Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
harika haberler
ya ben bu ilişki yasağını anlamıyorum.
bana devlet hastanesinde aşılama yapıldığında 5 gün üst üste yapın dedi doktorlar.
çatlatma olarak ne yazdı canım?

Sperm kalitesi icin en az 3 gün dinlenmesi kalitesinin artmasi lazim dedi canim .ayrica esine e vitaminini içirmeye devam et kendinde infolic kombiye devam et dedi.nar suyuna devam etmene gerek yok dedi.belki cuma günü aşılama yapildiktan sonra iliski önerir diye düşünüyorum.zaten dün olmuştu.bugün yarin olmiyacak.hakkimizda hayirlisi.

Kuzummmm çok sevindim rabbim bu ay inşşş yüzünü güldürsün hayırlısıyla göbüşün dolsun inşaaallah

Ayy görüyo musun canım benim boşuna üzüldün kaç gün. Güzel sonuçlar alıcağıba emindim. Yumurtalarının boyutu çok güzel, ayrıca aşılama yapıcak olmana da çok sevindim. Erkekte bi sorun olmadığı sürece genelde olumlu sonuç alınıyo ve bence senin bebişin gelicek bu ay her şey çok güzel ilerliyo maşallah

hıım anladım canım tahmin ettim sperm kalitesi içindir diye.
aşılama sonrası bence de siz de deneyin.
bi de 4 sene önce bana kalçadan yapmışlardı çatlatma iğnesini
ovitrelle değildi. para da vermemiştim ama adını hatırlamıyorum.

Insallah canim aylardir ilk defa yüzüm güldü.inanki tutmazsada üzülnem 2 tane yumurtanin gelistigini gördümya o bile yetti.

Ovitrelle verdi canimcim gece 23.00 _24.00arasi vurulacak dedi kendim vurmayi denicem.

Insallah canim aylardir ilk defa yüzüm güldü.inanki tutmazsada üzülnem 2 tane yumurtanin gelistigini gördümya o bile yetti.
Kıyamam sana ya hiç öyle düşünme tutucak ben inanıyorum. İnşallah senin bebişin geliyo bu ay :)

Kızlar herkese günaydın ben ilk İğnemi vurundum Kasım ayında ve Allah’ıma şükürler olsun ki Hamişim Allahım isteyen herkese versin dua ve sabır herşeyin ilacı. Tabi ki doktorunuz da çok önemli bu konu da hapların hangi içilmesi konusunda ben şuan öğrendim 4 buçuk haftalık hamileyim allahım sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin umudunuzu kaybetmeyin Kızlar dua edin ;*)

Cok sevindim canim saglikla devam eder insallah hamileligin

tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çok kolay kendin yaparsın hiç hissetmiyorsun bile
bir de inofolic combi folbiol gibi bir şey mi?
ben folbiol kullanıyorum da

Canim hic bilmiyorum ayni etkidemi ama sadece infolic combi ile hamile kalanda varmis. Hem folic asid iceriyor hemde pko lara iyi geliyormuş. Bence sende dene canim sifanin nerden gelecegi belli olmuyor

Canim hic bilmiyorum ayni etkidemi ama sadece infolic combi ile hamile kalanda varmis. Hem folic asid iceriyor hemde pko lara iyi geliyormuş. Bence sende dene canim sifanin nerden gelecegi belli olmuyor
ben folik asit ve vitamin desteği sanıyordum
kilo yapar diye almamıştım
olmadı bi doktora sorayım haftaya

ben folik asit ve vitamin desteği sanıyordum
kilo yapar diye almamıştım
olmadı bi doktora sorayım haftaya

Valla canim ben doktora sormadan aldim doktora gittigimde folic asid aldim dedim cok iyi yapmişsin dedi.zaten ilac degil gida takviyesi olarak geciyor.kilo yaparmi bilmiyorum ama ben 4 aydir kullaniyorum 96kg dan 78 kg ya düştüm.hatta kili vermeye yardimci diye biliyorum.

Canım ben de 2 aydan beri inofolic kullanıyorum. Doktorum ısrarla tavsiye etti, çok hamile kalan varmış, yumurtaların da kalitesini arttırıyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…