Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim sadece catlama ignesinden 1 gun once oldu.zaten asilama icin en az 3 gun pehriz verdiklerinden catlama ignesinin yapildigi gun ve asilamanin oldugu gun iliski olmasin dedi doktorum.. artik nasip kismet olmadi oteki aylara denicem.

(

Benim sadece catlama ignesinden 1 gun once oldu.zaten asilama icin en az 3 gun pehriz verdiklerinden catlama ignesinin yapildigi gun ve asilamanin oldugu gun iliski olmasin dedi doktorum.. artik nasip kismet olmadi oteki aylara denicem.
Bende 3 gün cinsel perhiz verirler diye düşündüm. Sonra doktorum iğnenin olduğu akşam biz ilişki öneriyoruz dedi. Bizde çok kararsız kaldık eşimle ama madem doktor önerdi vardır bi bildiği dedik. Sonrasında aşılama olduğu günün akşamıda ilişki önerdiler. Devam eden 3 günde hergün ilişki önerdiler. Normalde bile gün aşırı denirken bize neden hergün önerildi anlamasakta değerlendirdik bi ihtimal diye.

Her doktor baska birsey soyluyor işte. Esinin transfer sirasinda ileri hizli spermleri yüzde olarak iyiyse sorun olmaz zaten iliski olmasi

11 bin tl dedi cnm. ama.ben kabul etmedim tup bebek

asilamayi ne kadara oldnz cnm

asilama icin uygun yerler bakicam cnm. izmirde 6000 tl ye tup bebek yapan varsa onuda.denicen
Önce bi aşılama dene bence canım şnasını denemek için. Tüp bebek artık ilerledi iyice, çoğu kişi olumlu sonuç alıyo. Ben hiç araştırmadım ama benim bi akrabam yıllar önce özel ege tüp bebek merkezinde yaptırmıştı ve olumsuz oldu malesef. Tavmergen i biliyorum ona da daha önce sen gitmiştin galiba

tavmergene gitmem cnm. ege kadin dogum vr. oraya gidicm. rapor cikarcam. ilaclarida yari yariya alirim

Yıkamadan sonra çıkan oran bu canım. Belge verdiler yıkamadan sonra.

Yikamadan once hizli olan 0 dir canim yikamadan sonra yükselmistir.raporda yazar . Benim yikamadan önce ileri hizli %19 yavaş %47 ydi. Yikama sonrasi hizli ileri olan %52 yavas%8 e yükseldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…