- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.441
Yumurtalarının boyutunu takip edicektir kontrole çağırmıştır diye düşünüyorum canımkızlar bende klomen kullandım ama doktor çatlatma iğnesi vermedi neden acaba ?
O zaman gelir artık canım. Civanperçemi tavsiye ederim, aynı şekilde soğan suyu da çok etkiliyine test yaptim negatif. acio goguslerim gelmeli artk die dusunuyorm da ne zaman
sogan suyu ictik tik.yok bende. yanlismi hatirliorum dedim. senle ayni tarihte.olmustukO zaman gelir artık canım. Civanperçemi tavsiye ederim, aynı şekilde soğan suyu da çok etkili
Yumurtaların boyutuna bağlı canım. Bazılarının daha çabuk büyüyo bazılarının daha yavaş. Ona göre de değişiyo iğne zamanıkizlar bu klomen den sonra igne kac gun sonra oluyodu
Adetliyken klomene başlanıyo canım. 3.-5.günleri arasında başlanıyo.Anladım benide ballatıcak doktor inşallah bakalım bu ay adet olursam gidicem adetliykenmi başlanıyor klomene peki ona göre gideyim ne kadarlık evlisin sizde sorun varmıydı cevabın içinde teşekkür ederimİnşallah hepimizin olur
Evet kuzum geçen ay aynı gün regl olmuştuk bu ay da batlar aynıydı. Benim 12 sinde geldi bitmek üzere artık 5.güne girdimsogan suyu ictik tik.yok bende. yanlismi hatirliorum dedim. senle ayni tarihte.olmustuk
Anladım canım bakıldı eşiminde değerleri iyi benim ikinci evliliğim 7 aylık evliyim hemen istedik ama daha yok birşey hiç gebe kalamdım ilk eşimden eşim kaynaklı sorun vardı nasip olmadı eşimi kaybettim zaten şimdi ikinci evliliğim işte böyleAdetliyken klomene başlanıyo canım. 3.-5.günleri arasında başlanıyo.
Ben 1 sene 2 aylık evliyim canım, geçen yıl ilk denemede hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum nasip değilmiş. Sonra 5 ay korunduk, şimdi de 7 aydır deniyoruz olmuyo. Meğer sorun eşimdeymiş, varikosel ameliyatı olduk 2 ayı geçti. İnşallah artık hepimiz güzel sonuca ulaşırız. Sen ne kadarlık evlisin canım ve eşine de bakıldı mı
Kıyamam canım ya Allah hepimizin gönlüne göre versin. Daha uzun bi süre değil aslında ama insanın canı sıkılıyo, biz de işte 7 aydır istiyoruz ve bunaldım artık. İnşallah hepimizin yüzü gülecek sabır canımAnladım canım bakıldı eşiminde değerleri iyi benim ikinci evliliğim 7 aylık evliyim hemen istedik ama daha yok birşey hiç gebe kalamdım ilk eşimden eşim kaynaklı sorun vardı nasip olmadı eşimi kaybettim zaten şimdi ikinci evliliğim işte böyle
Canım benim 38 gün hala olmadım, bekliyorum öyle. Sancı ağrı var geldi gelio gibi ama yok yani. Bekledikçe geriye gidiyor sanki. Bişey içesim de yok. Yalnız değilsin üzülme yani.sogan suyu ictik tik.yok bende. yanlismi hatirliorum dedim. senle ayni tarihte.olmustuk
Öyle sabrediyorum bakalım rabbim isteyen herkeze nasip etsin beklemek her ay ümitler hayaller kurmak sonra olmayınca üzülmek çok zorKıyamam canım ya Allah hepimizin gönlüne göre versin. Daha uzun bi süre değil aslında ama insanın canı sıkılıyo, biz de işte 7 aydır istiyoruz ve bunaldım artık. İnşallah hepimizin yüzü gülecek sabır canım
Canım benim de 2 yıl oldu evleneli. 1,5 yıla yakındır istiyoruz ama olmadı hâlâ. Her adet olmamda yıkılıyorum ama allah sabrını veriyor, gelecek aya tekrar bi umutla başlıyorum. Rabbim en iyi zamanı biliyor, her şeyin hayırlısı olsun önceÖyle sabrediyorum bakalım rabbim isteyen herkeze nasip etsin beklemek her ay ümitler hayaller kurmak sonra olmayınca üzülmek çok zor
Canım benim 38 gün hala olmadım, bekliyorum öyle. Sancı ağrı var geldi gelio gibi ama yok yani. Bekledikçe geriye gidiyor sanki. Bişey içesim de yok. Yalnız değilsin üzülme yani.
Amin kuzum ins o gunleride gorurum saglikli gecer birz riskler oluyo cogul gebelktr kabus cok goruyorum allah korusunAyyy maşaallah hayırlısıyla rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaalllah
Rahmi hazrliyo canim tutunma ihtimalini arttiriyor ve dusugu onluyor bildigim etkileri bunlar hayirlisi olsn insprogestanın hamileliğe etkisi oluyormu kızlar
Amin kuzum ins o gunleride gorurum saglikli gecer birz riskler oluyo cogul gebelktr kabus cok goruyorum allah korusundarisi size❤
Hayırlısı olsun canım. Bi kaç güne sonucun belli olur artık. İnşallah bebişin seninledir
Hayırlısı olsun canım. Bi kaç güne sonucun belli olur artık. İnşallah bebişin seninledir[/QUOTevrt Allah hepimize anne olmayı nasip etsin
Ayy maşallah senin ikiz mi olacak çok sevindim bi bakim dedim geçen aydan moral olmuştun banaKendim zor sigiyorum zaten:) genc odasi zatn smdi alinmaz ki besik dolap mecbur iste dusncz bisiler iki tane iki yer iki masraf:)
Canım ne zaman ogrendin ikizini olacaginiGunaudin kuzum neguzel haberler senin icin super bi tablo bnce hadi ins:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?