- 15 Aralık 2018
- 231
- 265
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.081
Bende ilk pasta yumurta tembelliği dediler sonra pko dedilerCanım ilk sorunum prolaktin yüksekliğydi, ilaçla düştü. Yumurta tembelliği var hafif derecede. Klomen+çatlatma iğnesi tedavisi görüyorun, bu 5. Denememiz. İki aydan beri de inofolic kullanıyorum, eşimde de herhanhi bi problem görmedi doktor ama tutmadı bi türlü.
ne güzel canım senin iğneden sonra yine muayene etmiş bana iğneyi vur dedi sonra ne muayene etti ne biseytam bilmiyorum ne zaman çatladğını ama 3cü gün gittiğimde doktor çatlamadığını söyledi ama yarı suyunu burakmışdı. akşama çatlayacağını söyledi
Dışardan baktığında o haklı kafan hep orda okuyup kuruyorsun diyor ama. Bende şunu diyorum yakın arkadaşıma bile yakınmam ben kimse bana üzülüp acımasın sorunlarımı çok anlatmam dışarı belli etmem kimse soracağım burda rahatsın herkesde aynı dert farklı seçenekler öğren hemde sorarak rahatla kim verir bana bunu diyorumBelki hakli tarafi olabilir kendince ama ben tedavi ile ilgili herseyi bu sitede arkadaslardan ogrendim .malesef her doktor isini olmasi gerektigi gibi yapmiyor bizim yonlendirmemiz gerekiyor.keske 2 bucuk yil önce girseymisim 2 yil bosuna kendi kendime debelendim.
Ay Allah razı olsun canım sağ olasınNeyse o valla canım tam iki ay geçti kız hamile benim eşim lisede olmuş varikosal bende sebepsiz infertilite var ben İnan ona yordum keşke olsaydı sorunu bilir çözmeye çalışırdım senin işin kolay Allah’ın izni ile
Yumurtlama dönemin geçti mi canım?Arkadaşlar ya az önce öyle bir akintim oldu ki yumurta akı gibi böyle beyazımsı neyden olabilir acaba
Dışardan baktığında o haklı kafan hep orda okuyup kuruyorsun diyor ama. Bende şunu diyorum yakın arkadaşıma bile yakınmam ben kimse bana üzülüp acımasın sorunlarımı çok anlatmam dışarı belli etmem kimse soracağım burda rahatsın herkesde aynı dert farklı seçenekler öğren hemde sorarak rahatla kim verir bana bunu diyorum
2 klomen 1 femara ama tırt valla yoruldum inşallah Umut Allahtan diyoruz zaten bu ay da ovulasyon testi ile deniyorum olmazsa aşılama geçeceğim bir yılı aştı benimAy Allah razı olsun canım sağ olasın
Ben inanıyorum bi çoğumuz yakında hamile haberimizi vericez. Aslında sorun olmaması daha iyi bi şey klımen tarzı tedavilerle daha rahat sonuç alınıyo canım. İnşallah güzel haberler vericez
İnşallah ya inşallah duacıyız Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCok haklisin canim hepimiz ayni durumdayiz. benim eşim face instegram izin vermiyorda buraya karismiyor. Bu forumda hamile kalinca daha hamileler topigi acicaz eşin alışsın bize.
Yok canım bugün hiç ilişki olmadı ben 3 Aralık'ta çatlatma iğnesi olmuştum ve hala adet olmadım bende anlamadimYumurtlama dönemin geçti mi canım?
Eğer ondan değilse çok afedersin dün akşam ya da sabah falan ilişki olduysa işe yaramayan sperm sıvısı çoğu zaman o şekilde geri gelebiliyo saatler sonra
Neyyy nereye gelmiş yavrucum öyle. Ama diğer testin de daha yüksekti diye hatırlıyorum. Eşim de bir kaç ay normal deneyelim sonra aşılama deneyelim diyorCanim benim esimin ileri hizi %19 muş artik nasil yikadiysalar %52 ye cikmiş. Sen kendine iyi bak stres yapmamaya calis.
Klomenle devam edelim sayı önemli değil dedi doktorMasallah canim hersey yoluna giriyor.klomenmi kullanacaksin.eşinin degerleri iyi aşılamayla rabbim bu ay yüzunu güldurecek insallah
Öyleymiş canım ben biraz fazla stresliyim sanırım ondan biraz da :) kısmet Rabbim ezanların vaktin de hepimizin yüzüne gülsünYumurta tembelliği büyük bi sorun değil canım, işte klomenle büyütülüp çatlatmayla büyük ihtimalle hamile kalırsın sen en fazla bi kaç aya
İnşallah gerek kalmadan gelir bebişin. Ama olmazsa da aşılama dene mutlaka canım. Erkekte sorun yoksa aşılamadan daha rahat olumlu sonuç alınıyomuş2 klomen 1 femara ama tırt valla yoruldum inşallah Umut Allahtan diyoruz zaten bu ay da ovulasyon testi ile deniyorum olmazsa aşılama geçeceğim bir yılı aştı benim
O zaman bilemiyorum canım ama beni olumlu yönde düşündürdü nedense :) istersen 1-2 gün sonra tekrar bi kan ver canımYok canım bugün hiç ilişki olmadı ben 3 Aralık'ta çatlatma iğnesi olmuştum ve hala adet olmadım bende anlamadim
Kontrolsüz içme canım, yumurtaları hızlı büyütüyolar çatlamazsa kiste dönüşebilir. Doktor kontrolünde kullanYa bende bi konuda kararsızım benim evde geçen aydan kutuda kalan femara var içsem mi
İnşallah ya inşallah duacıyız Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
öyle düşünüyorum bakalım inşallah ondan umutluyumİnşallah gerek kalmadan gelir bebişin. Ama olmazsa da aşılama dene mutlaka canım. Erkekte sorun yoksa aşılamadan daha rahat olumlu sonuç alınıyomuş
AKlıma geldi benimde neyse ben bitkisel kürlere devamKontrolsüz içme canım, yumurtaları hızlı büyütüyolar çatlamazsa kiste dönüşebilir. Doktor kontrolünde kullan
Amiin kuzum amiinÖyleymiş canım ben biraz fazla stresliyim sanırım ondan biraz da :) kısmet Rabbim ezanların vaktin de hepimizin yüzüne gülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?