Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim benim ben dogum yaptigim gune kadar yediklerimi cikarttim.insallah senin kisa surer genelde 3.aydan sonra geciyor. Ama bana doktor dediki bebek icin endiselenme o senin vucudundaki vitamin depolarindan besleniyor.ama kenfin icin uzülebilirsin dedi cunku beslenemezsen saclar dokulur disler kirilir.keciboynuzu özünü birakma hiç. Bana ayva cok iyi gelirdi sabah ac karnina yarim ayva bastiriyordu.birde çubuk kraker galate ve misir ekmegi iyi geliyordu.midenin suyunu cekiyorlar..birde hergun sade ihlamur cayi icerdim. ve bir doktor dediki hamilelikteki mide bulantisinin ve halsizligin yüzde 50 si psikolojikmiş sen kendini ayakta tutmaya caliß.Allah yardimcin olsun canim.

Malesef aybi dertten muzdaribim Rabbim herkesin yardimcisi olsunn

anladım canım, Allah'tan hayırlısı.. Rabbim yardımcımız olsun.. kısmet olduktan sonra pamuk ipliğine bağlı da olsa geliyor..

Kuzum ben de seni merak ediyodum bu aralar, nerelerdesin.
Aynen canım şimdi bi kaç gün iyi değerlendiriyim diyorum bakalım neler olucak :)
Kuzcummm bende pazar akşam regl oldum bitmesini bekliyorum ovülasyon testi aldım bit yığın :) onlarla takip edeceğim bu ay inşşşş nasip olur ya :) isteyen herkese rabbim nasip etsin inşş

Hmm. ben bu sabah açke içtim valla. başka bir prospektüste öğün aralarında için diyor. ne çok tok ne de aç yani.. yemekten 1 2 saat sonra içilebilir diye düşündüm.

Hanımlar Günaydın,
klomen'i aç veya tok içmek fark ediyor muydu? bana doktor böyle bir şey söylemedi, prospektüsünde de aç veya tok yazmıyor.. bilemedim, tadı iğrenç
Aç tok fark etmiyomuş canım klomen. Ama tabi bence tok iç daha rahat olur miden

Kuzcummm bende pazar akşam regl oldum bitmesini bekliyorum ovülasyon testi aldım bit yığın :) onlarla takip edeceğim bu ay inşşşş nasip olur ya :) isteyen herkese rabbim nasip etsin inşş
Ay üzüldüm canım ya olsun ama şimdi yeni döngüde takip ederek daha kolay gelir belki bebişin kuzum

Doktorla da görüşeceğim ya bakalım ne diyecek inşallah kendi kendiliğine çatlayabilir

Iyi aksamlar canim. Ovitrelle yumurtalarin catlamasini sagliyor. Yumurtalari igne ilac gibi takviye ile buyutuyorsa doktorun ve catlamazsa kiste donusebiliyor. Neden ovitrelle istemiyorsun bu arada

ya buu iğne gerçekten moralimi çok bozuyor, var mı yok mu yalancı mı doğru mu diye düşünmekten uykularım kaçıyor artık benim psikolojime iyi gelmiyor bu iğneler o sebeple yaptırmak hiç istemiyorum . yani kendi akıl sağlığım için istemiyorum resmen bu iğneyi

Canım bu ilaçlar birden fazla yumurta büyüyebiliyor bu iğnede hepsinin çatlamasını sağlıyor çatlamazsa kiste dönüşüme ihtimali var benim bilgim bu şekilde doktoruna danış bence

evet aldım randevu 3 aralık için, sorcam yaptırma derse yaptırmıcam yaptır derse de direncem yaptırmamak için

Gunadin kizlarrr. Bat yarin yada 29 kasimda. 1 araliga kadar test yapmayacaktim. Esim cok moda girdigi icin belki bir surpriz olur diye yapayim bu sabah dedim. Ama negatif cikti. Goguslerim cok hassas regl olcakmisim gibi bir yanma var yumurtaliklarin oldugu o kisimda ve belimde agriyor inceden inceden. Biraz umudum kırılmadı desem yalan olur.

Sen daha iyi bilirsin canım psikolojin de önemli tabi. Ama doktoruna danış ona göre hareket et bence

Kuzum belki de daha idrar testinde çıkması için erkendir hemen moral bozma. Gecikmeyi bekle bakalım canım

Sen daha iyi bilirsin canım psikolojin de önemli tabi. Ama doktoruna danış ona göre hareket et bence

aynen randevuyu öne çektim şimdi perşembe akşam gidip konuşcam yani belki gerek yok derse diye dua etçem bir de tabii :).

bu tedaviler çok yoruyor insanı bu ayda da olmazsa bir süre femara vs. kullanmak istemiyorum sorun olmaz dimi bırakmam

Cnm igne vuruldunmu kacinci gunu ignenin bugun

Test 20 birim hcgyi algiliyormus. Sabah 6.40ta kalktigimda lavaboyada gitmistim. Testi Ilk idrarlada yapmis olmadim yani 9.15te yapmistim testi. Eh erken gibi sanki sonuc almak icin. Moralimi bozmadan beklemeye devam etmek icin elimden geleni yapicam. Mantiken erken oldugunj biliyo insan aslinda ama kalbe söz gecmiyo :)

Sat 1 kasim. Bat 28 29 kasim. Igne 16 kasim :) sen geldin aklima biliyo musun. Gec cikmisti ya senin ki kuzum. Valla ona tutundum. Erken yaptim testi zaten farkindayim. Dayanamadim :)

Ooo kuzum daha cok erken bekle bi 3 gün daha ayin 30 u gibi tekrarla testini tam iğnenin 14.gunu yap testini hadi hayirli sonuclarla cnm evet benim 2 gunde degisti gec dollenme yasamisim megersem o yuzden umut var yani hemen moralini bozma

Haklısın canım insan psikolojik olarak çok yoruluyo, vücudun da dengesi şaşıyo.
Bırakman sorun olmaz sürekli bi tedavi değil zaten canım. Aylık bi şey olduğu için sorun olmaz. Hem belki de o zaman rahat olunca gelir bebişin canım

Ay üzüldüm canım ya olsun ama şimdi yeni döngüde takip ederek daha kolay gelir belki bebişin kuzum
İnşaallah kuzum bende bugün gidip testere dişli Aslan pençesi alıp başlayacağım herşeyin vakti zamanı var bekliyoruz bakalım :) rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere de bize de nasip eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…