Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb kizlar bugün hic giremedim orgum hasta gece hic uyumadik ateşi 39 u gecti.sabah hastaneye kaldirdik atesi düstü diye taburcu ettiler eve geldik yine cikti.asıl iş dogurduktan sonra basliyor .bu gecede nobetciyim.

benim 14.günüm. 4 saat önce yaptım test.yine normal laboguicklerden. 2 saat sonra filan gölge gibi ikinci çizgi çıktı. sabahki yarım saat sonra çıkmıştı. bu da bana iğne etkisi azalıyor gibi geliyor ama sabahki de ilk idrardı. ne bu şimdi?

bir şey diyeceğim on dakika sonra çıkan sonucu dikkate almayın diyor test fakat beta hcg olmasa pozitif sonuç çıkmaz bence sen bir kan testi yaptır. benim doktorum dedi ki bu testler beta hcg saptar haliyle görmeden çizgiyi çıkartmaz?

bir şey diyeceğim on dakika sonra çıkan sonucu dikkate almayın diyor test fakat beta hcg olmasa pozitif sonuç çıkmaz bence sen bir kan testi yaptır. benim doktorum dedi ki bu testler beta hcg saptar haliyle görmeden çizgiyi çıkartmaz?

Gecenlerde yazmistim benim üst kat konsum ayni marka testle ayni şeyi yasayip erken gebelik testi yapmisti.sonra bende deneme yaptim hamile olnadigimi bike bile ayni marka testle bendede 2 3 saat sonra 2.cizgi cikti..hatta 2 test yaptim ikiside ayni oldu.gerci böyle olupta gebe cikanda oluyor.bilemedim en iyisi 14 15.günde kan testi yaptirmak idrar testleriyle insanin kafasi karisiyor

tatlım valla ne oldu bilmiyorum tek emin olduğum ben kafayı yemek üzereyim. testi parçalayıp strip kısmına bakıyorum var gibi çizgi ama fotoğrafta çıkmıyor aşağı ekliyorum fotoğrafları strip olanlar

mkj714.jpg
bu early predictor görünüyor mu çizgi bilemiyorum ama ben görüyorum yani

axh3cw.jpg
bu da loboquick

neye inanayım ben şimdi -_-'
Kuzu ben strip şeklinde olanlarda görüyorum. Sen takip et bence yükselişe geçebilir artık

ya evet bence de beta hcg görmeden çıkarmaz. ama iğne etkisi tamamen gitmemiş olabilir diye düşünüyorum.

Kuzu ben strip şeklinde olanlarda görüyorum. Sen takip et bence yükselişe geçebilir artık

ay ciddi misin ben göremiyorum onda, diğerinde zaten var da. bugün arkadaşı ziyarete gideceğim doğum yapan doktorlarımız aynı acaba aradan bir de kan testi mi yaptırsam ne dersiniz? gerçi bugün 13. gün neredeyse iğneyi de sayarsak erken olabilir gibime geliyor

Mrb kizlar bugün hic giremedim orgum hasta gece hic uyumadik ateşi 39 u gecti.sabah hastaneye kaldirdik atesi düstü diye taburcu ettiler eve geldik yine cikti.asıl iş dogurduktan sonra basliyor .bu gecede nobetciyim.
Kuzum çok geçmiş olsun

bence hepimiz elele tutuşup kan testine gidelim olmayacak böle ahahah
walla yaa bizi kan testi paklar :)

tatlım valla ne oldu bilmiyorum tek emin olduğum ben kafayı yemek üzereyim. testi parçalayıp strip kısmına bakıyorum var gibi çizgi ama fotoğrafta çıkmıyor aşağı ekliyorum fotoğrafları strip olanlar

mkj714.jpg
bu early predictor görünüyor mu çizgi bilemiyorum ama ben görüyorum yani

axh3cw.jpg
bu da loboquick

neye inanayım ben şimdi -_-'
early de gördüm ben de ama striplerde göremedim, hatta pc deyim telefondan da baktım, değişik bi durum oldu şimdi daha zormuş bu iğne işi ne olduğu belli değil

ay ciddi misin ben göremiyorum onda, diğerinde zaten var da. bugün arkadaşı ziyarete gideceğim doğum yapan doktorlarımız aynı acaba aradan bir de kan testi mi yaptırsam ne dersiniz? gerçi bugün 13. gün neredeyse iğneyi de sayarsak erken olabilir gibime geliyor
bence madem gidiyosun en trmizi kan, doktora ble sorabilirsin gitmişken. benim daha 3. gün, ileri günleri nasıl geçircem bilmiyorum şimdiden :KK49:

early de gördüm ben de ama striplerde göremedim, hatta pc deyim telefondan da baktım, değişik bi durum oldu şimdi daha zormuş bu iğne işi ne olduğu belli değil

bence madem gidiyosun en trmizi kan, doktora ble sorabilirsin gitmişken. benim daha 3. gün, ileri günleri nasıl geçircem bilmiyorum şimdiden :KK49:

ya ben şöyle bir şey yaptım 7. günden itibaren internetten ucuza test almıştım onlara yapmaya başladım, ilaç etkisiyle pozitif çıktı ve sonra gitgide azaldı fakat bu hafif silik çizgi hep devam etti hiç gitmedi. o yüzden de acaba mı diye düşünür oldum. o yüzden belki takip açısından keyifli olabilir diye düşünüyorum.

evet çünkü beklemek zorundasın ve acaba iğne mi bebek mi diye düşünmek çooooooook geriyor insanı. ilk iğne mi senin?

Back
X