Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ilk sorunum prolaktin yüksekliğydi, ilaçla düştü. Yumurta tembelliği var hafif derecede. Klomen+çatlatma iğnesi tedavisi görüyorun, bu 5. Denememiz. İki aydan beri de inofolic kullanıyorum, eşimde de herhanhi bi problem görmedi doktor ama tutmadı bi türlü.
Bende ilk pasta yumurta tembelliği dediler sonra pko dediler

Belki hakli tarafi olabilir kendince ama ben tedavi ile ilgili herseyi bu sitede arkadaslardan ogrendim .malesef her doktor isini olmasi gerektigi gibi yapmiyor bizim yonlendirmemiz gerekiyor.keske 2 bucuk yil önce girseymisim 2 yil bosuna kendi kendime debelendim.
Dışardan baktığında o haklı kafan hep orda okuyup kuruyorsun diyor ama. Bende şunu diyorum yakın arkadaşıma bile yakınmam ben kimse bana üzülüp acımasın sorunlarımı çok anlatmam dışarı belli etmem kimse soracağım burda rahatsın herkesde aynı dert farklı seçenekler öğren hemde sorarak rahatla kim verir bana bunu diyorum

Neyse o valla canım tam iki ay geçti kız hamile benim eşim lisede olmuş varikosal bende sebepsiz infertilite var ben İnan ona yordum keşke olsaydı sorunu bilir çözmeye çalışırdım senin işin kolay Allah’ın izni ile
Ay Allah razı olsun canım sağ olasın :KK200:
Ben inanıyorum bi çoğumuz yakında hamile haberimizi vericez. Aslında sorun olmaması daha iyi bi şey klımen tarzı tedavilerle daha rahat sonuç alınıyo canım. İnşallah güzel haberler vericez

Arkadaşlar ya az önce öyle bir akintim oldu ki yumurta akı gibi böyle beyazımsı neyden olabilir acaba
Yumurtlama dönemin geçti mi canım?
Eğer ondan değilse çok afedersin dün akşam ya da sabah falan ilişki olduysa işe yaramayan sperm sıvısı çoğu zaman o şekilde geri gelebiliyo saatler sonra

Dışardan baktığında o haklı kafan hep orda okuyup kuruyorsun diyor ama. Bende şunu diyorum yakın arkadaşıma bile yakınmam ben kimse bana üzülüp acımasın sorunlarımı çok anlatmam dışarı belli etmem kimse soracağım burda rahatsın herkesde aynı dert farklı seçenekler öğren hemde sorarak rahatla kim verir bana bunu diyorum

Cok haklisin canim hepimiz ayni durumdayiz. benim eşim face instegram izin vermiyorda buraya karismiyor. Bu forumda hamile kalinca daha hamileler topigi acicaz eşin alışsın bize.

Ay Allah razı olsun canım sağ olasın :KK200:
Ben inanıyorum bi çoğumuz yakında hamile haberimizi vericez. Aslında sorun olmaması daha iyi bi şey klımen tarzı tedavilerle daha rahat sonuç alınıyo canım. İnşallah güzel haberler vericez
2 klomen 1 femara ama tırt valla yoruldum inşallah Umut Allahtan diyoruz zaten bu ay da ovulasyon testi ile deniyorum olmazsa aşılama geçeceğim bir yılı aştı benim

Yumurtlama dönemin geçti mi canım?
Eğer ondan değilse çok afedersin dün akşam ya da sabah falan ilişki olduysa işe yaramayan sperm sıvısı çoğu zaman o şekilde geri gelebiliyo saatler sonra
Yok canım bugün hiç ilişki olmadı ben 3 Aralık'ta çatlatma iğnesi olmuştum ve hala adet olmadım bende anlamadim

Yumurta tembelliği büyük bi sorun değil canım, işte klomenle büyütülüp çatlatmayla büyük ihtimalle hamile kalırsın sen en fazla bi kaç aya
Öyleymiş canım ben biraz fazla stresliyim sanırım ondan biraz da :) kısmet Rabbim ezanların vaktin de hepimizin yüzüne gülsün

2 klomen 1 femara ama tırt valla yoruldum inşallah Umut Allahtan diyoruz zaten bu ay da ovulasyon testi ile deniyorum olmazsa aşılama geçeceğim bir yılı aştı benim
İnşallah gerek kalmadan gelir bebişin. Ama olmazsa da aşılama dene mutlaka canım. Erkekte sorun yoksa aşılamadan daha rahat olumlu sonuç alınıyomuş

Yok canım bugün hiç ilişki olmadı ben 3 Aralık'ta çatlatma iğnesi olmuştum ve hala adet olmadım bende anlamadim
O zaman bilemiyorum canım ama beni olumlu yönde düşündürdü nedense :) istersen 1-2 gün sonra tekrar bi kan ver canım

Back
X