Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet yaa hemen olursun inş da yeni döngü başlar
Inşallah bebegim ya bakalım hayırlısı tekrar ilaca iğneye devam inşalalh 2.sinde tutar sen de ne var ne Yok kuzum bide bakarmsn bi arkadaşımın testi bu
Screenshot_20181017-102138.webp

kızlar merhaba, bende sizdenim. adetimin 5.klomen kullandım 5 gün sonrasında dr ultrasonla bakıp yumurtalarımın büyüklüğünün 24mm ve 14 mm iki yumurta oluştuğunu söyledi. oviellete çatlama iğnesi vuralım yada istersen çatlamasını bekle demişti. Ben dayanamayıp pazar günün iğneyi yaptım. Hatta kendim vurdum göbekten hiç acımadı. pazar akşamı ve ptesi ilişki dedi. salı günüde progestan ilaca başlad dedi. ilişkide oldu. ilacada başladım. bugün çatlama iğnesinin 4.günü kasıklarımda 2 gündür ağrı var çatlama oldu sanırım.progestan ilaç inanılmaz baş dönmesi yapıyor. ay sonunu nasıl bekleyeceğim bilemiyorum. :olamaz:

ya ne diycem şimdi dayanamadım early predictorla yaptım, silik ama bariz pozitif :S
kafam çoook karıştı offffff
yaa ben hiç güvenemiyorum bu silik çıkanlara. benim sabah bile silik çıktı ama bikaç saat önce yaptıgımda
ya ne diycem şimdi dayanamadım early predictorla yaptım, silik ama bariz pozitif :S
kafam çoook karıştı offffff
yaa olabilir de yani. ayy inşallah. daha 12.gündesin sen. varsa gebelik silik çıkması normal bence.

yaa ben hiç güvenemiyorum bu silik çıkanlara. benim sabah bile silik çıktı ama bikaç saat önce yaptıgımda

yaa olabilir de yani. ayy inşallah. daha 12.gündesin sen. varsa gebelik silik çıkması normal bence.

ya bu testler de adamı delirtir. predictorü pozitif görünce loboquick yaptım yani çoooooooooook silik aşırı yani incecik falan bişey. hamile miyiiz değil miyiiiz bilemiyoruz :D

senin kaçıncı gün?

ya bu testler de adamı delirtir. predictorü pozitif görünce loboquick yaptım yani çoooooooooook silik aşırı yani incecik falan bişey. hamile miyiiz değil miyiiiz bilemiyoruz :KK70:

senin kaçıncı gün?
benim 14.günüm. 4 saat önce yaptım test.yine normal laboguicklerden. 2 saat sonra filan gölge gibi ikinci çizgi çıktı. sabahki yarım saat sonra çıkmıştı. bu da bana iğne etkisi azalıyor gibi geliyor ama sabahki de ilk idrardı. ne bu şimdi?

ya bu testler de adamı delirtir. predictorü pozitif görünce loboquick yaptım yani çoooooooooook silik aşırı yani incecik falan bişey. hamile miyiiz değil miyiiiz bilemiyoruz :KK70:

senin kaçıncı gün?
laboqickte silik çıkmıştı demişsin sanki canım ne dersin artış mı başladı acaba ? ne heyecanlı bekleyiş

laboqickte silik çıkmıştı demişsin sanki canım ne dersin artış mı başladı acaba ? ne heyecanlı bekleyiş

tatlım valla ne oldu bilmiyorum tek emin olduğum ben kafayı yemek üzereyim. testi parçalayıp strip kısmına bakıyorum var gibi çizgi ama fotoğrafta çıkmıyor aşağı ekliyorum fotoğrafları strip olanlar

mkj714.jpg
bu early predictor görünüyor mu çizgi bilemiyorum ama ben görüyorum yani

axh3cw.jpg
bu da loboquick

neye inanayım ben şimdi -_-'

benim 14.günüm. 4 saat önce yaptım test.yine normal laboguicklerden. 2 saat sonra filan gölge gibi ikinci çizgi çıktı. sabahki yarım saat sonra çıkmıştı. bu da bana iğne etkisi azalıyor gibi geliyor ama sabahki de ilk idrardı. ne bu şimdi?
Ama 14. Gun igne etkisi kalmazki canim emin misin

Back
X