Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hangiş gün iğne olmuştun canım. testi beklettiğin zaman da mı çıkmadı silik de olsa

ayın beşinde oldum iğneyi, çatlama da tahminimce yedisi gibi falan otuz altı saat sonra olduysa tabi. dün early predictorda aşırı silik çıktı şu an bekliyorum ama sanmam göreyim bir şeyler.
üzüldüm ama ne bileyim alıştım da galiba :/

Screenshot_20181017-102138.webp
kızlar bakarmisnz arkadaşımın testi varmi biseyler

maydonozlu sut buhari yapicam karar verdim. yapan varmi aranizda
kuzum ben bunu yaptım ama tüpler tıkalı olanlar için bir tedavi yöntemi bunu yaptıktan bir ay sonra rahim filmi çekildim tüplerimde herhangi bir tıkalılık yoktu bunun etkisinden mi yoksa zaten yok öuydu bilemiyorum

ayın beşinde oldum iğneyi, çatlama da tahminimce yedisi gibi falan otuz altı saat sonra olduysa tabi. dün early predictorda aşırı silik çıktı şu an bekliyorum ama sanmam göreyim bir şeyler.
bugün 12.gün canı varsa bile çıkmayabilir bence. bekleyelim

kuzum ben bunu yaptım ama tüpler tıkalı olanlar için bir tedavi yöntemi bunu yaptıktan bir ay sonra rahim filmi çekildim tüplerimde herhangi bir tıkalılık yoktu bunun etkisinden mi yoksa zaten yok öuydu bilemiyorum
cnm bende rahim filmi cekildim bisi yok dedi.

canım naaptın sonradan silik de olsa ikinci çizgi çıkmadı mı?

canım naaptın sonradan silik de olsa ikinci çizgi çıkmadı mı?

valla şu an baktım hayal meyal var gibi ama yaani ışık tutup eğince falan. olmaması daha ihtimalli haliyle ama çok üzüldüm yani :(. epey devam etti çünkü silik, belki geç döllenmedir ne bileyim ama umudum sıfır

valla şu an baktım hayal meyal var gibi ama yaani ışık tutup eğince falan. olmaması daha ihtimalli haliyle ama çok üzüldüm yani :KK43:. epey devam etti çünkü silik, belki geç döllenmedir ne bileyim ama umudum sıfır
ya benim de hala devam ediyor ama çoook silik. senin gibi ben de hamile olmadığımı düşünüyorum. iğne etkisini her vücut farklı atıyor galiba. bu arada ben 03/10 da iğne oldum. bugün 14.günüm. sabah yaptığım testtte ilkin bişey çıkmadı.yarım saat filan sonra gölge gibi ikinci silik çizgi çıktı.

ya benim de hala devam ediyor ama çoook silik. senin gibi ben de hamile olmadığımı düşünüyorum. iğne etkisini her vücut farklı atıyor galiba. bu arada ben 03/10 da iğne oldum. bugün 14.günüm. sabah yaptığım testtte ilkin bişey çıkmadı.yarım saat filan sonra gölge gibi ikinci silik çizgi çıktı.

Hangi testte yaptın? Ben laboquickte göremedim işte dün earlyde vardı. :(

Buda saglik icin canim cok yormadgin zorlamadgini surece sanmiyorum. Gebelk olsa soktor yonlendirir zatn ki onlarda yuruyus yapiyo. Gebelk oncesi spor onerildgini gep okumstm kalmayi kolaylastiriyo die. Sen yinede onmli gunlete dikat edersin:KK66:
Ben de öyle düşünüyorum canım önemli günlere dikkat ederim. Genel olarak da çok yüklenmeden spor yaparım. Belki iyi gelir, vesile olur bu da inşallah

Back
X