- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.481
Allah tekrarini yasatmasn kuzum cok fenaymsaynen cnm adet olunxa sok oldum ne oldu falan demeye basladik
Gecen ay cizgi yokken duramadim ben dusun:)) asilama oldu ya ondan bkleyemedm biturluYa artık galiba yoruldum kafa olarak, çizgi görsem bile inancım yok gibi. Bilmiyorum bir farklılık var aşağıda hissediyorum ama iğneden mi kist mi oldu yoksa bebek mi bilemiyorum.
Sen olsan benim yerimde napardın peki? Yarın iğnenin 13. Günü dün ve bugün silik epey ama var son kalan mı acaba bilemedim
Gecen ay cizgi yokken duramadim ben dusun:)) asilama oldu ya ondan bkleyemedm biturlu
Sorma canim herkesn oyle bizim gibilet azinlik:)
Canim bisi sorcam bu hap kucuk bisi mi. Ya istn geldgmzde eczane kapanmsti 2 gubdur alamadik. Yarin ise siparis edeym bare:) 1 hafta 10 gunmuz var artr ins
Hadi sen ol.bu ayın hamlesi nolurBen iğneyle delirdim aşılama olsa akli dengemi kaybederim muhtemelen şeytan diyor ki git tıp merkezine şimdi ama eşime falan kimseye çaktırmadan yapmak istiyorum :)
Kızlar 12.günde hala iğneden dolayı pozitif olan var mı aranızda? Benimki bebiş mi yoksa nur topu gibi ovitrelle mi bilemiyorum çünkü :))
Ben de şu an 5.kutuya geçtim canım. Benim reglilerim hep düzenliydi en fazla 1-2 gün oynuyodu o yüzden ona bi etkisi olmamıştır belki ama ağrı yönünden faydası olduğunu düşünüyorum. 3 aydır regl dönemlerim hafif ağrılarla geçiyoBende aslında 3.kutuyu aldim ama regli düzenime katkisi olmadi.insallah gelir su bebişler
O zaman canını hiç sıkma kuzum, kendini rahat bırak biraz tedaviye devam et olucak mutlakaYok oda geçen ay yaptrdi sperm tahlili sorun cikmadi
Beni dusin iste 0 0 i gornce isteydm bide saatlrce agladimBen iğneyle delirdim aşılama olsa akli dengemi kaybederim muhtemelen şeytan diyor ki git tıp merkezine şimdi ama eşime falan kimseye çaktırmadan yapmak istiyorum :)
Kızlar 12.günde hala iğneden dolayı pozitif olan var mı aranızda? Benimki bebiş mi yoksa nur topu gibi ovitrelle mi bilemiyorum çünkü :))
Insalalh kuzum bu ay sende bende olmadı gelecek ay olir insallahO zaman canını hiç sıkma kuzum, kendini rahat bırak biraz tedaviye devam et olucak mutlaka
Inss bitanemmmSenin ikisi bir arada cikıcak insallahhhhhh
senin serüven nasıl? tüpe acele etme diye soruyorum tabi en iyi siz bilirsiniztek denememiz vardi klomen ve igne cnm.olumsuz. bakalim hayirlisi
Tamam superms. Ay bi zagmet icsin artik ya :) burnuny sikip icircem yaknda haplariKücük ve kaygan icemezse eczaciya sorarsin icindeki sıvı yag gibi birsey belki kasiga döküp içilebilir
canim ben pcos hastasimisim. ama nedense ck zayifim. adetlerim duznli. yaklasik 3 ay d.k.hapi kullandm. degerler yerine gelsin die ama yine olmadi. daha sonra klomen ve igne kullndik 14. gune kadar pozitifti sonra adet oldm. doktor asilama olmaz bebegin dedi. ki daha once sikintl yok bebegin olur rahim filmi, amh ve sperm testleri iyi dedi. somdi yeni bi doktora gitcm. bakalm o ne diyecksenin serüven nasıl? tüpe acele etme diye soruyorum tabi en iyi siz bilirsiniz
Bilmiyorum hiç ümidim yok canım benim, o kadar acı çektim ki kendimi inandıramıyorum bir de aşırı silik ya nedense baya net olması gerektiğini düşünüyordum yarın ki testlere göre karar vereceğim. Gerçi aşırı gazlandım son zamanda belirti olabilir mi?Hadi sen ol.bu ayın hamlesi nolur
Beni dusin iste 0 0 i gornce isteydm bide saatlrce agladimbnm de 11 veya 12. Gndu 2 kusur ckmsti ignedn dolayi sora 0 a inmsti. Ama benim zatn o sonucta negatfti. 10 ve uzerini kabul ediyorlar. Ama bak burdaki arkadasta 15 ckms maldelmor
Amin ins ama inanasi glmiyo insanin anliyorm seni. 3 4 gun cenazem var gibi dolastm. Smdi daha iyiyim. Cumlemizin bnde hepinizi istiyorum yasayn bilir gercktn bu aciyi ancak. Isteyerek igne olacagim aklima gelmezdi iple cekiyorm aksam igne saatimi:)Bilmiyorum hiç ümidim yok canım benim, o kadar acı çektim ki kendimi inandıramıyorum bir de aşırı silik ya nedense baya net olması gerektiğini düşünüyordum yarın ki testlere göre karar vereceğim. Gerçi aşırı gazlandım son zamanda belirti olabilir mi?
