Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetliyken klomene başlanıyo canım. 3.-5.günleri arasında başlanıyo.
Ben 1 sene 2 aylık evliyim canım, geçen yıl ilk denemede hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum nasip değilmiş. Sonra 5 ay korunduk, şimdi de 7 aydır deniyoruz olmuyo. Meğer sorun eşimdeymiş, varikosel ameliyatı olduk 2 ayı geçti. İnşallah artık hepimiz güzel sonuca ulaşırız. Sen ne kadarlık evlisin canım ve eşine de bakıldı mı

Anladım canım bakıldı eşiminde değerleri iyi benim ikinci evliliğim 7 aylık evliyim hemen istedik ama daha yok birşey hiç gebe kalamdım ilk eşimden eşim kaynaklı sorun vardı nasip olmadı eşimi kaybettim zaten şimdi ikinci evliliğim işte böyle

Kıyamam canım ya Allah hepimizin gönlüne göre versin. Daha uzun bi süre değil aslında ama insanın canı sıkılıyo, biz de işte 7 aydır istiyoruz ve bunaldım artık. İnşallah hepimizin yüzü gülecek sabır canım

Öyle sabrediyorum bakalım rabbim isteyen herkeze nasip etsin beklemek her ay ümitler hayaller kurmak sonra olmayınca üzülmek çok zor

Öyle sabrediyorum bakalım rabbim isteyen herkeze nasip etsin beklemek her ay ümitler hayaller kurmak sonra olmayınca üzülmek çok zor
Canım benim de 2 yıl oldu evleneli. 1,5 yıla yakındır istiyoruz ama olmadı hâlâ. Her adet olmamda yıkılıyorum ama allah sabrını veriyor, gelecek aya tekrar bi umutla başlıyorum. Rabbim en iyi zamanı biliyor, her şeyin hayırlısı olsun önce

Canım benim 38 gün hala olmadım, bekliyorum öyle. Sancı ağrı var geldi gelio gibi ama yok yani. Bekledikçe geriye gidiyor sanki. Bişey içesim de yok. Yalnız değilsin üzülme yani.

Sizi en iyi anlayan benim canim ben 55.günde regli olmustum.cok zor stres yaptikca daha kötü oluyor benim tavsiyem adacayi ic.hem kafayi hem rahmi rahatlatip regliyi söktürüyor.

Amin kuzum ins o gunleride gorurum saglikli gecer birz riskler oluyo cogul gebelktr kabus cok goruyorum allah korusun darisi size❤

Canim hafta sonlari ayaklarinin altina yastik koyup bol bol dinlen.hafta ici oturarak ayaklarin sarkik calisiyorsun.hatta iş yerine masanin altina basamak koyabilirsin ayaklarin icin .benim arkadasim yaptirmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…