Dualarımdasın, Allahım sana ve bebişine sağlık versin inşallah ❤

kızlar iyi akşamlar bi konuda fikrinize danışmak istiyorum ben. femaraya başladım yarın son ama ben ovitrelle iğne olmak istemiyorum, sizce problem olur mu
Canım bu ilaçlar birden fazla yumurta büyüyebiliyor bu iğnede hepsinin çatlamasını sağlıyor çatlamazsa kiste dönüşüme ihtimali var benim bilgim bu şekilde doktoruna danış bence

Gizel degerlendrmssn kuzum inss olumlu olur:) evet cok bnzer ama ihtimalli gibi geldi anlattklarin. Karndan bisi cekiyoms gibi mi oldu? Durabilcen mi :) az kalms dualar snle hadibakalim❤
Insallah canimm insallah :) cok tesekkur ederim. Dayanabildigim kadar dayanicam. Varsada yoksada tek bir testle direkt sonucu goreyim istiyorum. Karindan bisi cekiyomus gibi mi oldu soruna gelince tuhafti gercekten. Oylede tanimlayabilirim sanirim. Bakalim. Bir sonuc alir almaz hemen paylicam. Esim cok moda girdi. Yavrum annen şöyle annen böyle gibi karnimla konusuyo. Olmazsa benden cok o uzulecek bu sefer. Hayirlisi bakalim

Ah canim benim. Cok uzuldum simdi. Ne zaman geciyor acaba bu bulantilar. Hamilelik oncesi ve gebe kalmaya dair herseyi ogrendimde hamilelik donemi hakkinda cok az bilgim oldugunu farkettim.
Aslinda biraz evde dinlenmen cok iyi olabilir. Bir hafta kadar rapor alman isin acisindan sıkıntı olurmu? Bebis biraz buyudugunde isirirsin yanaklarini ah bu annen neler cekti senin icin diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…