- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.841
Gayet etkili şeyler kullanmışsın canım. 28-29 günde düzenli adet oluyosan 13-14-15.günlerde yumurtlama olur muhtemelen. Tabi sen şimdiden gün aşırı ilişkiye devam et canım çünkü bi şey kalmamış yumurtlamaya. İnşallah bu ay gelir bebişin28 .29 günde bir oluyorum adetumut dünyası.. .bu ay hiç birşey kullanmıyorum sadece sabahları incir yedim birde çorekçörekotu bal tarçın karışımı yedim günde 1 kere.
Çok tesekur ederim inşalllaah çok iyisin rabbim seninde gönlün e göre versin inşallahGayet etkili şeyler kullanmışsın canım. 28-29 günde düzenli adet oluyosan 13-14-15.günlerde yumurtlama olur muhtemelen. Tabi sen şimdiden gün aşırı ilişkiye devam et canım çünkü bi şey kalmamış yumurtlamaya. İnşallah bu ay gelir bebişin
bakalm cnm hayirlisi artkOlumsuz düsünme canim sonucta illaki regli olucaksin regli olunca tedavin baslar.rabbim nasip edicek insallah
bence regli olana kadar bitki caylarini iç hem hormonlarada iyi gelir.
Rica ederiim. Sen öyle görmüşsündür canım benim, Allah hepimizin gönlüne göre versinÇok tesekur ederim inşalllaah çok iyisin rabbim seninde gönlün e göre versin inşallah
Canim biraz gec oldu ama hemen bozma moralini. Yarin doktora gideceksin nasil olsa. Bakalim ne diyecek. Hemen oyle pesin pesin moral bozmak yok kuzumKizlar moralim cok bozuk 3 saat wc ye gitmeden su icmeden bekleyip ovulasyon testi yaptim 2.cizgi hiç cikmadi.dün cikmisti sabah yaptigimda daha az silik cizgi cikmisti simdi hic cikmadi.sanirim gecen ay gibi oldu 12mm e kadar büyüyüp kücülmüşlerdi yine öyle oldu sanirim.
Kuzum ya bisi dicem yani sonucta insanlar gecte yumurtlayabiliyo ki senin reglde gecikmeler oluyor. Doktorunun 15 gun oldu oldu yoksa regl bekle demesi cok sacma geliyor bana. Bence degistirmelisin. Sen zaten streslisin normal olarak seni daha cok strese sokuyor bu tutumla. Ovulasyon testine devam et kuzum lutfen. Insallah yarin ki doktor iyi cikarYa benim bir doktorum var sagolsun 15 gune gelisti gelisti gelismezse takibi birakiyor regli ol gel diyor bu da beni daha cok strese sokuyor..Allah tan yarin izinli baska bir doktora muayene olucam eger duzgün biriyse onunla devam edicem.
Kuzum ya bisi dicem yani sonucta insanlar gecte yumurtlayabiliyo ki senin reglde gecikmeler oluyor. Doktorunun 15 gun oldu oldu yoksa regl bekle demesi cok sacma geliyor bana. Bence degistirmelisin. Sen zaten streslisin normal olarak seni daha cok strese sokuyor bu tutumla. Ovulasyon testine devam et kuzum lutfen. Insallah yarin ki doktor iyi cikar
Guzel haberlerle dön insallah canim. Gunaydin vede. Haberlerini bekleyecegiz :)Sagol canim arkadasim.Uyku tutmadi 9.30randevu Allah im hayirlisi neyse onu yasatsin.
Güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz kuzum dualarım seninleSagol canim arkadasim.Uyku tutmadi 9.30randevu Allah im hayirlisi neyse onu yasatsin.
civanpercem cok kotu tadi tuzuAh canım seni o kadar iyi anlıyorum ki... çok samimi olduğum bi komşum var en yakın arkadaşlarımdan biri her gün beraberiz ona bile anlatamıyorum o bile tam olarak bilmiyo çocuk için uğraştığımızı. Bugün başka bi komşumuzun hamile olduğunu öğrendik o zaman dedi siz de yapın artık bi tane korunmayın falan dedi. Dedim biz de düşünüyoruz artık, nasip falan deyip geçiştirdim. Kimseye anlatamıyosun durumu, anlayamaz çünkü yaşamayan
Evet canım acayip kötü. Çok zorlanırsan içine biraz bal koy. 1-2 gün içinde etkisini gösterir inşallahcivanpercem cok kotu tadi tuzu
bakalm cnm ins gostersin de. rahatlayayomEvet canım acayip kötü. Çok zorlanırsan içine biraz bal koy. 1-2 gün içinde etkisini gösterir inşallah
Insallah canim dedigin gibidir 1saattir surekli agliyorum artik kaldiramaz oldum.3 tane test yaptim tik yok doktor zaten psikiyatriye sevk edicem dedi.
Sagol canim arkadasim.Uyku tutmadi 9.30randevu Allah im hayirlisi neyse onu yasatsin.
Gunaydin kizlar mutlu sabahlar simdi doktordan ciktim 3 yumurta var solda 1 tanesi kücük 2 tane 18mm 20mm var .catlama ignesi yazdi cuma sabahi asilama olucak bu gece catlama ignesi vurulucam 3 gun iliski yasagi var.dünü ne olur ne olmaz degerlendirdim doktor cok iyi yapmissin dedi.rahim duvari 5 den 8 e cikmis cok iyi dedi.nar suyu işe yariyor.doktrada soyledim dogru dedi.bu arada merak edilen soruyu sordum.catlama ignesu kücuk olani tetikler ama büyümeye devam edebilir dedi.yani 9 10mm buyumez belkide 14 15mm lerde umut olabilir
gözün aydın canım, ben demiştimçok sevindim inşallah canım sonuç alırsın aşılamadan..
Sagol bitanem ilkinde tutma ihtimali %15 mis nasibimde varsa olur. Bu arada o kadar ovulasyon testi yaptim hicbirinde cikmadi anlamadim
harika haberlerGunaydin kizlar mutlu sabahlar simdi doktordan ciktim 3 yumurta var solda 1 tanesi kücük 2 tane 18mm 20mm var .catlama ignesi yazdi cuma sabahi asilama olucak bu gece catlama ignesi vurulucam 3 gun iliski yasagi var.dünü ne olur ne olmaz degerlendirdim doktor cok iyi yapmissin dedi.rahim duvari 5 den 8 e cikmis cok iyi dedi.nar suyu işe yariyor.doktrada soyledim dogru dedi.bu arada merak edilen soruyu sordum.catlama ignesu kücuk olani tetikler ama büyümeye devam edebilir dedi.yani 9 10mm buyumez belkide 14 15mm lerde umut olabilir
benim bildiğim tam çatlama gününde yüksek oluyor LH ovulasyon da o zaman pozitif çıkıyor.Sagol bitanem ilkinde tutma ihtimali %15 mis nasibimde varsa olur. Bu arada o kadar ovulasyon testi yaptim hicbirinde cikmadi anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?