- 28 Ekim 2018
- 333
- 395
- 23
- 40
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.561
Oh cok sukur kuzum iyi huylu cikmasina cok sevindim. Hem gecte gelissede 2 gunde 11den 14e cikmis. Yine oyle olsa carsambaya 16 17 olabilir. Gecen gun ki tablodan daha iyi durumda bak dahada iyi olacak insallah canimGunaydin canim evet şimdi geldim çok sükür kafamdan alinan parca iyi huylu cıkti.
Yumurtalar 4 yumurta var 1 tanesi kist olmuş 1 tanesi gelismemis.2 tane 14mm var.biraz geç gelisiyor.birde rahim duvari 5mm doktor 6mm olsa daha iyiydi dedi.carsamba gunü tekrar cagirdi.ama pek umut yok gibi.nar suyu aldirdim carsambaya kadar icicem.
Oh cok sukur kuzum iyi huylu cikmasina cok sevindim. Hem gecte gelissede 2 gunde 11den 14e cikmis. Yine oyle olsa carsambaya 16 17 olabilir. Gecen gun ki tablodan daha iyi durumda bak dahada iyi olacak insallah canim
hadi geçmiş olsun çok sevindim temiz çıkmasına.Gunaydin kizlar pataloji sonucum temiz cikti çok şükür
Yumurtalara gelince 4 yumurta var 1 tanesi kist olmuş 1 tanesi gelisememis. 2 tane 14mm var yavas gelisiyor.carsambaya tekrar gel dedi 15.gün oluyor.2 gunde okadar büyümeyecek gibi görünüyor.rahim duvarida 5mm mis 6mm olmaliydi dedi. Pek umut yok yani
hadi geçmiş olsun çok sevindim temiz çıkmasına.
belki büyür ama rahim duvarı inceymiş.
umut her zaman var canım öyle deme
Gunaydin kizlar pataloji sonucum temiz cikti çok şükür
Yumurtalara gelince 4 yumurta var 1 tanesi kist olmuş 1 tanesi gelisememis. 2 tane 14mm var yavas gelisiyor.carsambaya tekrar gel dedi 15.gün oluyor.2 gunde okadar büyümeyecek gibi görünüyor.rahim duvarida 5mm mis 6mm olmaliydi dedi. Pek umut yok yani
geçmiş olsun tekrar canımcım, sonucunun temiz çıkmasına sevindim.. inşallah gelişir canım yumurtaların.. sen bu ay klomen kullanmış mıydın arkadaşım.. Bence gelişecek yumurtaların 14mm çok da küçük değil çarşambaya 16mm olurlar bence
Temiz çıkmasına sevindim canım gözün aydın :) sen içini rahat tut, gelişir büyürler artık.Gunaydin kizlar pataloji sonucum temiz cikti çok şükür
ben de aslanpençesi içmeye başladım.Insallah canim nar suyu aldirdim esime 2 gün icicem belki faydasi olur
amin canım inşallahKesinlikle öyle. Her ay umutlar hayaller tavan yapıyo ama sonunda hüsrana uğramak çok yıpratıyo. Allah her isteyene aratmadan bekletmeden nasip etsin
öyle deme canım hayırlısı olsun..Evet canim sabah aksam 1tane klomen ictim.olucaksa olsun artik hastaneyede gitmek istemiyorum
öyle deme canım hayırlısı olsun..
Sen ne yaptin canim rahim filmi icin gün aldin mi
Hanımlar,
A AloeeVeraaMorasigi U UmutluKarTanesi Umutumut82 Ocean @anneyim
yok canım regl bekliyorum, inşallah gebe kalırım da hayırlısıyla olmaz :)) bu arada arkadaşım yumurta için protein al bol bol kırımızı et ye ve ilişki büyütüyormuş yumurtayı
inşallah canım benim, ama yumurta gelişimi için protein önemli bence.. bebeğin gelişimi için de keza öyle.. sabah yumurta öğle veya akşam et yemeye çalış Cuma gününe kadar. eminim yumurtaların büyüyecek..Iliskinin büyüttügünü duymamistim. Insallah regli olmazsinda rahim filmine gerek kalmadan gelir bebiş
inşallah canım benim, ama yumurta gelişimi için protein önemli bence.. bebeğin gelişimi için de keza öyle.. sabah yumurta öğle veya akşam et yemeye çalış Cuma gününe kadar. eminim yumurtaların büyüyecek..
Sadece hisler bilinecek bişey değil ki ama gecikmenin varsa bu test yap en azindanhissetmiorum bebegin olduguna
kan testi yaptrdm gldm negatifSadece hisler bilinecek bişey değil ki ama gecikmenin varsa bu test yap en azindan
Ben hiç duymamıştım canım ama doğruluk payı olabilir tabi hotmonlar etkileniyodur belki. İnşallah başka bi şeye gerek kalmadan gelir bu ay bebişin canımcımHanımlar,
A AloeeVeraaMorasigi U UmutluKarTanesi Umutumut82 Ocean @anneyim
yok canım regl bekliyorum, inşallah gebe kalırım da hayırlısıyla olmaz :)) bu arada arkadaşım yumurta için protein al bol bol kırımızı et ye ve ilişki büyütüyormuş yumurtayı
Bi daha doktora gittin mi canım yoksa çarşamba mı gidiceksinCarsamba son kez bakilacak . benim doktorum reglinin 15.gunune kadar şans veriyor.bazi doktorlar 17.güne kadar bekliyor ama benimki 15.güne kadar buyudü büyüdü yoksa catlama ignesi yapmiyor.nar suyuna basladim rahim kalinlassin diye.carsambaya kadarda protein agirlikli besleniyim.2 günde faydasi olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?