- 28 Ekim 2018
- 333
- 395
- 23
- 40
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #10.961
Canim hazir gitmisken esinin herseyine baktirin imkan varsa. D vitamini e vitamini b12yede baktirin imkan olursa. Zaten spermiogramda vereceksiniz. Bizim gittigimiz hastanede bi oda vardi. Bi kap verdiler esime. Odada numuneyi hazirladi goturduk laboratuara 1 saatte cikti sonucu. Spermiogram icin 3-5 gun iliskiye girmemis olmak gerekiyordu. Bir kac detayi daha var ama utandim yazmayaGerçekten geriliyor insan, ben söyledikten sonra gelmemin ne anlamı var, kalkıyorum saatlerce yol gidiyorum, izin alıyorum. Ee ben sana gelmeden de yaparım bunları. Eşimle de cumartesi gidicez. Tam olarak ne baktırıcaz onu da bilmiyorum.
Kızlar cumartesi iğne oldum. İki tane yumurtam vardı, biri 20 mm, diğeri 10 mm. Doktor küçük olan büyümez dedi, ama şu anda kasıklarım cok agrıyor. O çatlamış olabilir mi???
Igne etkisi olabilir canim. Benimde zaman zaman olmustu igne vuruldugumdaKızlar cumartesi iğne oldum. İki tane yumurtam vardı, biri 20 mm, diğeri 10 mm. Doktor küçük olan büyümez dedi, ama şu anda kasıklarım cok agrıyor. O çatlamış olabilir mi???
Bu arada insulin direncim vardi benimde dahiliye doktorum glifor vermisti banada halen kullaniyorum. Iyi seviyeye dustu gerci ama devam edelim dedi gebelik dusundugum icin. Ayni hastanede ki sonradan gitmemeyi tercih ettigim doktorda glifor kullanmama ragmen ve pko olmamasina ragmen inofolic komboyi tavsiye etmisti. Yani anladigim kadariyla gliforlada kullanilabiliyor kizlar
Ay Allah soyletmis olsunda zayiflayayim kuzum. Benim boy 165 kilom 105 :) fazlasiyla kiloluyum. Gerci ben hic zayif olmadim. 20li yaslarimda gordugum en dusuk kilo 78di 2.5yil once evlenirkende 93tum. Bizim aile komple baskül ailesi :)Canim gliforu eskiden ben kullandim .sen kilolu degilsin aslinda daha cok kilolularda oluyor.bende cok mide bulantisi ishal yapmisti.uzun süreli kullaniminda böbreklere cok zarari var diye bıraktim.aman sende dikkat et.
Umutumut82 kuzum bak ne guzel sonuclar almissin. Masallah. Sayfalari sonuna kadar okudum. Cok hizli tempoda olmadikca yuruyus oneriliyor benimde bildigim. Suan hissettigin batmalar agrilar bence yumurtan catladi catlayacak. Asilamada olacak hemde. Yaa hep konustugumuz gibi galiba sirada sen ve A AloeeVeraa varsiniz :) artik hep stresten uzak dur e mi su onumuzde ki 1 hafta boyunca :) hersey guzel olacak insallah.
Ay Allah soyletmis olsunda zayiflayayim kuzum. Benim boy 165 kilom 105 :) fazlasiyla kiloluyum. Gerci ben hic zayif olmadim. 20li yaslarimda gordugum en dusuk kilo 78di 2.5yil once evlenirkende 93tum. Bizim aile komple baskül ailesi :)
Bu ovulasyon testlerini hangi siteden aliyorsunuz kizlar? Burdan site ismi yazmak yasaksa ozelden yazabilir misiniz bana? Birde hangi marka aliyorsunuz?
Bu ovulasyon testinden bende aldım gitti gidiyor dan 20 tanesi 22 tl bugün geldi nasıl kullandınızCanim ben n11 den aldim.daha önce eczaneden 5 tanesini 35tl ye almistim.birde laboquik var ucuz oluyor 30tanesi 30tl falandi galiba memnun kalanda var ama bende ise yaramadi.
Bu ovulasyon testinden bende aldım gitti gidiyor dan 20 tanesi 22 tl bugün geldi nasıl kullandınız
Canım imkanın varsa acile git yaptırıver. Benim hiç cesaretim olmadı vurmayaKizlar ben hamile kalana kadar benden kurtulusunuz yok.ben bu ovitrellenin videolarini izledim mg ayari falan yapilmicak dimi .direkt saplayip tamamini enjekte edicem
Yok bir ayari canim. Direkt saplayip usul usul enjekte ediyorsun. Insulin ignesi kullanan tanidigin var mi bilmiyorum ama ayni usul bu ignede. Ben hep kendim yaptim. Igneyide komple sokuyorsun kuzum.Kizlar ben hamile kalana kadar benden kurtulusunuz yok.ben bu ovitrellenin videolarini izledim mg ayari falan yapilmicak dimi .direkt saplayip tamamini enjekte edicem
Canım imkanın varsa acile git yaptırıver. Benim hiç cesaretim olmadı vurmaya
Diger mesajinla bunu ayni anda alintilayamadim canim. Inan sizlerde benim icin oylesiniz. En yakinimdan yakin oluyorsunuz. Gercekten yasadiklarimizi kimse anlamiyor. Benim annemde cok destek ve anlayisli ama her detay paylasilmiyo haliyle. Ayrica huysuz olma kisminda ise haklisi. Hani insanin neresi yanarsa canı ordadir derler ya. Bizlerinde kalbi yaniyo artik evlat hasretiyle. Bir yerden bise duzeliyo diger yerden dagiliyo falan cok normal yasanilan stresler. Allah hepimize sonunu guzel eylesin insallah.Kiz yoksa akrabamiyiz bizde baskül ailesi gibiyiz... canim bugün doktor kilo vermen tedavinin basarisini arttirmis dedi.cuma zayiflama gruplari var acayip motive oluyorsun .ben 96 dan 78 e düstüm.bizim gibi cocuk tedavisi olanlar var zayiflayip ikizlere tedaviyle hamile kalipta dogum yapip tekrar zayiflamaya gelenler var bence dene şansını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?