Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecen ay cizgi yokken duramadim ben dusun:)) asilama oldu ya ondan bkleyemedm biturlu

Gecen ay cizgi yokken duramadim ben dusun:)) asilama oldu ya ondan bkleyemedm biturlu

Ben iğneyle delirdim aşılama olsa akli dengemi kaybederim muhtemelen şeytan diyor ki git tıp merkezine şimdi ama eşime falan kimseye çaktırmadan yapmak istiyorum :)

Kızlar 12.günde hala iğneden dolayı pozitif olan var mı aranızda? Benimki bebiş mi yoksa nur topu gibi ovitrelle mi bilemiyorum çünkü :))

Canim bisi sorcam bu hap kucuk bisi mi. Ya istn geldgmzde eczane kapanmsti 2 gubdur alamadik. Yarin ise siparis edeym bare:) 1 hafta 10 gunmuz var artr ins

Kücük ve kaygan icemezse eczaciya sorarsin icindeki sıvı yag gibi birsey belki kasiga döküp içilebilir

Hadi sen ol.bu ayın hamlesi nolur

Reactions: 10N
Bende aslında 3.kutuyu aldim ama regli düzenime katkisi olmadi.insallah gelir su bebişler
Ben de şu an 5.kutuya geçtim canım. Benim reglilerim hep düzenliydi en fazla 1-2 gün oynuyodu o yüzden ona bi etkisi olmamıştır belki ama ağrı yönünden faydası olduğunu düşünüyorum. 3 aydır regl dönemlerim hafif ağrılarla geçiyo

Beni dusin iste 0 0 i gornce isteydm bide saatlrce agladim bnm de 11 veya 12. Gndu 2 kusur ckmsti ignedn dolayi sora 0 a inmsti. Ama benim zatn o sonucta negatfti. 10 ve uzerini kabul ediyorlar. Ama bak burdaki arkadasta 15 ckms maldelmor

senin serüven nasıl? tüpe acele etme diye soruyorum tabi en iyi siz bilirsiniz
canim ben pcos hastasimisim. ama nedense ck zayifim. adetlerim duznli. yaklasik 3 ay d.k.hapi kullandm. degerler yerine gelsin die ama yine olmadi. daha sonra klomen ve igne kullndik 14. gune kadar pozitifti sonra adet oldm. doktor asilama olmaz bebegin dedi. ki daha once sikintl yok bebegin olur rahim filmi, amh ve sperm testleri iyi dedi. somdi yeni bi doktora gitcm. bakalm o ne diyeck

Hadi sen ol.bu ayın hamlesi nolur
Bilmiyorum hiç ümidim yok canım benim, o kadar acı çektim ki kendimi inandıramıyorum bir de aşırı silik ya nedense baya net olması gerektiğini düşünüyordum yarın ki testlere göre karar vereceğim. Gerçi aşırı gazlandım son zamanda belirti olabilir mi?

Beni dusin iste 0 0 i gornce isteydm bide saatlrce agladim bnm de 11 veya 12. Gndu 2 kusur ckmsti ignedn dolayi sora 0 a inmsti. Ama benim zatn o sonucta negatfti. 10 ve uzerini kabul ediyorlar. Ama bak burdaki arkadasta 15 ckms maldelmor

Canım benim ağlama Allahım mutlu günleri göstersin bize çok üzülüyorum böyle olunca, hepimiz yavrularımız için ne çok acı çektik üzüntüler yaşadık Allahım güldürsün yüzümüzü

Amin ins ama inanasi glmiyo insanin anliyorm seni. 3 4 gun cenazem var gibi dolastm. Smdi daha iyiyim. Cumlemizin bnde hepinizi istiyorum yasayn bilir gercktn bu aciyi ancak. Isteyerek igne olacagim aklima gelmezdi iple cekiyorm aksam igne saatimi:)

Amin ins ama inanasi glmiyo insanin anliyorm seni. 3 4 gun cenazem var gibi dolastm. Smdi daha iyiyim. Cumlemizin bnde hepinizi istiyorum yasayn bilir gercktn bu aciyi ancak. Isteyerek igne olacagim aklima gelmezdi iple cekiyorm aksam igne saatimi:)
Ben doktorum sağdaki yumurta 19 mm olmuş buğu. Önemi al vurul dedigindeki heyecanim ellerimin sesimin titremesi kalbimin ağzında atması aynısını hamilelikte te hissetmek isterdim ama nasip.olmadi bu ay

Ben doktorum sağdaki yumurta 19 mm olmuş buğu. Önemi al vurul dedigindeki heyecanim ellerimin sesimin titremesi kalbimin ağzında atması aynısını hamilelikte te hissetmek isterdim ama nasip.olmadi bu ay
Ah ah aynen oyle kuzum. Smdi hergn evlat icin katlanicam ve toplama isleminede bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi. Annelik ne kutsalms. Gerci zinayla vs olanlar istemeynlerde var onlarda anne. elbette bizler daha ayriyiz hepimz kzlar.

Ah ah aynen oyle kuzum. Smdi hergn evlat icin katlanicam ve toplama isleminede bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi. Annelik ne kutsalms. Gerci zinayla vs olanlar istemeynlerde var onlarda anne. elbette bizler daha ayriyiz hepimz kzlar.
Ama bazen aklıma geliyor istemeyenler anne oluyor hemen hamile kaliyorlar rabbimin bildiği var çok şükür ama bide sokağa atıyorlar göbeği yeni kesilmiş çöpün yanına arıyolar dehşet resmen kaç kere gördüm tv den hüngür hüngür agaladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…