- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.561
Inşallah bebegim ya bakalım hayırlısı tekrar ilaca iğneye devam inşalalh 2.sinde tutar sen de ne var ne Yok kuzum bide bakarmsn bi arkadaşımın testi buevet yaa hemen olursun inş da yeni döngü başlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah bebegim ya bakalım hayırlısı tekrar ilaca iğneye devam inşalalh 2.sinde tutar sen de ne var ne Yok kuzum bide bakarmsn bi arkadaşımın testi buevet yaa hemen olursun inş da yeni döngü başlar
ben de laboquick normal ile yaptım. ultra erken gebelik değildi.
Normal aslinda canim. Bende sgk yok dvlet ihtimalim yok zatn. Tupde cok uygn geldi bana:) ticari gozle bakmiyorlar olaya encok bu onmliCok pahali degikmi orasi yaben suan devlete gidiyorum eger boyle tedavilerle olmazsa tup bebegi ozelde yaptiricam bende
Inşallah bebegim ya bakalım hayırlısı tekrar ilaca iğneye devam inşalalh 2.sinde tutar sen de ne var ne Yok kuzum bide bakarmsn bi arkadaşımın testi buEki Görüntüle 2198603
Dun gitti acile ondanda almamışlar kan yasak demişlerben gördüm gibi ya, kan testi versin bir bence
Dun gitti acile ondanda almamışlar kan yasak demişler
yaa ben hiç güvenemiyorum bu silik çıkanlara. benim sabah bile silik çıktı ama bikaç saat önce yaptıgımdaya ne diycem şimdi dayanamadım early predictorla yaptım, silik ama bariz pozitif :S
kafam çoook karıştı offffff
yaa olabilir de yani. ayy inşallah. daha 12.gündesin sen. varsa gebelik silik çıkması normal bence.ya ne diycem şimdi dayanamadım early predictorla yaptım, silik ama bariz pozitif :S
kafam çoook karıştı offffff
silik ikinci çizgi var gibi görünüyor. dahja sonra belirginleşti mi?Inşallah bebegim ya bakalım hayırlısı tekrar ilaca iğneye devam inşalalh 2.sinde tutar sen de ne var ne Yok kuzum bide bakarmsn bi arkadaşımın testi buEki Görüntüle 2198603
yaa ben hiç güvenemiyorum bu silik çıkanlara. benim sabah bile silik çıktı ama bikaç saat önce yaptıgımda
yaa olabilir de yani. ayy inşallah. daha 12.gündesin sen. varsa gebelik silik çıkması normal bence.
benim 14.günüm. 4 saat önce yaptım test.yine normal laboguicklerden. 2 saat sonra filan gölge gibi ikinci çizgi çıktı. sabahki yarım saat sonra çıkmıştı. bu da bana iğne etkisi azalıyor gibi geliyor ama sabahki de ilk idrardı. ne bu şimdi?ya bu testler de adamı delirtir. predictorü pozitif görünce loboquick yaptım yani çoooooooooook silik aşırı yani incecik falan bişey. hamile miyiiz değil miyiiiz bilemiyoruz
senin kaçıncı gün?
laboqickte silik çıkmıştı demişsin sanki canım ne dersin artış mı başladı acaba ? ne heyecanlı bekleyişya bu testler de adamı delirtir. predictorü pozitif görünce loboquick yaptım yani çoooooooooook silik aşırı yani incecik falan bişey. hamile miyiiz değil miyiiiz bilemiyoruz
senin kaçıncı gün?
Yarın yenileycek yada oburgunsilik ikinci çizgi var gibi görünüyor. dahja sonra belirginleşti mi?
Li in benimkinden düşük ama diğerlerini bende anlamıyım bebeğim yaA AloeeVeraaAnneyimbenanne35
Bugün hormon testi yaptırdım doktara daha gösteremedim bakabilirmisiniz
Başhekimlik emretmiş şaka gibiNeden yasakmış ya
laboqickte silik çıkmıştı demişsin sanki canım ne dersin artış mı başladı acaba ? ne heyecanlı bekleyiş
Canım ben 15.gün adet oldum, daha öncekinde 17.gün olmuştumKızlar ben ne zamana adet oluru. Acaba ya siz iğnenin kaçıncı gün adetoldnz
Hafif pko var gibi canım ama çok önemli görünmüyo çok yüksek değil değerlerin. Diğerlerinde bi sorun yok gayet iyiA AloeeVeraaAnneyimbenanne35
Bugün hormon testi yaptırdım doktara daha gösteremedim bakabilirmisiniz
Ama 14. Gun igne etkisi kalmazki canim emin misinbenim 14.günüm. 4 saat önce yaptım test.yine normal laboguicklerden. 2 saat sonra filan gölge gibi ikinci çizgi çıktı. sabahki yarım saat sonra çıkmıştı. bu da bana iğne etkisi azalıyor gibi geliyor ama sabahki de ilk idrardı. ne bu şimdi?