Canım benim ağlama Allahım mutlu günleri göstersin bize çok üzülüyorum böyle olunca, hepimiz yavrularımız için ne çok acı çektik üzüntüler yaşadıkAllahım güldürsün yüzümüzü
Ben doktorum sağdaki yumurta 19 mm olmuş buğu. Önemi al vurul dedigindeki heyecanim ellerimin sesimin titremesi kalbimin ağzında atması aynısını hamilelikte te hissetmek isterdim ama nasip.olmadi bu ayAmin ins ama inanasi glmiyo insanin anliyorm seni. 3 4 gun cenazem var gibi dolastm. Smdi daha iyiyim. Cumlemizin bnde hepinizi istiyorum yasayn bilir gercktn bu aciyi ancak. Isteyerek igne olacagim aklima gelmezdi iple cekiyorm aksam igne saatimi:)
Ah ah aynen oyle kuzum. Smdi hergn evlat icin katlanicam ve toplama isleminede bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi. Annelik ne kutsalms. Gerci zinayla vs olanlar istemeynlerde var onlarda anne. elbette bizler daha ayriyiz hepimz kzlar.Ben doktorum sağdaki yumurta 19 mm olmuş buğu. Önemi al vurul dedigindeki heyecanim ellerimin sesimin titremesi kalbimin ağzında atması aynısını hamilelikte te hissetmek isterdim ama nasip.olmadi bu ay
Ama bazen aklıma geliyor istemeyenler anne oluyor hemen hamile kaliyorlar rabbimin bildiği var çok şükür ama bide sokağa atıyorlar göbeği yeni kesilmiş çöpün yanına arıyolar dehşet resmen kaç kere gördüm tv den hüngür hüngür agaladmAh ah aynen oyle kuzum. Smdi hergn evlat icin katlanicam ve toplama isleminede bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi. Annelik ne kutsalms. Gerci zinayla vs olanlar istemeynlerde var onlarda anne. elbette bizler daha ayriyiz hepimz kzlar.
KIZLAR ESIM GELDI EVE YEMEKTEN SONRA GIDICENMI BIDAHA TEDAVI IÇIN DEDI YOK DEDIM SEN DA DÜNYA KAPAT KONUYU KAPATTIM BENDE DEDKM GIT GIT DEDI KUSURA BAKMA BEN ÇOK UMUTLUYUDM OLDU DIYE ONDAN NEGATIF DUYUNCA KÖTÜ OLDUM DEDK YANI TEKRARLIYCAM FEMARA OVITRELLE 2. AY OLCAK ADET OLSAM BIAN
canım esin destek bak ne güzel. Zaten dünya tatlısı 3 yavrun varmış ak ne güzel. Rabbim 4.yüde verir inşallah iyice genişlersiniz. Bunun için çalışmalara devam.
yürüyüş yap bi de tek başına diyetle olmaz. ay bide spot mutluluk hormonu üretiyor umutmaKizlar sabahtan beri beynim yandi bütün forumlari oku tekrar düsün şöyle bir karar verdim
1_adet olmaliyim 6gün gecikmem var patlicam nerdeyse
2_reglinin 3 .gunü eşimin kulagindanmi artik başka yerindenmi çeke çeke hem kendime hem ona testleri yaptircam
3_regl bitiminde rahim filmi cekilicemki aklım çıkıyor
4_bu arada yarin sabah diyet ve spora başliyorum.10kg vericem.eşime koca bir lahana aldirdim şuan tencerede lahana çorbasi diyeti icin fokurduyor
5_2 ay sadece kür uygulayacam ve infolic combi alicam duzenli uyku stres yapmicam
6_ ovulasyon testiyle yumurtlama günlerini takip edip düzenli çalisma yapicam
2 ay böyle denicem eğer olmazsa klomen ve ovitrelleyi 2 ay daha denicem aşılamayı yaptirmicam.
bende geçenlerde duydum onu okudum ama cesaret sıfır deneme konusunda. sonucları paylaş ama merak ederim.maydonozlu sut buhari yapicam karar verdim. yapan varmi aranizda
yeni bir dr iyi fikir.canim ben pcos hastasimisim. ama nedense ck zayifim. adetlerim duznli. yaklasik 3 ay d.k.hapi kullandm. degerler yerine gelsin die ama yine olmadi. daha sonra klomen ve igne kullndik 14. gune kadar pozitifti sonra adet oldm. doktor asilama olmaz bebegin dedi. ki daha once sikintl yok bebegin olur rahim filmi, amh ve sperm testleri iyi dedi. somdi yeni bi doktora gitcm. bakalm o ne diyeck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?