- 28 Ekim 2018
- 333
- 395
- 23
- 40
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.541
Tup bebek zorunlu olmasinda baska hayirli bir sebeple gel doktorada insallah ama gelirsen yani ucumuzunde doktoru ayni olacak. Suan aninda hayal kurdum. Gelecek ay kendiliginden olsa bizim bebisler boyle ayni gune randevu denk gelirmis. Biz doktorun kapisinda 3 hamile sohbet edermisiz ahahaha. Guzel hayal ama di mi yauyarıların için teşekkür ederim canımcım, şayet tüp bebek zorunlu olur ise senin gittiğin doktoru tercih edebilirim ki fiyatı da diğer yerlere göre makul görünüyor.. Arkadaşım o mucizeyi dört gözle bekliyoruz .. Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla cümlemize..
Canim bu arada devlet hastanesi olarak umraniyeye mi gidiyordun sen baskasini mi hatirliyorum?canım, benim yumurtalıkarım klomene hiç tepki vermedi. klomene duyarsız tepki vermeyen yumurtalıklar iğne ile uyarıldığında aşırı tepki verebiliyormuş. bu sadece bir ihtimal tabi. biz de öyle düşünüyoruz. Devlette muhtelemen hsg ve ilk aşılama olacak. İnşallah hayırlsıyla sonuç alırız. alamaz isek tüp bebek aşaması artık diye düşünüyoruz. o zaten özelde oluyor..
Ne güzel canım benide 7. Hafta cigirdi doktor iki hafta beklicem ikiz olursa süper olur ama ben kalp atışını duyiyum yeter bı tane olsun sağlıklı olsun inşallah Allah bize bağışlasın evlatlarımızı*,*7. Hftada ogrendk canim 8. Hftada daha bi netlesti
Tup bebek zorunlu olmasinda baska hayirli bir sebeple gel doktorada insallah ama gelirsen yani ucumuzunde doktoru ayni olacak. Suan aninda hayal kurdum. Gelecek ay kendiliginden olsa bizim bebisler boyle ayni gune randevu denk gelirmis. Biz doktorun kapisinda 3 hamile sohbet edermisiz ahahaha. Guzel hayal ama di mi ya
Canim bu arada devlet hastanesi olarak umraniyeye mi gidiyordun sen baskasini mi hatirliyorum?
Nasıl emin olsun bebek olmadığınaaldim cnm randecu yarin sabah erkenden gidicm.cnm. eminim bebek yokta gecikmesin amacim
Devlet hastanesinde asilama ne kadara mal oluyor hic ogrendin mi? Belki bir kez deneyebilirim bende devlette maddi durumlardan dolayievet canım ümraniye araştırma, hamile bir arkadaşımız daha vardı o da Ümraniye araştrmaya gidiyordu veTopic'in ilk hamilelerinden hatta :))
hissetmiorum bebegin oldugunaNasıl emin olsun bebek olmadığına
Doktor umut yok dedi. Sagliksiz bi gebelik dedi. Cuma gunu tekrar cagirdi. Gidicem. Son bi şans verdi ama umut yok yani. Dusurtucek keseyi Rabbim hayirlisni versin herkese. Bunda da bi hayir vardir
Devlet hastanesinde asilama ne kadara mal oluyor hic ogrendin mi? Belki bir kez deneyebilirim bende devlette maddi durumlardan dolayi
günaydın..günaydın kızlar. dün beklenen kırmızı kart geldi
randevu aldım yarın gidiyorum doktora.
başlasın yeni döngü
gereken şartları taşıyorsan hiç ücret ödenmiyor canımDevlet hastanesinde asilama ne kadara mal oluyor hic ogrendin mi? Belki bir kez deneyebilirim bende devlette maddi durumlardan dolayi
evet yaa aynengünaydın..
insan çok ümitli hevesli oluyor değil mi :))
Tesekkurler bitanem. Hayirlisini versin RabbimmCanım Allah büyüktür, sen içini bozma.. şayet öyle bile olsa yine hamile kalırsın, bir kere oldu yine olur arkadaşım belki daha da kolay olur hem de..
Tesekkrler arkadasimmmGunaydin kızçeler. Nasilsiniz?
SaNeM_1985 canim hayirlisi olsun. Baska doktor fikride al derdim ama zaten gidicekmissin. Dua edicem senin icin. Insallah bir mucize olur.
@Morasigi ayy teyzesi yer onlari yerr. Masallah kuzucuga sıkı sıkı tutunmus annesi. Cok sevindim canim benim. Allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin.
Umutumut82 canim benim senin doktor randevun vardi bugun degil mi? Saat kacta gideceksin?
Gunaydin kızçeler. Nasilsiniz?
SaNeM_1985 canim hayirlisi olsun. Baska doktor fikride al derdim ama zaten gidicekmissin. Dua edicem senin icin. Insallah bir mucize olur.
@Morasigi ayy teyzesi yer onlari yerr. Masallah kuzucuga sıkı sıkı tutunmus annesi. Cok sevindim canim benim. Allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin.
Umutumut82 canim benim senin doktor randevun vardi bugun degil mi? Saat kacta gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?