Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyyy nereye gelmiş yavrucum öyle. Ama diğer testin de daha yüksekti diye hatırlıyorum. Eşim de bir kaç ay normal deneyelim sonra aşılama deneyelim diyor

Evet canim 1.5 ay once yapilan test cok daha iyiydi. Sanirim grip etkiledi.ben yine kurlere vitamine devam ediyorum.bu ayda tutmazsa 1 2 ay kebdim denicem.esim birdaha örnek vermeye gitmem diyor

Aminn canim Allah bu yoldaki herkese yardim etsn gercktn pahali ilaclar hep. Iyi gorunuyo sonuclarn anladgm kadar kuzum bizde sekil bozuklugu vrdi ileri hareket %0 di. Bi sise hap yazmsti dr gecn yilki fiyat 185 tldi bide dr diyoki bi yil kullan anca etki eder:) o parayi asilamaya veririz dedik:) keciboynuzu kuryle %8 yaptm bi ayda. Bitkisel seler denedm kzlardn ogrendm burda bide nettn arstrdm ilactn daha hzli etki ediyor

Selam bitanem. Ay allahim yaa senin yasindn ona ne acaba ozel seler bunlar milletmz nedn bukadar sinirsiz ya bole selere uyuz oluyorm. Bu yasima kadr kmseye cocuk dusunuyomusnz sorusunu bile yonetlemdm kmseyi ilgilendrmz blki bi sorun vardr dedm hep. Sormayn kisilere bu soruyu sormalari ayri olay. Ben insanlari pek merk etmedgmdn garipserim hep. Allah tez zamanda kucagini doldursn kuzum❤ bu insanlara maruz kalmi seni kotu etkilr tabiki. Benimde kaynvalideme koydeki akrabasi tupbebek mi dedim kaynanam sagolsn ikizi yaymis bikac kisiye. Yolum dusup gidersem o kadina siz insanlarn yatk odasini nekadr merak ediyorsnz dicem. Kendi cocklari var onlsrida biri merak eder elbet

bgn esimde lavaboda verdi. bende sok oldum. yani ozl bi hastaneye hic yakistiramadm
Yazdklarinizi okuynca sok oldm kzlar ya genelde alt katta ozel bi oda olur wc dus vs bulunan amelythaneye laba yakn yerde. Ozel hastane dogru gercktn insan sasiriyor hijyenk olmasi lazim cnku

Bence çok yeme kanı fazla sulandırıp düşüğe falan neden olabilir (Allah korusun) benim canım çekti bir dilimi korkarak yedim ama doktor ne der bilemem tabi

Bence çok yeme kanı fazla sulandırıp düşüğe falan neden olabilir (Allah korusun) benim canım çekti bir dilimi korkarak yedim ama doktor ne der bilemem tabi
Tamam canım valla sen bir dilim yemişsin ben 3 tane yedim bugün ama artık yemem

Tamam canım sagol

Sakin kimseye tüp bebek oldugunu söyleme canim cok cahil insan vargecen bayram benim üst kat komsuma koyden kaynanasinin akrabalari senin bu cocuk tüp ya farkli gibi demiş. Cok cahil ve kötü niyetli insan var.aile icinde kalsin millete ne.

Yok canım belli değil kiminki oğlan seninmi

Ben hamileligimde hep limon kemirdim limonlu olan hersey cekici geldi.limonlu soda özelliklede limonlu dondurma vs... hep kız dediler erkek oldu.hatta ilk doktor cinsiyeti erkek diyince kimse inanmadi yanlis bakmistir dediler.2.gittigimde yine erkek diyince soyledim o da cibsel organini ışaretleyip ultrason görüntüsü verdi.gerci benim icin farketmezdi kiz erkek evlat evlattir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…