- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.421
4 yumurtam vardı ama boyutunu bilmiyorum canımKac yumurtan vardi canim ve boyutlari neydi
bide progestan verdi kendiliğinden çatlarmı dedim çatlar dediKac yumurtan vardi canim ve boyutlari neydi
4 yumurtam vardı ama boyutunu bilmiyorum canım
peki çatlıyormu gerçekten4 ude olgun olunca kendiliginden catlar diye catlama ignesi yapmiyor bazi doktorlar
peki çatlıyormu gerçekten
canım ama adet olmazsan gel dedi. acaba progestanı kist oluşmasın diyemi verdi. doktor gayet kendinden emindi bu ihtimalide göz önünde bulundurmuştur değilmiCogunlugu catliyor ama arada catlamayanlarda oluyormuş. Bence pazartesi veya sali günü falan kontrole gidebilirsin catlamis mi diye.en azindan çatlamadiysa kiste dönüşmesin diye önlem alinir
Oldum da idrar testinden bahsediyorum. Çıkar mı acabaCanim eger catlama ignesi olduysan 15.gunde genelde cikiyor.
Oldum da idrar testinden bahsediyorum. Çıkar mı acaba
Kızlar bugün iğne oldum. Yarın ilişki zamanımız ama bugün de yapsak olur mu. 36 saatten önce çatlar mı? Korkuyorum kaçırırım diye
canım ama adet olmazsan gel dedi. acaba progestanı kist oluşmasın diyemi verdi. doktor gayet kendinden emindi bu ihtimalide göz önünde bulundurmuştur değilmi
Canım dün değil ondan önceki gün oldu. Bugünü değerlendireyim o zamanCanim ben genelde igneden 1 gün öncesinide degerlendiriyorum o yüzden 36 saatten once catlasada icerde sperm oluyor.eger sen dünü degerlendirmediysen benim doktorum ignenin yapildigi gece ve 36 saat sonrasini oneriyor.
canım ama sordum geliyimmi diye gerek yok kendi çatlar dediProgestrani tutunma icin veriyorlar diye biliyorum... valla ben senin yerinde olsam pazartesi kontrole giderim.benim ilk ay ilac kullanimimda 35mm e kadar büyüdü yumurtalar kist oldu.bu işi hakkiyla yapan doktorlar catlamismi diye kontrole cagiriyor.diger türlü kumar gibi birşey oluyor
Canım onlarada baktırdım hepsine bakıldı ondan sonra tahim filmi çekti doktorum bide benim ikinci evliliğim ilk eşimden kaynaklıydı olmadı şimdide stres yapıyorum galiba bunu nasıl yeneceğimi bişmiyorum bide yumurtlama döneminde çok sancım oluyo benim sizlerde öylemiMerhabalar. Ilk sorunuza arkadaslar cvp vermis fakat baska bir arkadasimizada onerdigim gibi cesitli hormonlarinizada bakilmali. Amh fsh lh prolaktin e2 gibi. Doktora kontrole gittiginizde mutlaka talep edin bence. Kendi basimada geldi acikcasi bu hormonlara bakmadan tedavi kismina neden gecip bizim zamanimizi alirlar anlamiyorum.
Anladım benide ballatıcak doktor inşallah bakalım bu ay adet olursam gidicem adetliykenmi başlanıyor klomene peki ona göre gideyim ne kadarlık evlisin sizde sorun varmıydı cevabın içinde teşekkür ederimMerhaba canım klomen yumurta geliştirici, ovitrelle ise iğne yumartaları çatlatıcı. Önce klomen kullanılıp sonra ovitrelleyle çatlatılıyo yumurtalar. Hiç klomen tedavisi görmediysen 2-3 ay dene derim. Eşinde bi problem yokmuş, o yüzden sonuç alabilirsin. Yani direkt tüp bebeğe para vermektense 2-3 ay daha sabredip dene derim. Ayrıca 7 ay çok bi süre değil (diyene bak biz de 7 aydır korunmuyoruz :) ) ortada bi problem olmadığına göre olur bence senin canım
Hayırlısı olsun canım. Bi kaç güne sonucun belli olur artık. İnşallah bebişin seninledirSlm arkadaşlar yeni katıldım bende aranıza bende çatlatma iğnesi yaptım bugun 12 gun
Ay inşallah biz de güzel haberler verip sizi sevindiririz canım ❤Sagol teyzesi aynen❤ sizdnde guzel haberler duynca cok sevinicez 3 kisilik sevincem ben:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?