Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cogunlugu catliyor ama arada catlamayanlarda oluyormuş. Bence pazartesi veya sali günü falan kontrole gidebilirsin catlamis mi diye.en azindan çatlamadiysa kiste dönüşmesin diye önlem alinir
canım ama adet olmazsan gel dedi. acaba progestanı kist oluşmasın diyemi verdi. doktor gayet kendinden emindi bu ihtimalide göz önünde bulundurmuştur değilmi

Kızlar bugün iğne oldum. Yarın ilişki zamanımız ama bugün de yapsak olur mu. 36 saatten önce çatlar mı? Korkuyorum kaçırırım diye

Canim ben genelde igneden 1 gün öncesinide degerlendiriyorum o yüzden 36 saatten once catlasada icerde sperm oluyor.eger sen dünü degerlendirmediysen benim doktorum ignenin yapildigi gece ve 36 saat sonrasini oneriyor.

canım ama adet olmazsan gel dedi. acaba progestanı kist oluşmasın diyemi verdi. doktor gayet kendinden emindi bu ihtimalide göz önünde bulundurmuştur değilmi

Progestrani tutunma icin veriyorlar diye biliyorum... valla ben senin yerinde olsam pazartesi kontrole giderim.benim ilk ay ilac kullanimimda 35mm e kadar büyüdü yumurtalar kist oldu.bu işi hakkiyla yapan doktorlar catlamismi diye kontrole cagiriyor.diger türlü kumar gibi birşey oluyor

Canim ben genelde igneden 1 gün öncesinide degerlendiriyorum o yüzden 36 saatten once catlasada icerde sperm oluyor.eger sen dünü degerlendirmediysen benim doktorum ignenin yapildigi gece ve 36 saat sonrasini oneriyor.
Canım dün değil ondan önceki gün oldu. Bugünü değerlendireyim o zaman

canım ama sordum geliyimmi diye gerek yok kendi çatlar dedi

Canım onlarada baktırdım hepsine bakıldı ondan sonra tahim filmi çekti doktorum bide benim ikinci evliliğim ilk eşimden kaynaklıydı olmadı şimdide stres yapıyorum galiba bunu nasıl yeneceğimi bişmiyorum bide yumurtlama döneminde çok sancım oluyo benim sizlerde öylemi

Eklentiler

• A5AB1DBF-AE50-41A7-9C1F-0E658293D9A1.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 24
Anladım benide ballatıcak doktor inşallah bakalım bu ay adet olursam gidicem adetliykenmi başlanıyor klomene peki ona göre gideyim ne kadarlık evlisin sizde sorun varmıydı cevabın içinde teşekkür ederimİnşallah hepimizin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…