Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
(iğne 10 aralık 16.45 pazartesi)
ilk 11 aralık 18.00 salı
ikinci 12 aralık çarşamba 18.00
üçüncü 14 aralık cuma 14.50
dördüncü 15 aralık 00.50
beşinci 16 aralık 13.15 ilişki günleri kafayı bozdum..

Öyle sabrediyorum bakalım rabbim isteyen herkeze nasip etsin beklemek her ay ümitler hayaller kurmak sonra olmayınca üzülmek çok zor
Kesinlikle öyle. Her ay umutlar hayaller tavan yapıyo ama sonunda hüsrana uğramak çok yıpratıyo. Allah her isteyene aratmadan bekletmeden nasip etsin

Sizi en iyi anlayan benim canim ben 55.günde regli olmustum.cok zor stres yaptikca daha kötü oluyor benim tavsiyem adacayi ic.hem kafayi hem rahmi rahatlatip regliyi söktürüyor.
Yaşayan anlıyor gerçekten de 10 gün önce doktora girmiştim kist falan da yoktu, acaba geç yumurtladım diye bekledim ama öyle de değil gibi. Alıyım bi adaçayı. Bu arada rahim kalınlığın normale dönmüş, yumurtalarda varmış gözün aydın canım hiç dert etme benim de 11 den 2 gün de 18 oluvermişti :) büyürler

Insallah canim gecen seferde 11mm de kaldilar bu seferde büyürler ama büyüseler kasiklarda degisiklik olurdu ovulasyon testide yapiyorum.gelisseler test gitgide koyulasirdi.artik ben elinden geleni yaptim.

Kızlar çok soru soruyurum ama ben dün sabah 8.40’da iğne oldum. Bu akşam saatlerinde ilişki olması lazım. Ama şu anda su gibi akıntım var çamaşırımda. Acaba çatladı mı

Insallah canim gecen seferde 11mm de kaldilar bu seferde büyürler ama büyüseler kasiklarda degisiklik olurdu ovulasyon testide yapiyorum.gelisseler test gitgide koyulasirdi.artik ben elinden geleni yaptim.
Bence büyiycek içini ferah tut sen. 11 e kadar ağrı bende hissettim de sonrasında hissetmemiştim. Büyümez diye şartlandırma kendini lütfen

Sagol canim benim...senin tedavin ne durumda.regli sonrasi asilamami dusunuyorsun
Ben bir kaç kere daha hap iğne düşünüyorum, bu ay eşime de bakılacak ona göre şekillenir durum. 3 ay oldu evleneli :) doktor da nie acele ediosun falan die biraz çıkıştı. Normal deneyelim diyor. Bana da saçma geliyor 3 ay olsa 3 yıl olsa ne sıkıntı varsa vardır sonuçta. Bi kere denerim ama aşılama. O da olmazsa yaza falan tüp bebek düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…