Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meraba canım Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Adet günü mü iğne vuruluyor. Biraz bilgilendirir misin beni. Bende Ocak Ayında muayne olucam
Adetin 2. yada 3. günü iğnelere başlanıyo. Yeterli büyüme sağlandığındada çatlatma iğnesi vuruluyo. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılaman yapılıyo. Ondan öncesinde kan tahlili hsg eşinin sperm sonuçları hormon tahlil sonuçları hazırlanmış doktora inceletilmiş oluyo tabi.

Adetin 2. yada 3. günü iğnelere başlanıyo. Yeterli büyüme sağlandığındada çatlatma iğnesi vuruluyo. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılaman yapılıyo. Ondan öncesinde kan tahlili hsg eşinin sperm sonuçları hormon tahlil sonuçları hazırlanmış doktora inceletilmiş oluyo tabi.
Anladım canım çok teşekkürler Hakkımızda hayırlısı bakalım

Dün benim de çok silikti çizgi zor gürülüyodu ama dün sıvı alımına pek dikkat edememiştim belki ondan çok siliktir. Bugün hemen kıpkırmızı oldu senin de yakındır bence canım.
Aman aman bıkma napcan işte gerekiyo bunlar :))
Sıvı son bir saat almayacaksın dimi ben öyle yapmaya çalışıyorum 1-4 arası öğlen

Ben 3 sene sanıyorum inanmıyorum adet olayım hemen randevu alayım. Ben ya :KK43: boşa bekledim
Tüp bebek için 3 sene şartı var. Ama aşılama için 3 sene şartı yok. Bizimde ağustos 2016 olduğu için 8 ayımız var tüp bebeğe. O zamana kadar 3 aşılama hakkımı kullanmak istiyorum. Tabi temennim ilk aşılamamın tutmuş olması ve haftaya hamile olduğumu öğrenmem yönünde.

Canım cok haklısın. 2 yıllık evliyim ama tutmadı bu zamana kadar. Benim aklıma dahi gelmezdi hemen hamile kalırım sanıyodum ama öyle olmuyomuş. Herkes ikincileri üçümcüleri düşünürken bende tık yok. Yemek masasına oturdugumda bile mama sandalyesini hayal ediyorum. Uyurken yanımda bebeğim varmış gibi hissediyorum, inan hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz, tek çaremiz doktorlara güvenmek ve dua etmek
Evde kedim var artık onu bebek gibi seviyorum kucağıma alıyorum kafayı yedim sanırım ya ☹️

oy cnm benim cok tsk ederim verdigin bilgiler icin. ins benimde olr bebisim. allahin izni ile. denicez artik.kurler vs. derdi veren dermani verir. yeterki allah ol desin cnm. tabiki en son asama tup bebek en gec haziran da dusunuyorm ins
Aynen oyle kuzum Allah nasip etmedktn sora olmuyor tupbebegi bile yillarca deneyn var allah korusun. yanindayiz dualarimiz seninle❤

Canım sen istanbuldasın sanırım hangi hastanede tüp bebek yaptırdın doktorun kimdi
Istnbuldaym canim. Medicana bhcelievlere gidiyorm duzgun bey doktorum bu konuda gercektn basarili yillarini verms. Doktormdn cok memnunum. Alper sismanoglu die bir dr var oda cok basarili floranstatdi sora kendi yerini acti sanirmyeri ters kaldgindan gidemedim ona arkadasmdn dolayi biliyorm takip ediyirm instadn oda cok basarili;) kizlar bu asamalara kalmadn hepinz kavusun ins yavrulariniza❤

Ben de aynı fikirdeyim yıllarca bekleyip aa olmuyor hadi beni araştırın demenşn ne manası var. Manevi anlamda çok yıpranıyoruz bu süreçte, deney faresi gibi iç hapları içip duruyoruz. Acaba demenin manası yok, kafan rahat olmalı :)
Cok haklisn kuzum oyle malesef hele kadinlar ah hic anlamiyor ruhen yasananlari negatifte 2. aydada ayni aci 10. Aydada. Allah nasip edecek inss;)

Back
X