- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.501
Off onlara gelemiyorum benegin ne gunahi var bnde dayanamiyorm. Suan acayp hassasm zatn artik. Cocuk kopegine agliyodu gecn olms diye ay yavrm die bende cocuga aglafim kim seni bole aglatiyo die. Onlar melek ya nasil kiyiyolar sokaha atiyorlar veya karnindan onu aldiriyorlar anlamiyorm bi can yaniAma bazen aklıma geliyor istemeyenler anne oluyor hemen hamile kaliyorlar rabbimin bildiği var çok şükür ama bide sokağa atıyorlar göbeği yeni kesilmiş çöpün yanına arıyolar dehşet resmen kaç kere gördüm tv den hüngür hüngür agaladm
Bende aklim almıyor inanki canm yaOff onlara gelemiyorum benegin ne gunahi var bnde dayanamiyorm. Suan acayp hassasm zatn artik. Cocuk kopegine agliyodu gecn olms diye ay yavrm die bende cocuga aglafim kim seni bole aglatiyo die. Onlar melek ya nasil kiyiyolar sokaha atiyorlar veya karnindan onu aldiriyorlar anlamiyorm bi can yani
Amin ins ama inanasi glmiyo insanin anliyorm seni. 3 4 gun cenazem var gibi dolastm. Smdi daha iyiyim. Cumlemizin bnde hepinizi istiyorum yasayn bilir gercktn bu aciyi ancak. Isteyerek igne olacagim aklima gelmezdi iple cekiyorm aksam igne saatimi:)
Cnm sen hangi hastahaneye gidiyosun ben istanbuldayim hangisi o bahsettigin doktor hastahane acabaYa biliyomisn benm hormon tsti normal gibi cikiyodu ulstrasnda anlaslmsti pko oldgm ve bikac doktor anlamams gecstrmsti ben ogrendgm gun sok gecrmstm. Adet de duznli olnca takmiyorlar baska birinede bu konuda gorn bnce canim
düşük riskin yoksa sakıncası yok canim.Kızlar ben de spora başlıyım diyorum. Normalde zaten senelerdir 3 ay yaz mevsimi hariç spora gidiyorum. Bu sene mayısta bıraktım, zaten o ay bebiş çalışmalarına başladık ve hala yazılmadım olurda hamile kalırsam bi şey olmasın diye. Ama şimdi 3 ay gibi bi süreç var önümüzde, bu arada spora devam ediyim diyorum. Kilo problemim yok, senelerdir bi alışkanlık seviyorum sporu. Bi sorun yaratmaz herhalde bana dimi?
Kızlar ben de spora başlıyım diyorum. Normalde zaten senelerdir 3 ay yaz mevsimi hariç spora gidiyorum. Bu sene mayısta bıraktım, zaten o ay bebiş çalışmalarına başladık ve hala yazılmadım olurda hamile kalırsam bi şey olmasın diye. Ama şimdi 3 ay gibi bi süreç var önümüzde, bu arada spora devam ediyim diyorum. Kilo problemim yok, senelerdir bi alışkanlık seviyorum sporu. Bi sorun yaratmaz herhalde bana dimi?
Canım spora başlarsan ağır sporlardan kaçın ağırlık falan kaldırma önceki gebe kaldığım da ben spora giderken kalmıştım ama bebek istiyorum diye herşeye dikkat ediyordum plates zımba seanslarina falan katıl ama kendine dikkat ederek tabiCok iyi olur cnm hamileler bile gidiyo spora bende gitmek istiyorum sahsen
Doğru diyorsun, hangi günler boş bırakılmalı peki, iğnenin vurulduğu gün boş, çatlatacağı gün ilişki mantıklı, ama işte ya erken çatlarda diyor insan :) gelecek ay senin dediğin gibi yaparız.Benim ilk klomen kullanmam adeti bekliyorum zor böyle bi garantisi Yok yani hiç bişeyin hergğn olunca kaliteli olmuyo bide zAten sayı az olunca dahada azalıyo şans bize öyle denmişti duyduğumu söyleyim dedim :)
Cnm sen hangi hastahaneye gidiyosun ben istanbuldayim hangisi o bahsettigin doktor hastahane acaba
bende de ayni durum vr napicaz bilmiormMorasigi canm benim de ultrasonda pko görüntüsü var, ama doktor diyor ki adetler düzenli, ben saba pko'sun diyemem.
Hamile kalırsam malum sonradan haberim olucak ya ondan korkuyorum canım ama çok yüklenmem zatendüşük riskin yoksa sakıncası yok canim.
Evet hamileler ve hamile kalmak isteyenler de gidiyo genelde canım, bakalım büyük ihtimalle başlıycam tekrarCok iyi olur cnm hamileler bile gidiyo spora bende gitmek istiyorum sahsen
Zaten fitness dan çok pilates ve aerobik seanslarına önem veriyodum ben canım. Şimdi komple pilatese yoğunlaşıyım diyorum, aerobik çok fazla hareketli olduğu için korkuyorumCanım spora başlarsan ağır sporlardan kaçın ağırlık falan kaldırma önceki gebe kaldığım da ben spora giderken kalmıştım ama bebek istiyorum diye herşeye dikkat ediyordum plates zımba seanslarina falan katıl ama kendine dikkat ederek tabi
Bilemiyorum ki canım, bir sorun var demekki de hamile kalamıyorum, neredeyse bir yıl olcak. İkinci klomen deneyişimdi, rahim filmi de çekildi. Allah yardımcımız olsun.bende de ayni durum vr napicaz bilmiorm
Kesinlikle akılda hep tereddüt kalıyo benim ili yumurtam büyümüştü 21 ve 18 cm bir ertesi gece ilişki dedi vurulduğum saate göre ben zAten Bikaç gün önceden başlamıştım ilişkiye girmemeye elimde özgün bi zehirlenme yaladı enfeksiyon oldu şansımızaDoğru diyorsun, hangi günler boş bırakılmalı peki, iğnenin vurulduğu gün boş, çatlatacağı gün ilişki mantıklı, ama işte ya erken çatlarda diyor insan :) gelecek ay senin dediğin gibi yaparız.
Ben doktorum sağdaki yumurta 19 mm olmuş buğu. Önemi al vurul dedigindeki heyecanim ellerimin sesimin titremesi kalbimin ağzında atması aynısını hamilelikte te hissetmek isterdim ama nasip.olmadi bu ay
12. Gün canm 23 çıkmıştı amaCnm sen kacinci gun kan verdinde 35 cikti
Canım mesela sabah 9'da vurulduk diyelim iğneyi, ertesi gün saat 21'de mi ilişki olmalı dedi doktorun, yani tam saati olmasa bile ortalama 30-36 saat geçecek şekilde mi dedi?Kesinlikle akılda hep tereddüt kalıyo benim ili yumurtam büyümüştü 21 ve 18 cm bir ertesi gece ilişki dedi vurulduğum saate göre ben zAten Bikaç gün önceden başlamıştım ilişkiye girmemeye elimde özgün bi zehirlenme yaladı enfeksiyon oldu şansımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?