- 22 Ekim 2018
- 293
- 325
- 18
- 38
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.361
Kesinlikle öyle canım ya sabredemiyorum insan :) ama sen moralini bozma adet gününde tekrarla testi canımTest 20 birim hcgyi algiliyormus. Sabah 6.40ta kalktigimda lavaboyada gitmistim. Testi Ilk idrarlada yapmis olmadim yani 9.15te yapmistim testi. Eh erken gibi sanki sonuc almak icin. Moralimi bozmadan beklemeye devam etmek icin elimden geleni yapicam. Mantiken erken oldugunj biliyo insan aslinda ama kalbe söz gecmiyo :)
Canım bunlar hormon dolu ilaçlar o yüzden hem fiziksel hem ruhsal çok etkileniyoruz biraz ara vermen en güzeli ben 2 ay kullandım şuan adetim bitti bu ay dinlenicem çünkü ilaçlara bağışıklık yapabiliyormuş vücğt vücudunu ve kafanı dinlendir en güzeli bence canım inşallaj gelir bebişleraynen randevuyu öne çektim şimdi perşembe akşam gidip konuşcam yani belki gerek yok derse diye dua etçem bir de tabii :).
bu tedaviler çok yoruyor insanı bu ayda da olmazsa bir süre femara vs. kullanmak istemiyorum sorun olmaz dimi bırakmam
Dualarim seninle canimm. Allah sana ve bebisine saglik sihhat versin insallahh.Kizlar hamilelik olmasi kadar iyi gecmesi de onemlyms sizinkiler cok iyi gecer inssolu gibi dolasiyorm bulantilrdn bitkn dustm bisi yitemiyorm migren tutuyo demn ne varsa cikarttim. Asla sikayt etmiyorm tabiki rabbime sukurler olsun zatn zayifim korkuyorm zayiflicam bebis gelisemick die o etkilenecek die. Calistigim icin zorlaniyorm sizde benim icin dua edermisinz arkadaslarim ben sizi aniyorm sizde beni dualarinzda anin ❤
Iyi degilim canim. 13.gun idrar testi yien negatifNasılsınız kızlar
İnşallah vardır canım kanda çıkar inşallah benimse midem ve karnım çok agrıyoIyi degilim canim. 13.gun idrar testi yien negatifyarin kan testi yaptirmicam bosu bosuna. Silik bile degil bildigin negatif. Tutmadi bu ay da. O yuzden uzgunum. Sen nasilsin?
Canım hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla kucağına alırsın ne kadar zamandır istiyodunİnşallah vardır canım kanda çıkar inşallah benimse midem ve karnım çok agrıyo
Üzülme canım hiç belli olmaz ama çok umutlanma olırsa sürpriz olsun artık inşallah bebeişin seninledirIyi degilim canim. 13.gun idrar testi yien negatifyarin kan testi yaptirmicam bosu bosuna. Silik bile degil bildigin negatif. Tutmadi bu ay da. O yuzden uzgunum. Sen nasilsin?
tatli yiyebilsem faydali keciboynuzu ozu aslnda:s sende cok cekmssn kuzum. Inss cok uzun surmez. Sagol bilgiler icin. Hicbisi etki etmiyoki cubuk flaan hikaye surkli hic bole dusnmemstm:) ayvayi denicem bi o kalmsti ins etki eder:) psikolojk cok sacma geldi bana icinden geliyo birdn bsladi ve normalde olan bulanti gibi degl degisk. Kmse kendine bunu cektirmez:) Sagolun cablar desteginiz icinn❤Canim benim ben dogum yaptigim gune kadar yediklerimi cikarttim.insallah senin kisa surer genelde 3.aydan sonra geciyor. Ama bana doktor dediki bebek icin endiselenme o senin vucudundaki vitamin depolarindan besleniyor.ama kenfin icin uzülebilirsin dedi cunku beslenemezsen saclar dokulur disler kirilir.keciboynuzu özünü birakma hiç. Bana ayva cok iyi gelirdi sabah ac karnina yarim ayva bastiriyordu.birde çubuk kraker galate ve misir ekmegi iyi geliyordu.midenin suyunu cekiyorlar..birde hergun sade ihlamur cayi icerdim. ve bir doktor dediki hamilelikteki mide bulantisinin ve halsizligin yüzde 50 si psikolojikmiş sen kendini ayakta tutmaya caliß.Allah yardimcin olsun canim.
Yok kuzum surekli oluyo alsamda rqpir yinr ayni doncem idare edp dinlenmeye calisiyorm cok kotu olrsam blki alirm. Bizimkiler sevmz ole seleri:)) aynen kuzucum solicem bunlari:))Ah canim benim. Cok uzuldum simdi. Ne zaman geciyor acaba bu bulantilar. Hamilelik oncesi ve gebe kalmaya dair herseyi ogrendimde hamilelik donemi hakkinda cok az bilgim oldugunu farkettim.
