- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.981
Diger mesajinla bunu ayni anda alintilayamadim canim. Inan sizlerde benim icin oylesiniz. En yakinimdan yakin oluyorsunuz. Gercekten yasadiklarimizi kimse anlamiyor. Benim annemde cok destek ve anlayisli ama her detay paylasilmiyo haliyle. Ayrica huysuz olma kisminda ise haklisi. Hani insanin neresi yanarsa canı ordadir derler ya. Bizlerinde kalbi yaniyo artik evlat hasretiyle. Bir yerden bise duzeliyo diger yerden dagiliyo falan cok normal yasanilan stresler. Allah hepimize sonunu guzel eylesin insallah.
Kilo konusunda ise yilbasinda guzel bir organizasyon olcak. Birde esim muhasebe uzmani benim. Yil sonu geliyo malum mesailer had safhada. Annemde kaliyoruz 3 gundur. Haftayada teyzemin bir ameliyati var evde olmayacagim derken yeni yila kanalize ettim kendimi. Bende skldm bu kilolarda olmaktan acikcasi. Tek sansim hormonlarim duzgun,pko yok,insulin direncini dusurduk. Tiroid normal seviyelere indi. Birde sigarayi biraksam tam olcak iste. Velhasil sonuc olarak evime kavustugumda artik diyete bende baslicam. :)
Kızlar merhaba size birşey soracaktım ben hapla hamile kaldım ve adet günümde çok az koyu kahverengi az bir kanamam oldu sizce bu nedir bi zararı olur mu acaba bebeğime Cuma günü kontrole gidicem ama size de sormak istedim 4 buçuk haftalık hamileymişim yeni yani
Bana da öyle dedi de normalde haftaya Salı gel demişti sonra ben diyince belki yerleşme kanıdır ama istersen yarın gel dedi bende yarın gidemicem Cuma gideyim dedim size sormak istedim gene deCanim bazilarinda yerlesme kanamasi oluyormus ama istersen doktorunu ara icin rahatlasin bazilarinda düsük riski oluyor ilac veriyorlar
Aynen kuzum benim. Insallahhhh :)Aaa sigarami iciyorsun aman canim benim aman haaa canına yazik . Hamile kalmayida zorlastiriyormuş. Yeni yilda ilk isin diyet spor ve sigarayi bırakma calismasi olsun.bende desteklerim seni.birlikte zayiflariz.
Bana da öyle dedi de normalde haftaya Salı gel demişti sonra ben diyince belki yerleşme kanıdır ama istersen yarın gel dedi bende yarın gidemicem Cuma gideyim dedim size sormak istedim gene de
Aynen kuzum benim. Insallahhhh :)
kuzum sen asilama mi yaptiriosun oy.masallah..hadi mutlu haberlerKizlar iyi aksamlar karnimin alt tarafinda kasilmalar batmalar ve hassaslaşma basladi acaba yumurtalarmi catliyor.gece 11 de igneyi vurucam cuma sabahi aşılama yapilacak simdi catliyorsa doktor iliskide yok dedi.
Kızlar merhaba size birşey soracaktım ben hapla hamile kaldım ve adet günümde çok az koyu kahverengi az bir kanamam oldu sizce bu nedir bi zararı olur mu acaba bebeğime Cuma günü kontrole gidicem ama size de sormak istedim 4 buçuk haftalık hamileymişim yeni yani
Bende 2012de ilk 94ten 78e dusmustumBen oglundan once 105 den 63kg ye indim öyle hamile kaldim.2 yil oncede 93 den 81e inmistim ozamanda hamile kaldim düstü yine 96 ya ciktim simdide 96 dan 78 e indim.daha veremiyorum.ama diyetve spora devam ediyorum.ben kiloluyken hamile kalamiyorum.ama kiloluykende hamile kalan cok kisi var kuzenim 145kg la hamile kaldi 2 kere .sanirim kilonun hormonlari ve regli düzenini etkileyip etkilememesi büyük etken.cünkü kilo alinca reglim ve hormonlarim bozuluyor.
kuzum sen asilama mi yaptiriosun oy.masallah..hadi mutlu haberler
Bence en kisa zamanda gorun doktoruna ne olur ne olmaz canim benim.Bana da öyle dedi de normalde haftaya Salı gel demişti sonra ben diyince belki yerleşme kanıdır ama istersen yarın gel dedi bende yarın gidemicem Cuma gideyim dedim size sormak istedim gene de
Bende 2012de ilk 94ten 78e dusmustum
Sonra 103e ciktim. Tekrar 84e dustum
2014te ocakta babam vefat etti. Derin depresyonla birlikte kilo aldim. Kasimindada iki ayagimdanda kemik ameliyati oldum. 3 ay disari cikamamistim. O zamandan beri en dusuk kilom 93tu evlenirken iste. Gecen sene bu gittigim dahiliye doktoruna ilk gittigimde 115kgdum. 1 senede hic diyet yapmadan sadece azicik abur cuburu azaltip 105e dustum. Ama kafaya yeni yili koydum. Hic olmazsa 80e duseyim istiyorum. Benim eski doktorumda senin kilon dogurganligini etkilemiyor dedi hormonlar duzenli pko yok yumurtalar iyi ama sigarayi birakman lazim birde eger olmazsa bebek, tedavi asamalarinda kilo vermen gerekiyor. Bu kilo ile hamile kalirsan normal dogumda zorlanirsin demisti. Oyle veya boyle bu zamana geldim. Kendimi yeni yila sartladim. Artik harekete gecmem lazim bu konulardada. 1985 dogumluyum. Yaş geciyor maalesef. Daha oncede basarmistim. Yine basaririm insallah. Ayrica tesekkur ederim canim benim destegin icinde. Az evvel esim geldide mesaiden yazamadim adam akilli :)
Tarlusala baslamismiydin canim sen? Ilac bitmeden regl gelmez eger ki onu kullaniyorsan suan?kizlar bende bgn de regl yok. hala beklemedeyiz. regl olamamak ne zormus yahu
Sagol canim benim darisi başına hic beklemiyordum ilk defa 2 yumurtam gelismiş 18mm 20mm yarim saat sonra catlama ignesi cuma günüde aşılama yapilacak insallah ilkinde hayirlisiyla tutar artık takatim kalmadi.
evt cnm kullnyrm bgn 3. gun indaTarlusala baslamismiydin canim sen? Ilac bitmeden regl gelmez eger ki onu kullaniyorsan suan?
kizlar bende bgn de regl yok. hala beklemedeyiz. regl olamamak ne zormus yahu
3 gun var ilaca. kac gun sonra söküyorCanim o ilaci bitmeden zaten regli olamazsin illaki sökülecek beni 2 3 igne sokturmedi tarlusal söktürdü icini ferah tut.
Azcik daha sabir canim. Ilac bitince 3 gunde filan gelir. Takma hic kafana. Sonra zaten hayirlisiyla tedavin baslayacak artik. :)evt cnm kullnyrm bgn 3. gun inda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?