- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.881
süpersin çok güzel vermişsin.Valla canim ben doktora sormadan aldim doktora gittigimde folic asid aldim dedim cok iyi yapmişsin dedi.zaten ilac degil gida takviyesi olarak geciyor.kilo yaparmi bilmiyorum ama ben 4 aydir kullaniyorum 96kg dan 78 kg ya düştüm.hatta kili vermeye yardimci diye biliyorum.
Maşallah canım benim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı bizim başımıza inşallah. Bizim için de dua et canımKızlar herkese günaydın ben ilk İğnemi vurundum Kasım ayında ve Allah’ıma şükürler olsun ki Hamişim Allahım isteyen herkese versin dua ve sabır herşeyin ilacı. Tabi ki doktorunuz da çok önemli bu konu da hapların hangi içilmesi konusunda ben şuan öğrendim 4 buçuk haftalık hamileyim allahım sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin umudunuzu kaybetmeyin Kızlar dua edin ;*)
Günaydın tebriklerKızlar herkese günaydın ben ilk İğnemi vurundum Kasım ayında ve Allah’ıma şükürler olsun ki Hamişim Allahım isteyen herkese versin dua ve sabır herşeyin ilacı. Tabi ki doktorunuz da çok önemli bu konu da hapların hangi içilmesi konusunda ben şuan öğrendim 4 buçuk haftalık hamileyim allahım sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin umudunuzu kaybetmeyin Kızlar dua edin ;*)
İnofolic evet canım hem folik asit hem vitamin desteği. Özellikle pcolulara veriliyomuş çünkü insülin direncini dengeliyo ve kaliteli yumurtlamayı sağlıyo. Bende pco olmamasına rağmen doktorum kaliteli yumurtlamayı sağlamak için verdi. Ben faydası olduğunu düşünüyorum. Hele ki pcoluysan doktoruna danış ve kesinlikle kullan canımben folik asit ve vitamin desteği sanıyordum
kilo yapar diye almamıştım
olmadı bi doktora sorayım haftaya
Kızlar herkese günaydın ben ilk İğnemi vurundum Kasım ayında ve Allah’ıma şükürler olsun ki Hamişim Allahım isteyen herkese versin dua ve sabır herşeyin ilacı. Tabi ki doktorunuz da çok önemli bu konu da hapların hangi içilmesi konusunda ben şuan öğrendim 4 buçuk haftalık hamileyim allahım sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin umudunuzu kaybetmeyin Kızlar dua edin ;*)
insülin direnci için glifor içiyorum. acaba bu yüzden mi gerek görmedi doktor?İnofolic evet canım hem folik asit hem vitamin desteği. Özellikle pcolulara veriliyomuş çünkü insülin direncini dengeliyo ve kaliteli yumurtlamayı sağlıyo. Bende pco olmamasına rağmen doktorum kaliteli yumurtlamayı sağlamak için verdi. Ben faydası olduğunu düşünüyorum. Hele ki pcoluysan doktoruna danış ve kesinlikle kullan canım
Kozlar tebrikler Allah kucağınıza almayı nasip etsin ne zamandır istiyordunuzGünaydın tebriklerbende ilk ignemi Kasım'da vuruldum ve 5bucuk haftalık hamileyim çok şükür inşallah kucağınıza almak da nasip olur
Süper bir haber bu, büyümiycek diyordun 2 tane birden olmuş :), bu ay çöp derlen aşılaman bile oluyor ocak aynına kalmadı. Çok sevindim canım gerçekten. İnşallah devamı da güzel olcakGunaydin kizlar mutlu sabahlar simdi doktordan ciktim 3 yumurta var solda 1 tanesi kücük 2 tane 18mm 20mm var .catlama ignesi yazdi cuma sabahi asilama olucak bu gece catlama ignesi vurulucam 3 gun iliski yasagi var.dünü ne olur ne olmaz degerlendirdim doktor cok iyi yapmissin dedi.rahim duvari 5 den 8 e cikmis cok iyi dedi.nar suyu işe yariyor.doktrada soyledim dogru dedi.bu arada merak edilen soruyu sordum.catlama ignesu kücuk olani tetikler ama büyümeye devam edebilir dedi.yani 9 10mm buyumez belkide 14 15mm lerde umut olabilir
süpersin çok güzel vermişsin.
ben de 96-97 gidip geliyorum.
diyet spor da yapmışsındır tabii değil mi?
A AloeeVeraa canım doktor bana normal bir folik asit verdi sanırım için de 90 tane var adı aklıma gelmedi şuan. Acaba ben de değiştirsem mi ki? :) gün de bir tane mi içiyorsunuz onu 2 mi
Kızlar merhaba bu cumartesi iğne olduğum günü de sayarsak 13. Günüm oluyor. Sizce kanda çıkar mı? Çok fena diş ağrısı çekiyorum tedaviye bir an önce başlamam lazım o yüzden acele ediyorum sizce gebelik varsa değer düşük de olsa çıkar mı?
Süper bir haber bu, büyümiycek diyordun 2 tane birden olmuş :), bu ay çöp derlen aşılaman bile oluyor ocak aynına kalmadı. Çok sevindim canım gerçekten. İnşallah devamı da güzel olcak
Çok teşekkür ederim amin inşallah ben iki senelik evliyim iki düşüğüm oldu 8 aydır tekrar hamile kalmayı bekliyordum inşallah bu defa bı sorun yaşamam korku heyecan mutluluk hepsini bir arada yaşıyorumKozlar tebrikler Allah kucağınıza almayı nasip etsin ne zamandır istiyordunuz
İnşallah canım sorunsuz geçer gebeliğin belirtilerin nelerdiÇok teşekkür ederim amin inşallah ben iki senelik evliyim iki düşüğüm oldu 8 aydır tekrar hamile kalmayı bekliyordum inşallah bu defa bı sorun yaşamam korku heyecan mutluluk hepsini bir arada yaşıyorum
En 18.gin yaptırmıştım 800 e yakın çıkmıştı yeni düşük sonuçta olsa çıkar benceKızlar merhaba bu cumartesi iğne olduğum günü de sayarsak 13. Günüm oluyor. Sizce kanda çıkar mı? Çok fena diş ağrısı çekiyorum tedaviye bir an önce başlamam lazım o yüzden acele ediyorum sizce gebelik varsa değer düşük de olsa çıkar mı?
Sadece aşırı yorgunluk oldu bende hiç halim olmuyordu bide göğüs hassasiyeti bulantı falan hafif hafif başlıyor simdilerdeİnşallah canım sorunsuz geçer gebeliğin belirtilerin nelerdi
Tşk ederim canım ben de öyle düşünmüştümB
En 18.gin yaptırmıştım 800 e yakın çıkmıştı yeni düşük sonuçta olsa çıkar bence
Tşk ederim canım baktırayımCanim igneden sonraki 13.gunde kanda cikabiliyor bence baktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?