Aslinda biraz evde dinlenmen cok iyi olabilir. Bir hafta kadar rapor alman isin acisindan sıkıntı olurmu? Bebis biraz buyudugunde isirirsin yanaklarini ah bu annen neler cekti senin icin diye :)
Ogle yemegnden sora tok iciyordm canim tok demslerdi bana. Ac icilmesi gereknlerin disinda genelde ilaclari tok icmk daha iyi ve zararsiz.Hanımlar Günaydın,
klomen'i aç veya tok içmek fark ediyor muydu? bana doktor böyle bir şey söylemedi, prospektüsünde de aç veya tok yazmıyor.. bilemedim, tadı iğrenç
Cok sagol kuzum inss bilgilrrinz ve desteginz icin❤Kıyamam sana ya. Dualarım seninle canım, biraz sabır atlatıcaksın bugünleri de. Ayva ye canım ayva bulantıya iyi geliyomuş tam da mevsimi. Dualarımdasın, Allahım sana ve bebişine sağlık versin inşallah ❤
tatli yiyebilsem faydali keciboynuzu ozu aslnda:s sende cok cekmssn kuzum. Inss cok uzun surmez. Sagol bilgiler icin. Hicbisi etki etmiyoki cubuk flaan hikaye surkli hic bole dusnmemstm:) ayvayi denicem bi o kalmsti ins etki eder:) psikolojk cok sacma geldi bana icinden geliyo birdn bsladi ve normalde olan bulanti gibi degl degisk. Kmse kendine bunu cektirmez:) Sagolun cablar desteginiz icinn❤
Haklısın canım insan psikolojik olarak çok yoruluyo, vücudun da dengesi şaşıyo.
Bırakman sorun olmaz sürekli bi tedavi değil zaten canım. Aylık bi şey olduğu için sorun olmaz. Hem belki de o zaman rahat olunca gelir bebişin canım
Canım bunlar hormon dolu ilaçlar o yüzden hem fiziksel hem ruhsal çok etkileniyoruz biraz ara vermen en güzeli ben 2 ay kullandım şuan adetim bitti bu ay dinlenicem çünkü ilaçlara bağışıklık yapabiliyormuş vücğt vücudunu ve kafanı dinlendir en güzeli bence canım inşallaj gelir bebişler
Kesinlikle canım biraz dinlenelim belli mi olur Allah nasip eder belkievet fiziksel olarak gerçekten çok garipleşti vücudum ve çok da sıkıldım bu aydan sonra cidden bırakacağım, gelirse gelir gelmezse otuza kadar bekleyip sonra tüp bebek denerim
dimi ya aynen klomen kullandım iki ay önce geçen ay femara bu ay da femara, üç aydır da o salak iğneden vuruluyorum ve gerçekten kendimi çocuk sahibi olamayan biri olarak hissetmek beni mahvetti ve ediyor da hala
Amiin kuzum Allah isteyen herkese bir an önce nasip etsin inşallahİnşaallah kuzum bende bugün gidip testere dişli Aslan pençesi alıp başlayacağım herşeyin vakti zamanı var bekliyoruz bakalım :) rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere de bize de nasip eder inş
Rica ederim bebeğim keşke iyi gelse tavsiyelerimizCok sagol kuzum inss bilgilrrinz ve desteginz icin❤
Sen moralini modunu düşürme en önemlisi o tatlım. Biraz ara ver iyi gelicektirevet fiziksel olarak gerçekten çok garipleşti vücudum ve çok da sıkıldım bu aydan sonra cidden bırakacağım, gelirse gelir gelmezse otuza kadar bekleyip sonra tüp bebek denerim
dimi ya aynen klomen kullandım iki ay önce geçen ay femara bu ay da femara, üç aydır da o salak iğneden vuruluyorum ve gerçekten kendimi çocuk sahibi olamayan biri olarak hissetmek beni mahvetti ve ediyor da hala
Merhaba canım. Şu an ki belirtilerin gebelik belirtilerine de çok benziyo. Zaten adet ve gebelik belirtileri çok benzer şeyler. İnşallah bebişin gelmiştir de onun habercisidir bunlar. Allah artık güzel haberi almayı nasip etsin bizi de haberdar et canımSlm kızlar benim iğneden sonra 11. Günüm bu ikinci iğne birincide tutmadı. Son 3 4 gündür aşırı göğüs ağrısı çekiyorum kollarımı bile birlestiremiyorum o derece ve bide bel ağrısı var. Bugünde kasiklarim ağrımaya başladı bakalım yine adet belirtileri gibi geliyo ama bellide olmaz diye bi umut bekliyorumAllahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?