Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaynvalidem aletini verdi kuzum onla geziyorm sorma ayni benmde ole ya kucuk 4 5de hep. Tatli yiyemiyorum hic ya bnce ondan enerji alck bisi yok:) eli ayagi kesiliyo insanin dedgin gibi. Dun disardydk 9 4 u gordm jelibon aldk o birz mayhos olnca yiyebildm :))

Kese buyumuyo. Icini goremedigi icin de bisey diyemiyo. Cuma gunu artk karar verces muhtemelen boş kese de olabilr

Evet canim bu hafta gidicem. Her zaman farkli bir gorus almakta fayda var

Hic belirti yok muydu peki sende? Bulanti, agri, yorgunluk vs?

Hic belirti yok muydu peki sende? Bulanti, agri, yorgunluk vs?

Bende hep regli duzensizdi oyüzden anlamadim 8.haftaya kadar yanliz en son günlerde haslanmis yumurta görünce istifar etmiştim ondan sonrada süphelenip doktora gittim.baska birsey hissetmedim

Allah yardimcin olsun canim benim.bugünlerde gecicek

Bende hep regli duzensizdi oyüzden anlamadim 8.haftaya kadar yanliz en son günlerde haslanmis yumurta görünce istifar etmiştim ondan sonrada süphelenip doktora gittim.baska birsey hissetmedim
Senin geç dollenme olmus sanirim. O yuzden gorulmemis. Çatlatma iğnesi oldugum icin, benim dollenme tarihim belli. Ve hicbir belirtim de yok. Agri, bulanti, yorgunluk vs. Cuma gunu tekrar kendi doktoruma gidicem bir de baska bir doktor gorusu dha alip o sekilde karar vericem. Rabbim hayirlisni versn. Saglikli hayirli evltlar olsn. Onemli olan o. Birazck alistm bu fikre ancak esim biraz daha kotu. O pek alisamadi bu duruma. Cok istiyodu. Bakalim. Sabir, sukur, dua..

uyarıların için teşekkür ederim canımcım, şayet tüp bebek zorunlu olur ise senin gittiğin doktoru tercih edebilirim ki fiyatı da diğer yerlere göre makul görünüyor.. Arkadaşım o mucizeyi dört gözle bekliyoruz .. Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla cümlemize..

Kese buyumuyo. Icini goremedigi icin de bisey diyemiyo. Cuma gunu artk karar verces muhtemelen boş kese de olabilr
Hayırlısı neyse o olsun canım. Yine de Allahtan umut kesilmez. Dualarım seninle, inşallah gelişmeye devam eder

Gunaydin kızçeler. Nasilsiniz?
SaNeM_1985 canim hayirlisi olsun. Baska doktor fikride al derdim ama zaten gidicekmissin. Dua edicem senin icin. Insallah bir mucize olur.
Morasigi ayy teyzesi yer onlari yerr. Masallah kuzucuga sıkı sıkı tutunmus annesi. Cok sevindim canim benim. Allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin.
Umutumut82 canim benim senin doktor randevun vardi bugun degil mi? Saat kacta gideceksin?

canım, benim yumurtalıkarım klomene hiç tepki vermedi. klomene duyarsız tepki vermeyen yumurtalıklar iğne ile uyarıldığında aşırı tepki verebiliyormuş. bu sadece bir ihtimal tabi. biz de öyle düşünüyoruz. Devlette muhtelemen hsg ve ilk aşılama olacak. İnşallah hayırlsıyla sonuç alırız. alamaz isek tüp bebek aşaması artık diye düşünüyoruz. o zaten özelde oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…