Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle öyle canım ya sabredemiyorum insan :) ama sen moralini bozma adet gününde tekrarla testi canım

Canım bunlar hormon dolu ilaçlar o yüzden hem fiziksel hem ruhsal çok etkileniyoruz biraz ara vermen en güzeli ben 2 ay kullandım şuan adetim bitti bu ay dinlenicem çünkü ilaçlara bağışıklık yapabiliyormuş vücğt vücudunu ve kafanı dinlendir en güzeli bence canım inşallaj gelir bebişler

Dualarim seninle canimm. Allah sana ve bebisine saglik sihhat versin insallahh.

Iyi degilim canim. 13.gun idrar testi yien negatif yarin kan testi yaptirmicam bosu bosuna. Silik bile degil bildigin negatif. Tutmadi bu ay da. O yuzden uzgunum. Sen nasilsin?
İnşallah vardır canım kanda çıkar inşallah benimse midem ve karnım çok agrıyo

tatli yiyebilsem faydali keciboynuzu ozu aslnda:s sende cok cekmssn kuzum. Inss cok uzun surmez. Sagol bilgiler icin. Hicbisi etki etmiyoki cubuk flaan hikaye surkli hic bole dusnmemstm:) ayvayi denicem bi o kalmsti ins etki eder:) psikolojk cok sacma geldi bana icinden geliyo birdn bsladi ve normalde olan bulanti gibi degl degisk. Kmse kendine bunu cektirmez:) Sagolun cablar desteginiz icinn❤

Yok kuzum surekli oluyo alsamda rqpir yinr ayni doncem idare edp dinlenmeye calisiyorm cok kotu olrsam blki alirm. Bizimkiler sevmz ole seleri:)) aynen kuzucum solicem bunlari:))

Hanımlar Günaydın,
klomen'i aç veya tok içmek fark ediyor muydu? bana doktor böyle bir şey söylemedi, prospektüsünde de aç veya tok yazmıyor.. bilemedim, tadı iğrenç
Ogle yemegnden sora tok iciyordm canim tok demslerdi bana. Ac icilmesi gereknlerin disinda genelde ilaclari tok icmk daha iyi ve zararsiz.

Cok sagol kuzum inss bilgilrrinz ve desteginz icin❤

Aynen canim ben 9 ay istifar edince doktor psikolojik dedi. Bende kafami klozetten cikaramiyorum ben mazosistmiyim dedim

evet fiziksel olarak gerçekten çok garipleşti vücudum ve çok da sıkıldım bu aydan sonra cidden bırakacağım, gelirse gelir gelmezse otuza kadar bekleyip sonra tüp bebek denerim

dimi ya aynen klomen kullandım iki ay önce geçen ay femara bu ay da femara, üç aydır da o salak iğneden vuruluyorum ve gerçekten kendimi çocuk sahibi olamayan biri olarak hissetmek beni mahvetti ve ediyor da hala

Kesinlikle canım biraz dinlenelim belli mi olur Allah nasip eder belki

Slm kızlar benim iğneden sonra 11. Günüm bu ikinci iğne birincide tutmadı. Son 3 4 gündür aşırı göğüs ağrısı çekiyorum kollarımı bile birlestiremiyorum o derece ve bide bel ağrısı var. Bugünde kasiklarim ağrımaya başladı bakalım yine adet belirtileri gibi geliyo ama bellide olmaz diye bi umut bekliyorum Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

İnşaallah kuzum bende bugün gidip testere dişli Aslan pençesi alıp başlayacağım herşeyin vakti zamanı var bekliyoruz bakalım :) rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere de bize de nasip eder inş
Amiin kuzum Allah isteyen herkese bir an önce nasip etsin inşallah

Sen moralini modunu düşürme en önemlisi o tatlım. Biraz ara ver iyi gelicektir

Merhaba canım. Şu an ki belirtilerin gebelik belirtilerine de çok benziyo. Zaten adet ve gebelik belirtileri çok benzer şeyler. İnşallah bebişin gelmiştir de onun habercisidir bunlar. Allah artık güzel haberi almayı nasip etsin bizi de haberdar et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…