- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.521
Canım öğlen 1 de iğne vuruldum o gece değil sonraki gece 1 de ilişki sonra gün aşırı dedi bide tutunması içim bi ilaç daha verdi onu hala içiyorum ama karnım ağrımaya başladı hafiften 5 gün var adetime evet bendede ağrı yaptı sızlama gibiydi şuan hiç bişey Yok benim ilk denememdi eşim bi zehirlenme yaşadı o gece yazacaktım yazamamışım:) yine ilişki oldu ama rahatsızdı bayaCanım mesela sabah 9'da vurulduk diyelim iğneyi, ertesi gün saat 21'de mi ilişki olmalı dedi doktorun, yani tam saati olmasa bile ortalama 30-36 saat geçecek şekilde mi dedi?
Son yazdığını tam anlayamadım ama nasip işte, benim de 3 yumurtam çatladı ama döllenmedi. Her gün ilişki olmuştu dr öyle dedi, ama kısmetse gelecek ay gün aşırı düşünüyorum, bir de öyle deneyelim. Şuan ağrım var, muhtemelen çatladı yumurtam.
12. Gün canm 23 çıkmıştı ama
Medicanaya gidiyorum canim haznedr subesine. Tvsiye uzerine gttk bizde. Duzgun bey. Medicalpark 3 frkli doktor hpsi tirt sora kolan hastanesi ve 1 2 kucuk hastane gittim hicbri tatmn etmedi isinamadim. Arkadsda acibademde kotu deneym yasadi die hic bulasmadim. Normal kadindogumcular bu konulara hakm degl zatn onu anladm:) sen nereye gidiyosn canimCnm sen hangi hastahaneye gidiyosun ben istanbuldayim hangisi o bahsettigin doktor hastahane acaba
Buda saglik icin canim cok yormadgin zorlamadgini surece sanmiyorum. Gebelk olsa soktor yonlendirir zatn ki onlarda yuruyus yapiyo. Gebelk oncesi spor onerildgini gep okumstm kalmayi kolaylastiriyo die. Sen yinede onmli gunlete dikat edersinKızlar ben de spora başlıyım diyorum. Normalde zaten senelerdir 3 ay yaz mevsimi hariç spora gidiyorum. Bu sene mayısta bıraktım, zaten o ay bebiş çalışmalarına başladık ve hala yazılmadım olurda hamile kalırsam bi şey olmasın diye. Ama şimdi 3 ay gibi bi süreç var önümüzde, bu arada spora devam ediyim diyorum. Kilo problemim yok, senelerdir bi alışkanlık seviyorum sporu. Bi sorun yaratmaz herhalde bana dimi?
Evet canimcm ins mutlu sona hepimiz ulasirizCanım benim ya aynen valla sanki bir şeyler yapmak gibi geliyor bebepim için uğraşıyorum o iğne sayesinde gibime geliyor benim
3 cesit var zatn canim ya adet duzensiz die cikiyo ya hormonda veya da ultrasonda. Herkeste farkli yani sende etkili degl demek ki. Ultrasnds ciknms benmki. Teyzmdede var soradan dank etti. Zatn cok agrili geciyor bazen buda belrtyms aslinda. Gecikme olmadgndan oncesnde bnde fsrkedp gtmemstm cocuk dusunce olmsyp gdnce ckti bu. Bu ay da kisti gosterdi gebertti beni reglde zatn neseki bitti artik :)Morasigi canm benim de ultrasonda pko görüntüsü var, ama doktor diyor ki adetler düzenli, ben saba pko'sun diyemem.
Bide herkesi etkilemiyo kzlarbende de ayni durum vr napicaz bilmiorm
Aminn canim benm aminn. Rahm filmi bnde ise yaramadi kolay kalmayaBilemiyorum ki canım, bir sorun var demekki de hamile kalamıyorum, neredeyse bir yıl olcak. İkinci klomen deneyişimdi, rahim filmi de çekildi. Allah yardımcımız olsun.
