Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Off onlara gelemiyorum benegin ne gunahi var bnde dayanamiyorm. Suan acayp hassasm zatn artik. Cocuk kopegine agliyodu gecn olms diye ay yavrm die bende cocuga aglafim kim seni bole aglatiyo die. Onlar melek ya nasil kiyiyolar sokaha atiyorlar veya karnindan onu aldiriyorlar anlamiyorm bi can yani

Bende aklim almıyor inanki canm ya

Amin ins ama inanasi glmiyo insanin anliyorm seni. 3 4 gun cenazem var gibi dolastm. Smdi daha iyiyim. Cumlemizin bnde hepinizi istiyorum yasayn bilir gercktn bu aciyi ancak. Isteyerek igne olacagim aklima gelmezdi iple cekiyorm aksam igne saatimi:)

Canım benim ya aynen valla sanki bir şeyler yapmak gibi geliyor bebepim için uğraşıyorum o iğne sayesinde gibime geliyor benim

Kızlar ben de spora başlıyım diyorum. Normalde zaten senelerdir 3 ay yaz mevsimi hariç spora gidiyorum. Bu sene mayısta bıraktım, zaten o ay bebiş çalışmalarına başladık ve hala yazılmadım olurda hamile kalırsam bi şey olmasın diye. Ama şimdi 3 ay gibi bi süreç var önümüzde, bu arada spora devam ediyim diyorum. Kilo problemim yok, senelerdir bi alışkanlık seviyorum sporu. Bi sorun yaratmaz herhalde bana dimi?

Ya biliyomisn benm hormon tsti normal gibi cikiyodu ulstrasnda anlaslmsti pko oldgm ve bikac doktor anlamams gecstrmsti ben ogrendgm gun sok gecrmstm. Adet de duznli olnca takmiyorlar baska birinede bu konuda gorn bnce canim
Cnm sen hangi hastahaneye gidiyosun ben istanbuldayim hangisi o bahsettigin doktor hastahane acaba

düşük riskin yoksa sakıncası yok canim.

Cok iyi olur cnm hamileler bile gidiyo spora bende gitmek istiyorum sahsen

Cok iyi olur cnm hamileler bile gidiyo spora bende gitmek istiyorum sahsen
Canım spora başlarsan ağır sporlardan kaçın ağırlık falan kaldırma önceki gebe kaldığım da ben spora giderken kalmıştım ama bebek istiyorum diye herşeye dikkat ediyordum plates zımba seanslarina falan katıl ama kendine dikkat ederek tabi

Benim ilk klomen kullanmam adeti bekliyorum zor böyle bi garantisi Yok yani hiç bişeyin hergğn olunca kaliteli olmuyo bide zAten sayı az olunca dahada azalıyo şans bize öyle denmişti duyduğumu söyleyim dedim :)
Doğru diyorsun, hangi günler boş bırakılmalı peki, iğnenin vurulduğu gün boş, çatlatacağı gün ilişki mantıklı, ama işte ya erken çatlarda diyor insan :) gelecek ay senin dediğin gibi yaparız.

Zaten fitness dan çok pilates ve aerobik seanslarına önem veriyodum ben canım. Şimdi komple pilatese yoğunlaşıyım diyorum, aerobik çok fazla hareketli olduğu için korkuyorum

Kesinlikle akılda hep tereddüt kalıyo benim ili yumurtam büyümüştü 21 ve 18 cm bir ertesi gece ilişki dedi vurulduğum saate göre ben zAten Bikaç gün önceden başlamıştım ilişkiye girmemeye elimde özgün bi zehirlenme yaladı enfeksiyon oldu şansımıza

Canım mesela sabah 9'da vurulduk diyelim iğneyi, ertesi gün saat 21'de mi ilişki olmalı dedi doktorun, yani tam saati olmasa bile ortalama 30-36 saat geçecek şekilde mi dedi?
Son yazdığını tam anlayamadım ama nasip işte, benim de 3 yumurtam çatladı ama döllenmedi. Her gün ilişki olmuştu dr öyle dedi, ama kısmetse gelecek ay gün aşırı düşünüyorum, bir de öyle deneyelim. Şuan ağrım var, muhtemelen çatladı yumurtam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…