- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.261
Merhaba,aslında kendiliğinden hamile kaldim 7 ay önce ama düşük ile sonuclandi kızlar sizce diyet ile klomen tedavisini aynia nda yapsammi konu sahibi fe yardımcı olabilirmi diğer arkadaşlar bi bakın lütfen A AloeeVeraa @Huzur45Anneyimbenanne35 bayanlar Asiltutku
evet verdi canm devam ediyorum diyeteCanım doktorum kiloya rağmen bi sakınca görmeyip klomen verdiyse dene derim şansını tekrar. Tabi diyetine devam edersin hiçbir sıkıntı olmaz o konuda
Ah inşallah ocakta burdan hamileliğimizi ilan ederiz canımcım :)Evet o süreçte aynı sayfada beraberdik. Şimdi yine beraberiz ve inşallah mutlu haberi Ocak ayında birbirimize veririz.
Yazdıklarını okudum. Senden çok ümitliyim ve sanki sende daha rahat ve pozitif gibisin. Bu günleri güzel değerlendirin
evet kaldim doktor da öyle dedi koli verdikçe kendiliğinden hamile kalrsn dediMerhaba,
Kilonuz çok mu? Eğer normalden fazla ile Polikistikte kilo önemlidir ve kilo verdikçe süreç kolaylaşır. Önce diyetisyenle yeterince kilo verin. Bebek sonrasında kendiliğinden gelir zaten. Çünkü bir kere kendiniz hamile kalmışsınız.
Canım doktor onerdiyse şans var demekki bende iki kere kendiliğimden hamile kaldım düşükle sonuçlandıaslında kendiliğinden hamile kaldim 7 ay önce ama düşük ile sonuclandi kızlar sizce diyet ile klomen tedavisini aynia nda yapsammi konu sahibi fe yardımcı olabilirmi diğer arkadaşlar bi bakın lütfen A AloeeVeraa @Huzur45Anneyimbenanne35 bayanlar Asiltutku
Ben 26 yaşındayım canım. Çocuğum yok canım, geçen yıl doğal yoldan ilk denemede hamile kaldım ama 8 haftalık kürtaj oldum malesef. Şimdi de 7 aydır bekliyoruz bakalım nasibimiz ne zaman. Senin var mı bebişohh cevap aldım var canm malesef inşalalh sen kaç yaşındasın varmi bebis
ay maşallah canm benm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsnCanım doktor onerdiyse şans var demekki bende iki kere kendiliğimden hamile kaldım düşükle sonuçlandısonra 7 ay falan hamile kalmayinca doktora gittim ilk klomen ve iğnede hamile kaldım şükür bekleme derim ben ne kadar erken o kadar iyi
Kilo vermeye devam et canım çok faydasını görürsünevet verdi canm devam ediyorum diyete
yok benim bende 7 ay önce düşük yaptimBen 26 yaşındayım canım. Çocuğum yok canım, geçen yıl doğal yoldan ilk denemede hamile kaldım ama 8 haftalık kürtaj oldum malesef. Şimdi de 7 aydır bekliyoruz bakalım nasibimiz ne zaman. Senin var mı bebiş
insallah canm baya hamile çıkmis bu toppikten masallahKilo vermeye devam et canım çok faydasını görürsün
Sonuçta hamile kalmışsın canım yine olucaktır. En çok kilo vermeye odaklan o zaman bebiş de geliryok benim bende 7 ay önce düşük yaptim
Evet bu topik baya iyi hamile çıkardı canım, hatta şu ara biraz durakladık bile. Bi atak yapmamız lazım :)insallah canm baya hamile çıkmis bu toppikten masallah
evet insalah zayıfladıkça şansım articakSonuçta hamile kalmışsın canım yine olucaktır. En çok kilo vermeye odaklan o zaman bebiş de gelir
ay maşallah canm benm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn
Aminnnn canı inşallah Allah razı olsun sanada nasip olsuninsallahay maşallah canm benm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn
aslında diyetisyen den sonra kadindoguma gittim tekrar hormonların bozuk dedi pco var zaten time klomen verdi diyet ile beraber kullanabilirsin dedi ama karar veremedim ben
evet okudum ikiz bile var masalalh ya bizde kalırız allahın izni ile konu sahibide hamile kaldimi ne cesaret 4. ah keşke olsada 1 tanesine bile razyizimEvet bu topik baya iyi hamile çıkardı canım, hatta şu ara biraz durakladık bile. Bi atak yapmamız lazım :)
ne azim hayran kaldim gerçekten diyetisyen mi gittinzCanim ayni durumdayiz hirmonlarim bozukken doktora gittim 96kg ydum doktorum kilo ver dedi 78kg ya indim şuan hormonlarim düzeldi banada doktorum surekli kilo ver diyor.kilo ile hamile kalan cok kisi var ama ben hsmile kalamiyorum.4 yasibda oglum var 105 kg dan 65kg ya ini ce hamile kaldim.sonra 97kg dan 81kg ya inince tekrar hamile kaldim düsük oldu.simdi yine 96 dan 78 e indim hala diyete devam ediyorum.
Maşallah grubumuza :) konu sahibinden bi süredir haberimiz yok canım ama en son hamile değildi henüzevet okudum ikiz bile var masalalh ya bizde kalırız allahın izni ile konu sahibide hamile kaldimi ne cesaret 4. ah keşke olsada 1 tanesine bile razyizim
anladım canm tedavi gördünmü peki senMaşallah grubumuza :) konu sahibinden bi süredir haberimiz yok canım ama en son hamile değildi henüz
Canım ben de bi sorun yok çok şükür, pko falan da yok ama iki kez klomen ve ovitrelle kullandım şans artsın diye malesef sonuç alamadık. Sonra eşimin değerlerine bakıldı meğer onda varikosele bağlı sperm sayı ve hareket azlığı varmış ameliyat oldu 2.5 ay önce. Şu aralar tam spermlerinin yenilenme süresi inşallah değerlerimiz artar da gelir bebiş. Bir sürü şey kullandırıyorum ona, Allah hepimizin yüzünü güldürsünanladım canm tedavi gördünmü peki sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?