Bnde buna cok sasirdim canim ya dusunsene kanda hamile ciksak olmayabiliriz sevinemicezAnladic cnm ignenin etkisi o zamana kalirmiymis ya cok garip ee peki gunune varmi daha
selam. zaten çatlatma iğnesi yapıldıgı gün her türlü sayılmamalıdır. çünkü iğne etkisi o gün başlamış oluyor.Siz iğneden sonra ilk birliktelik saat verdi mi doktor acaba
Medicanaya gidiyorum canim haznedr subesine. Tvsiye uzerine gttk bizde. Duzgun bey. Medicalpark 3 frkli doktor hpsi tirt sora kolan hastanesi ve 1 2 kucuk hastane gittim hicbri tatmn etmedi isinamadim. Arkadsda acibademde kotu deneym yasadi die hic bulasmadim. Normal kadindogumcular bu konulara hakm degl zatn onu anladm:) sen nereye gidiyosn canim
Bnde buna cok sasirdim canim ya dusunsene kanda hamile ciksak olmayabiliriz sevinemicez
canım bir de meşgale bulmamız lazım kendimize. böyle oylayacak ve stresten uzak tutatacak bişey. biz takıldıkça ne yaparsak yapalım ne yeresek yiyelim zorlaştırıyoruz işi. ben bir çok kişiden duydum vazgeçtiğim anda oldu diyorlar mesela. ya da evi taşıyordum aklımdam çıkmıştı bebekl o ay oldu diyorlar. vs vs. bir arkadaşım da bebeğim olmuyor bari zyaıflayayım diye spora başlamıştı o ay hamile kaldı mesela. spor önemli bence kan akışını hızlandırıyormuş. bir de rahim filminden hiç korkma. ben hiç formlardan okkumadıiım için bilinçsiz gitmiştim. iyi ki de öyle yapmışımç gittim geldim bi okudum sonra ay ne korkunç anlatıyorlar.Kizlar sabahtan beri beynim yandi bütün forumlari oku tekrar düsün şöyle bir karar verdim
1_adet olmaliyim 6gün gecikmem var patlicam nerdeyse
2_reglinin 3 .gunü eşimin kulagindanmi artik başka yerindenmi çeke çeke hem kendime hem ona testleri yaptircam
3_regl bitiminde rahim filmi cekilicemki aklım çıkıyor
4_bu arada yarin sabah diyet ve spora başliyorum.10kg vericem.eşime koca bir lahana aldirdim şuan tencerede lahana çorbasi diyeti icin fokurduyor
5_2 ay sadece kür uygulayacam ve infolic combi alicam duzenli uyku stres yapmicam
6_ ovulasyon testiyle yumurtlama günlerini takip edip düzenli çalisma yapicam
2 ay böyle denicem eğer olmazsa klomen ve ovitrelleyi 2 ay daha denicem aşılamayı yaptirmicam.
canım bir de meşgale bulmamız lazım kendimize. böyle oylayacak ve stresten uzak tutatacak bişey. biz takıldıkça ne yaparsak yapalım ne yeresek yiyelim zorlaştırıyoruz işi. ben bir çok kişiden duydum vazgeçtiğim anda oldu diyorlar mesela. ya da evi taşıyordum aklımdam çıkmıştı bebekl o ay oldu diyorlar. vs vs. bir arkadaşım da bebeğim olmuyor bari zyaıflayayım diye spora başlamıştı o ay hamile kaldı mesela. spor önemli bence kan akışını hızlandırıyormuş. bir de rahim filminden hiç korkma. ben hiç formlardan okkumadıiım için bilinçsiz gitmiştim. iyi ki de öyle yapmışımç gittim geldim bi okudum sonra ay ne korkunç anlatıyorlar.
doktoru dinlemek lazım bu durumda canım. çünkü rahim içini bilen o. bekle pazartesine kadar. nasılsa hep bekliyoruz. yani artık sunu anlamamız gerekiyor. bizim istediğimiz zamanda değil olması gereken zamanda gelecek bebeişlerimiz.Cok cok haklisin oglumada hic aklimizda yokken hamile kaldim zaten doktor infertilite diye rapor yazmisti diye beklentimizde yoktu...simdi cok takiyorum kafaya olmuyor.bugun regl geceli 7 gun oldu doktor hala pazartesiye kadar bekle diyor ozaman 12 gun gecmis oluyor.sökturücü versede kist olduysa daha cok buyumesin istiyorum
Üzülme canım çalışmalara devam edecez yılmak yok her adet bize bir umut bende yarın inferlitide bölümüne gidecem zaten uzun zaman çocuğu olmayanları o bölüme yonlendiriyorlar.
hangiş gün iğne olmuştun canım. testi beklettiğin zaman da mı çıkmadı silik de olsakızlar çok mutsuzum, bugün gebelik testi negatife dönüştü
iğnenin 12. günü regle 2 gün var 14. gün olduğu için. yine olmadı galiba
senin 9.gündü dimi canım .hadi inşallah bekliyoruz.Canım öğlen 1 de iğne vuruldum o gece değil sonraki gece 1 de ilişki sonra gün aşırı dedi bide tutunması içim bi ilaç daha verdi onu hala içiyorum ama karnım ağrımaya başladı hafiften 5 gün var adetime evet bendede ağrı yaptı sızlama gibiydi şuan hiç bişey Yok benim ilk denememdi eşim bi zehirlenme yaşadı o gece yazacaktım yazamamışım:) yine ilişki oldu ama rahatsızdı baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?