- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.941
Camm 3 gün girmeyin diyo banada dedi eşinin sprmi daha kaliteli olsun diyeharika haberler
ya ben bu ilişki yasağını anlamıyorum.
bana devlet hastanesinde aşılama yapıldığında 5 gün üst üste yapın dedi doktorlar.
çatlatma olarak ne yazdı canım?
Kadın doguma gittin mi canım muayene olmak için bu arada hayırlı olsunGünaydın tebriklerbende ilk ignemi Kasım'da vuruldum ve 5bucuk haftalık hamileyim çok şükür inşallah kucağınıza almak da nasip olur
Canım ikinci çizgi de varÇok teşekkür ederim amin inşallah ben iki senelik evliyim iki düşüğüm oldu 8 aydır tekrar hamile kalmayı bekliyordum inşallah bu defa bı sorun yaşamam korku heyecan mutluluk hepsini bir arada yaşıyorum
Canım ikinci çizgi çıkmış ben de yaptım böyleydi ilk başta hamileyim şimdiLaboquik mi ne ondan yaptim.20mn yumurtada pik olmasada ikinci çizgi çıkardi.
Yok canım hatta doktor bana sende yürüyüş yap bol bol yumurtalarına iyi gelir demiştiKizlar yumurtlama donemibde spor yapnak zararlimi hergün 1 saat tempolu yüruyordum acaba yine yürusem bugün falan sıkıntı olur mu
Saol canım gittim kese görüldü minik de olsa iki hafta sonraya tekrar çağırdı bebeğinde görmek için insallahKadın doguma gittin mi canım muayene olmak için bu arada hayırlı olsun
Hamile misinCanım ikinci çizgi de var
Evet ben de 7 buçuk haftalıgım banada kese görünüyo 10 gün sonra gel kalp atışların bakcaz dedi doktor bende 17 gün sonraya aldım randevumu yarın sabah gitcemHamile misin
İnşallah görürsün xanmSaol canım gittim kese görüldü minik de olsa iki hafta sonraya tekrar çağırdı bebeğinde görmek için insallah
İnşallah duyarsınız hayırlı olsun kese ne zaman goruldu bende egittigimde 7 haftalık olcak 4 buçuk haftalık ti ilk muayene keseyi zor gördük iki hafta sonra gel dedi ama bana iki yıl gibi geliyorEvet ben de 7 buçuk haftalıgım banada kese görünüyo 10 gün sonra gel kalp atışların bakcaz dedi doktor bende 17 gün sonraya aldım randevumu yarın sabah gitcem
Banada çok uzun geliyordu sabretmiyodum hastaneye gitmek için bende ilk gittigimde 5 haftalıktım sana dediklerinin aynısını banada dedi canm bu arada kaç yıllık evlisiİnşallah duyarsınız hayırlı olsun kese ne zaman goruldu bende egittigimde 7 haftalık olcak 4 buçuk haftalık ti ilk muayene keseyi zor gördük iki hafta sonra gel dedi ama bana iki yıl gibi geliyor
Canım bugün ilişki oldu mu hiç. Olduysa eğer rahat olKizlar iyi aksamlar karnimin alt tarafinda kasilmalar batmalar ve hassaslaşma basladi acaba yumurtalarmi catliyor.gece 11 de igneyi vurucam cuma sabahi aşılama yapilacak simdi catliyorsa doktor iliskide yok dedi.
Canım bugün ilişki oldu mu hiç. Olduysa eğer rahat ol
Canım kaliteli spermler 48 ya da 72 saat vücutta kalıyomuş. Bugün çatladığını düşün yine içinde vardır canım.Yok canim dün sabah olmustu.kasiklarim patlicak gibi.artik bindik bir alamete gidiyoruz.aşılamanin kötü tarafida bu galiba
Bence daha gelişiyolar kuzum. Çatlasa da zaten içeride sperm vardır rahat ol senKizlar iyi aksamlar karnimin alt tarafinda kasilmalar batmalar ve hassaslaşma basladi acaba yumurtalarmi catliyor.gece 11 de igneyi vurucam cuma sabahi aşılama yapilacak simdi catliyorsa doktor iliskide yok dedi.
Canım kaliteli spermler 48 ya da 72 saat vücutta kalıyomuş. Bugün çatladığını düşün yine içinde vardır canım.
Bence daha gelişiyolar kuzum. Çatlasa da zaten içeride sperm vardır rahat ol sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?