- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.301
Ümitsiz olma canım. Bize hem aşılama akşamı hem sonraki günler her gece ilişki önerdiler. Verilen bütün günleri değerlendirdik. Çatlatma iğnesi olduğu akşamıda değerlendirdik. Gerisi nasip kısmet.
Yine negatif. Yine olumsuz. 14. Kez olumsuz sonuç alıyorum. Artık yoruldum ya. Ben ne zaman anne olucam. Biz bu dünyada analık babalık duygusunu tadamıcak mıyız. Herkes bir bir yavrusunu kucağına alırken ben gözleri yaşlı onları mı izleyeceğim bir Ömür. Çok yıprandım ya dayanamıyorum artık
Bende 3 gün cinsel perhiz verirler diye düşündüm. Sonra doktorum iğnenin olduğu akşam biz ilişki öneriyoruz dedi. Bizde çok kararsız kaldık eşimle ama madem doktor önerdi vardır bi bildiği dedik. Sonrasında aşılama olduğu günün akşamıda ilişki önerdiler. Devam eden 3 günde hergün ilişki önerdiler. Normalde bile gün aşırı denirken bize neden hergün önerildi anlamasakta değerlendirdik bi ihtimal diye.Benim sadece catlama ignesinden 1 gun once oldu.zaten asilama icin en az 3 gun pehriz verdiklerinden catlama ignesinin yapildigi gun ve asilamanin oldugu gun iliski olmasin dedi doktorum.. artik nasip kismet olmadi oteki aylara denicem.
Uzulme dicem ama olmucak uzul insan artik acisini bile yasiyamio uzul canim bnde olucm kesin uzulcem aglicamdaAdet oldum kızlar iğneden sonraki 15. Gün adet günümden de 2 gün önce
asilama icin uygun yerler bakicam cnm. izmirde 6000 tl ye tup bebek yapan varsa onuda.denicenAllah allah şaşırdım canım ya. Zaten aşılamaya falan niyetliydin sen de, o yüzden aşılama mantıklı
Bende 3 gün cinsel perhiz verirler diye düşündüm. Sonra doktorum iğnenin olduğu akşam biz ilişki öneriyoruz dedi. Bizde çok kararsız kaldık eşimle ama madem doktor önerdi vardır bi bildiği dedik. Sonrasında aşılama olduğu günün akşamıda ilişki önerdiler. Devam eden 3 günde hergün ilişki önerdiler. Normalde bile gün aşırı denirken bize neden hergün önerildi anlamasakta değerlendirdik bi ihtimal diye.
11 bin tl dedi cnm. ama.ben kabul etmedim tup bebekEğer tüp bebek için maddi manevi hazırsanız ve aşılama şansı %20 lerde ise aşılama vakit kaybından başka bir şey olmayacaktır. İyi laboratuvarı olan bir merkez araştırın ve gidin. Zaten ilk görüşmeler ücretsiz oluyor. İstanbul fiyatları da 6.500 - 7.700 arasında değişiyor (İlaçsız ve genetiksiz fiyatları) Sanırım her şey dahil 12 13 ü bulabiliyor iyi bir yerde. Ve bir de 2019 yeni fiyatları nasıl olacak onu da bilemiyorum
Bizim ileri hareketli hızlı 0 çıktı ama ileri hareketli yavaş %50 çıktı. Hemşirede bu yeter dedi.Her doktor baska birsey soyluyor işte. Esinin transfer sirasinda ileri hizli spermleri yüzde olarak iyiyse sorun olmaz zaten iliski olmasi
cnm ben hic hamile kalamadim. cok beceriksizim :) hic dusuk yapmadm. eminim yardimci olck arkadaslar vrdiraslında kendiliğinden hamile kaldim 7 ay önce ama düşük ile sonuclandi kızlar sizce diyet ile klomen tedavisini aynia nda yapsammi konu sahibi fe yardımcı olabilirmi diğer arkadaşlar bi bakın lütfen A AloeeVeraamaldelmor Anneyimbenanne35 bayanlar @Asiltutku
Bekle bence canım sabret inşaalah güzel haberler alirsinBakalım bekleyebilirsem salıya kadar 1 hafta var. Çatlatma iğnesinin 14.günü oluyo adetimde o zamana kadar olmazsa 2 gün gecikmiş oluyo.
Teşekkür ederim inşallahBekle bence canım sabret inşaalah güzel haberler alirsin
Bizim ileri hareketli hızlı 0 çıktı ama ileri hareketli yavaş %50 çıktı. Hemşirede bu yeter dedi.
asilamayi ne kadara oldnz cnmBana doktor adetin gecikince gel dedi. 20sinde aşılama oldum geçen ayda 1inde adet olmuştum. Salı günü ayın 2si oluyo. Ya perşembe gitcem yada sabretcem ayın 2sinde yani 1 hafta sonra gitcem. Gün geçtikçe göğüs ağrım ve şişliğim artıyo ama hayırlısı..
Önce bi aşılama dene bence canım şnasını denemek için. Tüp bebek artık ilerledi iyice, çoğu kişi olumlu sonuç alıyo. Ben hiç araştırmadım ama benim bi akrabam yıllar önce özel ege tüp bebek merkezinde yaptırmıştı ve olumsuz oldu malesef. Tavmergen i biliyorum ona da daha önce sen gitmiştin galibaasilama icin uygun yerler bakicam cnm. izmirde 6000 tl ye tup bebek yapan varsa onuda.denicen
tavmergene gitmem cnm. ege kadin dogum vr. oraya gidicm. rapor cikarcam. ilaclarida yari yariya alirimÖnce bi aşılama dene bence canım şnasını denemek için. Tüp bebek artık ilerledi iyice, çoğu kişi olumlu sonuç alıyo. Ben hiç araştırmadım ama benim bi akrabam yıllar önce özel ege tüp bebek merkezinde yaptırmıştı ve olumsuz oldu malesef. Tavmergen i biliyorum ona da daha önce sen gitmiştin galiba
Yıkamadan sonra çıkan oran bu canım. Belge verdiler yıkamadan sonra.canim bu oran Yikamadan sonrami öncemi canim elinde rapor varmi
En güzeli olur valla. Ama ben önce aşılaöa da deneyin derim canımtavmergene gitmem cnm. ege kadin dogum vr. oraya gidicm. rapor cikarcam. ilaclarida yari yariya alirim
Ben devlet hastanesinde oldum ücret ödemedim. Aşılama günü sadece 44 tl yatırdık vezneye. İğnelerinde bi kısmını ödedik.asilamayi ne kadara oldnz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?