- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.861
harika haberler
ya ben bu ilişki yasağını anlamıyorum.
bana devlet hastanesinde aşılama yapıldığında 5 gün üst üste yapın dedi doktorlar.
çatlatma olarak ne yazdı canım?
Kuzummmm çok sevindim rabbim bu ay inşşş yüzünü güldürsün hayırlısıyla göbüşün dolsun inşaaallahGunaydin kizlar mutlu sabahlar simdi doktordan ciktim 3 yumurta var solda 1 tanesi kücük 2 tane 18mm 20mm var .catlama ignesi yazdi cuma sabahi asilama olucak bu gece catlama ignesi vurulucam 3 gun iliski yasagi var.dünü ne olur ne olmaz degerlendirdim doktor cok iyi yapmissin dedi.rahim duvari 5 den 8 e cikmis cok iyi dedi.nar suyu işe yariyor.doktrada soyledim dogru dedi.bu arada merak edilen soruyu sordum.catlama ignesu kücuk olani tetikler ama büyümeye devam edebilir dedi.yani 9 10mm buyumez belkide 14 15mm lerde umut olabilir
Kuzummmm çok sevindim rabbim bu ay inşşş yüzünü güldürsün hayırlısıyla göbüşün dolsun inşaaallah
Ayy görüyo musun canım benim boşuna üzüldün kaç gün. Güzel sonuçlar alıcağıba emindim. Yumurtalarının boyutu çok güzel, ayrıca aşılama yapıcak olmana da çok sevindim. Erkekte bi sorun olmadığı sürece genelde olumlu sonuç alınıyo ve bence senin bebişin gelicek bu ayGunaydin kizlar mutlu sabahlar simdi doktordan ciktim 3 yumurta var solda 1 tanesi kücük 2 tane 18mm 20mm var .catlama ignesi yazdi cuma sabahi asilama olucak bu gece catlama ignesi vurulucam 3 gun iliski yasagi var.dünü ne olur ne olmaz degerlendirdim doktor cok iyi yapmissin dedi.rahim duvari 5 den 8 e cikmis cok iyi dedi.nar suyu işe yariyor.doktrada soyledim dogru dedi.bu arada merak edilen soruyu sordum.catlama ignesu kücuk olani tetikler ama büyümeye devam edebilir dedi.yani 9 10mm buyumez belkide 14 15mm lerde umut olabilir
hıım anladım canım tahmin ettim sperm kalitesi içindir diye.Sperm kalitesi icin en az 3 gün dinlenmesi kalitesinin artmasi lazim dedi canim .ayrica esine e vitaminini içirmeye devam et kendinde infolic kombiye devam et dedi.nar suyuna devam etmene gerek yok dedi.belki cuma günü aşılama yapildiktan sonra iliski önerir diye düşünüyorum.zaten dün olmuştu.bugün yarin olmiyacak.hakkimizda hayirlisi.
Ayy görüyo musun canım benim boşuna üzüldün kaç gün. Güzel sonuçlar alıcağıba emindim. Yumurtalarının boyutu çok güzel, ayrıca aşılama yapıcak olmana da çok sevindim. Erkekte bi sorun olmadığı sürece genelde olumlu sonuç alınıyo ve bence senin bebişin gelicek bu ayher şey çok güzel ilerliyo maşallah
hıım anladım canım tahmin ettim sperm kalitesi içindir diye.
aşılama sonrası bence de siz de deneyin.
bi de 4 sene önce bana kalçadan yapmışlardı çatlatma iğnesini
ovitrelle değildi. para da vermemiştim ama adını hatırlamıyorum.
Kıyamam sana ya hiç öyle düşünme tutucak ben inanıyorum. İnşallah senin bebişin geliyo bu ay :)Insallah canim aylardir ilk defa yüzüm güldü.inanki tutmazsada üzülnem 2 tane yumurtanin gelistigini gördümya o bile yetti.
çok kolay kendin yaparsın hiç hissetmiyorsun bileOvitrelle verdi canimcim gece 23.00 _24.00arasi vurulacak dedi kendim vurmayi denicem.
Kızlar herkese günaydın ben ilk İğnemi vurundum Kasım ayında ve Allah’ıma şükürler olsun ki Hamişim Allahım isteyen herkese versin dua ve sabır herşeyin ilacı. Tabi ki doktorunuz da çok önemli bu konu da hapların hangi içilmesi konusunda ben şuan öğrendim 4 buçuk haftalık hamileyim allahım sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin umudunuzu kaybetmeyin Kızlar dua edin ;*)
tebrik ederimKızlar herkese günaydın ben ilk İğnemi vurundum Kasım ayında ve Allah’ıma şükürler olsun ki Hamişim Allahım isteyen herkese versin dua ve sabır herşeyin ilacı. Tabi ki doktorunuz da çok önemli bu konu da hapların hangi içilmesi konusunda ben şuan öğrendim 4 buçuk haftalık hamileyim allahım sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin umudunuzu kaybetmeyin Kızlar dua edin ;*)
çok kolay kendin yaparsın hiç hissetmiyorsun bile
bir de inofolic combi folbiol gibi bir şey mi?
ben folbiol kullanıyorum da
İnşallah canım :)Cok sevindim canim saglikla devam eder insallah hamileligin
Amin inşallah canım :)tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kıyamam sana ya hiç öyle düşünme tutucak ben inanıyorum. İnşallah senin bebişin geliyo bu ay :)
ben folik asit ve vitamin desteği sanıyordumCanim hic bilmiyorum ayni etkidemi ama sadece infolic combi ile hamile kalanda varmis. Hem folic asid iceriyor hemde pko lara iyi geliyormuş. Bence sende dene canim sifanin nerden gelecegi belli olmuyor
ben folik asit ve vitamin desteği sanıyordum
kilo yapar diye almamıştım
olmadı bi doktora sorayım haftaya
Amin kuzum inşşşInsallah canim hepimiz güzel haberler alalim.
Canım ben de 2 aydan beri inofolic kullanıyorum. Doktorum ısrarla tavsiye etti, çok hamile kalan varmış, yumurtaların da kalitesini arttırıyomuş.Canim hic bilmiyorum ayni etkidemi ama sadece infolic combi ile hamile kalanda varmis. Hem folic asid iceriyor hemde pko lara iyi geliyormuş. Bence sende dene canim sifanin nerden gelecegi belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?