Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tup bebek zorunlu olmasinda baska hayirli bir sebeple gel doktorada insallah ama gelirsen yani ucumuzunde doktoru ayni olacak. Suan aninda hayal kurdum. Gelecek ay kendiliginden olsa bizim bebisler boyle ayni gune randevu denk gelirmis. Biz doktorun kapisinda 3 hamile sohbet edermisiz ahahaha. Guzel hayal ama di mi ya

Canim bu arada devlet hastanesi olarak umraniyeye mi gidiyordun sen baskasini mi hatirliyorum?

:))) evet canım şahane olurdu.. birbirimizin hikayesinden tanırmışız birbirimizi sen UmutluKarTanesi misin yoksa :)))

Doktor umut yok dedi. Sagliksiz bi gebelik dedi. Cuma gunu tekrar cagirdi. Gidicem. Son bi şans verdi ama umut yok yani. Dusurtucek keseyi Rabbim hayirlisni versin herkese. Bunda da bi hayir vardir

Canım Allah büyüktür, sen içini bozma.. şayet öyle bile olsa yine hamile kalırsın, bir kere oldu yine olur arkadaşım belki daha da kolay olur hem de..

Tesekkrler arkadasimmm

Gunaydin canim evet şimdi geldim çok sükür kafamdan alinan parca iyi huylu cıkti.
Yumurtalar 4 yumurta var 1 tanesi kist olmuş 1 tanesi gelismemis.2 tane 14mm var.biraz geç gelisiyor.birde rahim duvari 5mm doktor 6mm olsa daha iyiydi dedi.carsamba gunü tekrar cagirdi.ama pek umut yok gibi.nar suyu aldirdim carsambaya kadar icicem.

Gunaydin kizlar pataloji sonucum temiz cikti çok şükür
Yumurtalara gelince 4 yumurta var 1 tanesi kist olmuş 1 tanesi gelisememis. 2 tane 14mm var yavas gelisiyor.carsambaya tekrar gel dedi 15.gün oluyor.2 gunde okadar büyümeyecek gibi görünüyor.rahim duvarida 5mm mis 6mm olmaliydi dedi. Pek umut yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…