- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.521
Geç yumurtluyor olabilirsin canım denemeye devam edeceksin bide saat 1-4 arası yapman en iyiysiymiş bir saat öncesinde bişey yiyip içmemen lazım
Google da birgebeningünlüğü var kız Harika anlatmış her ayrıntısı ile boş vaktinde dinle. Canım istersenYarin o saatlerde deniyim.sagol canim benim.
Aa ben daha uzun birşey sanıyordum :) o halde rahat rahat yetişiriz, süperSperm testi çabuk çıkan bi şey canım biz 45 dk da almıştık sonucu. Yani sperm örneği verilince hemen bakıyolar. Sonucu alırsınız 1 saatte canım
Zaten hep aynı tedirginlikleri yaşıyoruz ya geç yumurtladıysam da tuttuysa :) yaptır yarın bakalım canımsokturucu gider kendim alirim. allah korusun bebegin bide olcagi tutar. pisman olmayayim cnm
Yok kolay bi işlem canım :)Aa ben daha uzun birşey sanıyordum :) o halde rahat rahat yetişiriz, süper
Kaynvalidem aletini verdi kuzum onla geziyorm sorma ayni benmde ole ya kucuk 4 5de hep. Tatli yiyemiyorum hic ya bnce ondan enerji alck bisi yok:) eli ayagi kesiliyo insanin dedgin gibi. Dun disardydk 9 4 u gordm jelibon aldk o birz mayhos olnca yiyebildm :))Canim benim tansiyon aleti gezdir yaninda.birde cantanda şeker bulundur.benimde oglumda tansiyonum 4 e dúserdi.3 kez wc de bayilmisim.bayilmak da degil resmen ruhumun bedenimden cikisini izledim.tuz yalardim.baklava gibi şerbetli tatlilarda dengeliyor.evde ben hep baklava bulundururdum.
Tesekkur ederm bitanemCanim cok uzuldm yasadgn gercentn cok zor elde ettkten sonra vardir mutlaka bir hayir en hayirlisini Allah bilir. Sabir diliyorum sana ins birdahaki cok saglkli hayirli evlat olack dualarmz senle olsn❤
Kese buyumuyo. Icini goremedigi icin de bisey diyemiyo. Cuma gunu artk karar verces muhtemelen boş kese de olabilrOff kıyamam sana kuzum ya. Aynı şeyleri birebir yaşadığım için seni o kadar iyi anlıyorum ki... sen gönlünü ferah tut, Rabbim hayırlısını versin. Malesef bazen bizim elimizden bi şey gelmiyo. Kesen gelişmeye devam ediyo mu canım, bebeği gördünüz mü yoksa boş gebelik mi
Evet canim bu hafta gidicem. Her zaman farkli bir gorus almakta fayda varKuzımmm öncelikle geçmiş olsun diyorum ama bence farklı bir doktora da görün en azından kafanda bir soru işaret olmasın canım dua edicem bende senin için rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah ama mutlaka farklı bir doktorda görsün derim canım
Hic belirti yok muydu peki sende? Bulanti, agri, yorgunluk vs?Evet canim daha oncede anlatmistim ben ogluma hamileligi 8.haftada ögrendim.doktor kese var ama ici bos kürtaj dedi.sonra ne olduysa bir anda vazgecti 10gun daha sans verelim dedi.10gün sonra hem kalp atisini hem bebegi görduk.o kadar bosluga düsmüstümki o an kürtajdan vazgecmese olucaktim.bol bol dua et.olsada olmasada hayirlisi.
Hic belirti yok muydu peki sende? Bulanti, agri, yorgunluk vs?
Kaynvalidem aletini verdi kuzum onla geziyorm sorma ayni benmde ole ya kucuk 4 5de hep. Tatli yiyemiyorum hic ya bnce ondan enerji alck bisi yok:) eli ayagi kesiliyo insanin dedgin gibi. Dun disardydk 9 4 u gordm jelibon aldk o birz mayhos olnca yiyebildm :))
Senin geç dollenme olmus sanirim. O yuzden gorulmemis. Çatlatma iğnesi oldugum icin, benim dollenme tarihim belli. Ve hicbir belirtim de yok. Agri, bulanti, yorgunluk vs. Cuma gunu tekrar kendi doktoruma gidicem bir de baska bir doktor gorusu dha alip o sekilde karar vericem. Rabbim hayirlisni versn. Saglikli hayirli evltlar olsn. Onemli olan o. Birazck alistm bu fikre ancak esim biraz daha kotu. O pek alisamadi bu duruma. Cok istiyodu. Bakalim. Sabir, sukur, dua..Bende hep regli duzensizdi oyüzden anlamadim 8.haftaya kadar yanliz en son günlerde haslanmis yumurta görünce istifar etmiştim ondan sonrada süphelenip doktora gittim.baska birsey hissetmedim
Hayırlısı olsun canım inşallah tüp bebeğe muhtaç olmadan hamile kalırsın kaç yıllık evlisin canm
Evet kuzum bastn biri gorndu bizde 1 biliyoduk sora surpriz oldu 2 side tutunms❤
Olurda dusnrsen canim bide donanmli bi hastane olsn ameliythanede oluyo islemler hep steril olmasi onmli. Bazi kisilerde muayene odasnda transfer duydum sperm gibi dolastirilmamali embriyo tutmama ihtimali var canli bi hucre bebek cnku. Amelythane icnde embriyolar zatn seni tamamen hazrlaynca dr getr die embriyolg getiriyo direk sana veriliyor kalitenin bozulmamasi icin. Her yerin uygulamasi degisebiliyor aklnda bulnsninss hic birseye gerek kalmaz da rabbim nasip eder mucize olur❤
Hayırlısı neyse o olsun canım. Yine de Allahtan umut kesilmez. Dualarım seninle, inşallah gelişmeye devam ederKese buyumuyo. Icini goremedigi icin de bisey diyemiyo. Cuma gunu artk karar verces muhtemelen boş kese de olabilr
Selam canim benim. Yok 9 10 tane olmaz cnku tupbenege verilen igne dozu verilmiyo asilama veya normal catlatmada. 225 ml ornegn biz yaptik ama normal tedavilerde 75 veya 50 ml uyguluyorlar. Tupbebekte bu kadr yumrta sayisini gormeynler var dusun 6 7 toplaniyor. Bnce once ignele uyarilma ve asilama denemelisin direk tupe gecmedn. 1 ay beklenmiyor zatn oncesnde rahimi hazirliyorlar yine jel kullanimi ve igneyle ben taze transfer oldum toplandi 5 gun sora transfer. Bazi kisilerde 1 ay bkliyor vuct uygn deglse vs. 7000 tl tupbebek giyati gibi dondurma bukadr degl canim biz kalan yumrtalari dondurduk 1 yillik 900 tl odedik. 1000 tl civarinda oluyo gnlde. Kalmasini istersk seneye bida odicez orn. Malesef tupbebek fiystina ilac dahl olmiyo kuzum benimde 6250 idi arti igneler 8000 e geldi. Bide dondurma odedik 900. Jellerde pahali 10 bine geldi de sen kafnda. Bnde detyli yazdim bilgin olsn ona gore karar ver ama once igne ve asilamayi dene olmassa dusunursn derim kendini dinle guzelce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?