Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
harika haberler
ya ben bu ilişki yasağını anlamıyorum.
bana devlet hastanesinde aşılama yapıldığında 5 gün üst üste yapın dedi doktorlar.
çatlatma olarak ne yazdı canım?
Camm 3 gün girmeyin diyo banada dedi eşinin sprmi daha kaliteli olsun diye

Evet ben de 7 buçuk haftalıgım banada kese görünüyo 10 gün sonra gel kalp atışların bakcaz dedi doktor bende 17 gün sonraya aldım randevumu yarın sabah gitcem
İnşallah duyarsınız hayırlı olsun kese ne zaman goruldu bende egittigimde 7 haftalık olcak 4 buçuk haftalık ti ilk muayene keseyi zor gördük iki hafta sonra gel dedi ama bana iki yıl gibi geliyor

İnşallah duyarsınız hayırlı olsun kese ne zaman goruldu bende egittigimde 7 haftalık olcak 4 buçuk haftalık ti ilk muayene keseyi zor gördük iki hafta sonra gel dedi ama bana iki yıl gibi geliyor
Banada çok uzun geliyordu sabretmiyodum hastaneye gitmek için bende ilk gittigimde 5 haftalıktım sana dediklerinin aynısını banada dedi canm bu arada kaç yıllık evlisi

Kizlar iyi aksamlar karnimin alt tarafinda kasilmalar batmalar ve hassaslaşma basladi acaba yumurtalarmi catliyor.gece 11 de igneyi vurucam cuma sabahi aşılama yapilacak simdi catliyorsa doktor iliskide yok dedi.

Kizlar bu arada laboquik in ovulasyon testlerine hiç güvenmeyin simdi deneme amacli 1 tane yaptim cizgi bile yok.galiba bende ki paket komple bozuk cikti..bir önceki ayda guvenip iliski gunlerini düzenlemistim siz dikkat edin.

Kizlar iyi aksamlar karnimin alt tarafinda kasilmalar batmalar ve hassaslaşma basladi acaba yumurtalarmi catliyor.gece 11 de igneyi vurucam cuma sabahi aşılama yapilacak simdi catliyorsa doktor iliskide yok dedi.
Bence daha gelişiyolar kuzum. Çatlasa da zaten içeride sperm vardır rahat ol sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…