Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm onu hiç bilmiyorum eşim sormamış sabah tekrar gitcem
Ne olduğunu bilsek yardımcı olurdum canım ama çok ciddi bi şey yoktur bence, her şey düzeliyo ilaçlarla. Kanda mikrop dediğine göre senin tam şu sıralar torch testlerine toxoplasmaya falan bakılmış olmalı, çünkü onlar pozitifse mikrop var demek oluyo ama ilaç tedavisiyle halledilir canım ne olursa olsun korkma sen

Ne olduğunu bilsek yardımcı olurdum canım ama çok ciddi bi şey yoktur bence, her şey düzeliyo ilaçlarla. Kanda mikrop dediğine göre senin tam şu sıralar torch testlerine toxoplasmaya falan bakılmış olmalı, çünkü onlar pozitifse mikrop var demek oluyo ama ilaç tedavisiyle halledilir canım ne olursa olsun korkma sen
Çok sqgol canım bilgilerin için allahım dilediğin her şeyi nasip etsin sana

Eki Görüntüle 2218672
Kızlar 10 dakika önceki ovulasyon testim. Bugün 14.günüm pik yaptı. Dün akşam ilişki olmuştu, şimdi 3-4 gün daha arka arkaya olsun diyorum. Ay nolur artık tutsun ya, inşallah eşimin değerleri de yükselmiştir biraz da mucizeyi yaşarız artık :dua:
HAdi kolay gelsin bende başladım teste ama daha az kırmızılık o güne kadar ilişki yk bıkıyorum sonra adamdan :dondurma:

Yine negatif. Yine olumsuz. 14. Kez olumsuz sonuç alıyorum. Artık yoruldum ya. Ben ne zaman anne olucam. Biz bu dünyada analık babalık duygusunu tadamıcak mıyız. Herkes bir bir yavrusunu kucağına alırken ben gözleri yaşlı onları mı izleyeceğim bir Ömür. Çok yıprandım ya dayanamıyorum artık :KK43:
Canım her test sonrası aynı şey yaşıyorum bende ama pik yaklaşınca gene umut elbet olacak Allah’ın izniyle ona sığınacağız

HAdi kolay gelsin bende başladım teste ama daha az kırmızılık o güne kadar ilişki yk bıkıyorum sonra adamdan :dondurma:
Dün benim de çok silikti çizgi zor gürülüyodu ama dün sıvı alımına pek dikkat edememiştim belki ondan çok siliktir. Bugün hemen kıpkırmızı oldu senin de yakındır bence canım.
Aman aman bıkma napcan işte gerekiyo bunlar :))

Back
X