- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.281
ne azim hayran kaldim gerçekten diyetisyen mi gittinz
Alıştım artık canım üzülüp üzülmediğime bile emin değilim :/Üzülme canim inanki regli olabilmekte çok önemli
Kuzenimle ben Pko luyuz. O yan etkisi kilo ve insülin olan Pko lulardan ben doğuştan pkolulardan. Ona kilo verdirdik ve 6 7 kilo verince hemen hamile kaldı. Doktoru bile şaşırmıştı ne çabuk diye. Önce kilo vermeye odaklanın. Hem bebiş için hem kendi sağlığınız için.evet insalah zayıfladıkça şansım articak
evet şekeri 4 gündür çıkardım hayatımdan onun için üye oldum zaten motive olmak için katıldım takıma zYok canim ben diyetisyene gidince kilo aliyorum genelde 3.haftadan sonra kovuyorlar beni. Kendi başıma takılıyorum spor ve diyet yapiyorum.sonucta benim vucudumu en iyi ben taniyorum.
Cuma zayiflama gruplari var bu forumda acayip motive oluyorsun.tabi öyle haraketsiz olayim tatlilari gomeyim dersen veremezsin.en onemlisi sekeri hayatindan cikaracaksin cünkü seker hem yumurtlamayi hemde saglikli döllenmeyi etkiliyor canim benim.pko lular sekerli seylere cok düskün oluyor bu bir kısır döngü bunu unutma. Kilo aldikca hormonlarin bozuluyor hormonlarin bozuldukca daha cok kilo aliyorsun ve gebelik olusmuyor. Rabbim yardimcimiz olsun.
evet şekeri 4 gündür çıkardım hayatımdan onun için üye oldum zaten motive olmak için katıldım takıma z
111.4 'ten 3 günde 109.7 ye düştümKac kilosun canim %10 15 verince hamike kalmak kolaylasiyor
111.4 'ten 3 günde 109.7 ye düştüm
Kendinize 3 ay süre tanıyın. 3 ayda 75 i görebileceğinizi düşünüyorum. Spora mutlaka başlayın. Gidemiyorsanız evde internetten açıp muhakkak 1 saatinizi egzersize ayırın. Süreci hızlandıracaktır. Bol bol su çok protein az karbonhidratla siz bu işi çözersiniz.111.4 'ten 3 günde 109.7 ye düştüm
ben şekeri çıkardım hayatımdan sadece şekersiz kahve yanında bitter yiyorum okdr günde 4 litre su iciyormEn azindan 80 85 olnan lazimki hem hamile kalmak hemde saglikli bir gebelik icin canim. Bende 70 e inmeye calisiyorum. Dikkat et bebis tedavisi icin uygulanan ilaclarda kilo aldiriyor vucutta suyu tutuyor. Ben tuzu cok cok azaltip suyu cogaltiyorum.
ne güzel ya insallah ama spor olarak 25 dk eliptikbisiklet 1 saat yuruyusKendinize 3 ay süre tanıyın. 3 ayda 75 i görebileceğinizi düşünüyorum. Spora mutlaka başlayın. Gidemiyorsanız evde internetten açıp muhakkak 1 saatinizi egzersize ayırın. Süreci hızlandıracaktır. Bol bol su çok protein az karbonhidratla siz bu işi çözersiniz.
yeterli bir egzersiz :)ne güzel ya insallah ama spor olarak 25 dk eliptikbisiklet 1 saat yuruyus
ben şekeri çıkardım hayatımdan sadece şekersiz kahve yanında bitter yiyorum okdr günde 4 litre su iciyorm
Bana doktor adetin gecikince gel dedi. 20sinde aşılama oldum geçen ayda 1inde adet olmuştum. Salı günü ayın 2si oluyo. Ya perşembe gitcem yada sabretcem ayın 2sinde yani 1 hafta sonra gitcem. Gün geçtikçe göğüs ağrım ve şişliğim artıyo ama hayırlısı..Canim benim hicbir degisiklik yok inanki... bu aydan umudumda yok pek . Sen asilamanin kavinci gunünde test yapicaksin.bana doktor 15gun sonra dedi
Bana doktor adetin gecikince gel dedi. 20sinde aşılama oldum geçen ayda 1inde adet olmuştum. Salı günü ayın 2si oluyo. Ya perşembe gitcem yada sabretcem ayın 2sinde yani 1 hafta sonra gitcem. Gün geçtikçe göğüs ağrım ve şişliğim artıyo ama hayırlısı..
1 hafta oldu geçen hafta salı yapmıştık.Catlama ignen hangi gun yapildi canim
Bana doktor adetin gecikince gel dedi. 20sinde aşılama oldum geçen ayda 1inde adet olmuştum. Salı günü ayın 2si oluyo. Ya perşembe gitcem yada sabretcem ayın 2sinde yani 1 hafta sonra gitcem. Gün geçtikçe göğüs ağrım ve şişliğim artıyo ama hayırlısı..
inşalalh canmBende cikarttim canim 2 aydan beri... sekerli hicbirsey tüketmiyorum.makarna pilav vs yok.ekmek sadece gunde 2 ince dilim. Su 3litre ama gunde 50 dakika tempolu yürüyorum 30dakika egzersiz yapiyorum. Rabbim yüzumuze baksin. Sende eminim yakinda emeginin karsiligini göreceksin.
1 hafta oldu geçen hafta salı yapmıştık.
Bende bekleyim madem salıya kadar. Zaten adetimde geçmiş oluyo. (Adet olmayacağımı umut ediyorum)Canim asilamanin yapildigi gun sayilmiyor bugün asilamanin 5. Günündesin persembe 7. Gün oluyor bence en azindan saliya kadar beklemelisin. Benim carsamba gece 23.30 da catlama ignem yapildi tam 36 saat sonra cuma günü 11.30 gibi asilamam yapildi.bende 5 ine kadar beklicem
Ümitsiz olma canım. Bize hem aşılama akşamı hem sonraki günler her gece ilişki önerdiler. Verilen bütün günleri değerlendirdik. Çatlatma iğnesi olduğu akşamıda değerlendirdik. Gerisi nasip kısmet.Benim hicbir belirti yok goguslerimde hic bir yerimde yok zaten bu ay pek umudumda yok cünkü asilama sonrasi iliski olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?