Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
süpersin çok güzel vermişsin.
ben de 96-97 gidip geliyorum.
diyet spor da yapmışsındır tabii değil mi?

Maşallah canım benim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı bizim başımıza inşallah. Bizim için de dua et canım

Günaydın tebrikler bende ilk ignemi Kasım'da vuruldum ve 5bucuk haftalık hamileyim çok şükür inşallah kucağınıza almak da nasip olur

ben folik asit ve vitamin desteği sanıyordum
kilo yapar diye almamıştım
olmadı bi doktora sorayım haftaya
İnofolic evet canım hem folik asit hem vitamin desteği. Özellikle pcolulara veriliyomuş çünkü insülin direncini dengeliyo ve kaliteli yumurtlamayı sağlıyo. Bende pco olmamasına rağmen doktorum kaliteli yumurtlamayı sağlamak için verdi. Ben faydası olduğunu düşünüyorum. Hele ki pcoluysan doktoruna danış ve kesinlikle kullan canım

Ultrasonda gorebildiniz mi

insülin direnci için glifor içiyorum. acaba bu yüzden mi gerek görmedi doktor?
neyse haftaya muhakkak sorayım unutmam inşallah :)

Süper bir haber bu, büyümiycek diyordun 2 tane birden olmuş :), bu ay çöp derlen aşılaman bile oluyor ocak aynına kalmadı. Çok sevindim canım gerçekten. İnşallah devamı da güzel olcak

Kızlar merhaba bu cumartesi iğne olduğum günü de sayarsak 13. Günüm oluyor. Sizce kanda çıkar mı? Çok fena diş ağrısı çekiyorum tedaviye bir an önce başlamam lazım o yüzden acele ediyorum sizce gebelik varsa değer düşük de olsa çıkar mı?

süpersin çok güzel vermişsin.
ben de 96-97 gidip geliyorum.
diyet spor da yapmışsındır tabii değil mi?

Canim yine bu forunda cuna zayiflama gruplari var ibsan cok motive oluyor ordada sizin gibi cok tatli insanlar oluyor hatta zayiflayip hamile kalanlar var tavsiye ederim canim her gün menü paylasiyorsun.

A AloeeVeraa canım doktor bana normal bir folik asit verdi sanırım için de 90 tane var adı aklıma gelmedi şuan. Acaba ben de değiştirsem mi ki? :) gün de bir tane mi içiyorsunuz onu 2 mi

Canim bende 90li almistim sonra A AloeeVeraa dan ögrendim.bence sende infolic combiye geç 90l normal kutuyuda hamilelikte kullanirsin cünkü infolic combiyi hamile kalinca birakman gerekiyor.

Canim igneden sonraki 13.gunde kanda cikabiliyor bence baktir

Süper bir haber bu, büyümiycek diyordun 2 tane birden olmuş :), bu ay çöp derlen aşılaman bile oluyor ocak aynına kalmadı. Çok sevindim canım gerçekten. İnşallah devamı da güzel olcak

Canim valla bende hic beklemiyordum .hicte umudum yoktu cünkü ne kasik agrisi ne de ovulasyon da cikti.hatta biraz once du içeyip 3 saat bekleyip ovulasyon yaptim yine cikmadi tamamen pik olnasada sonucta 20mm yumurtada koyulaşma olmasi lazimdi .demekki pekte guvenmemek lazim. Insallah hepimiz ocak ayina hamilelik takip topiği açariz.

Kozlar tebrikler Allah kucağınıza almayı nasip etsin ne zamandır istiyordunuz
Çok teşekkür ederim amin inşallah ben iki senelik evliyim iki düşüğüm oldu 8 aydır tekrar hamile kalmayı bekliyordum inşallah bu defa bı sorun yaşamam korku heyecan mutluluk hepsini bir arada yaşıyorum

B
En 18.gin yaptırmıştım 800 e yakın çıkmıştı yeni düşük sonuçta olsa çıkar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…