Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh cok sukur kuzum iyi huylu cikmasina cok sevindim. Hem gecte gelissede 2 gunde 11den 14e cikmis. Yine oyle olsa carsambaya 16 17 olabilir. Gecen gun ki tablodan daha iyi durumda bak dahada iyi olacak insallah canim

Oh cok sukur kuzum iyi huylu cikmasina cok sevindim. Hem gecte gelissede 2 gunde 11den 14e cikmis. Yine oyle olsa carsambaya 16 17 olabilir. Gecen gun ki tablodan daha iyi durumda bak dahada iyi olacak insallah canim

Insallah canim.artik hastaneye gitmek bile psikolojimi bozuyor.

hadi geçmiş olsun çok sevindim temiz çıkmasına.
belki büyür ama rahim duvarı inceymiş.
umut her zaman var canım öyle deme

geçmiş olsun tekrar canımcım, sonucunun temiz çıkmasına sevindim.. inşallah gelişir canım yumurtaların.. sen bu ay klomen kullanmış mıydın arkadaşım.. Bence gelişecek yumurtaların 14mm çok da küçük değil çarşambaya 16mm olurlar bence

Evet canim sabah aksam 1tane klomen ictim.olucaksa olsun artik hastaneyede gitmek istemiyorum

Temiz çıkmasına sevindim canım gözün aydın :) sen içini rahat tut, gelişir büyürler artık.

Iliskinin büyüttügünü duymamistim. Insallah regli olmazsinda rahim filmine gerek kalmadan gelir bebiş
inşallah canım benim, ama yumurta gelişimi için protein önemli bence.. bebeğin gelişimi için de keza öyle.. sabah yumurta öğle veya akşam et yemeye çalış Cuma gününe kadar. eminim yumurtaların büyüyecek..

Carsamba son kez bakilacak . benim doktorum reglinin 15.gunune kadar şans veriyor.bazi doktorlar 17.güne kadar bekliyor ama benimki 15.güne kadar buyudü büyüdü yoksa catlama ignesi yapmiyor.nar suyuna basladim rahim kalinlassin diye.carsambaya kadarda protein agirlikli besleniyim.2 günde faydasi olur insallah

Bi daha doktora gittin mi canım yoksa çarşamba mı gidiceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…