Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım öğlen 1 de iğne vuruldum o gece değil sonraki gece 1 de ilişki sonra gün aşırı dedi bide tutunması içim bi ilaç daha verdi onu hala içiyorum ama karnım ağrımaya başladı hafiften 5 gün var adetime evet bendede ağrı yaptı sızlama gibiydi şuan hiç bişey Yok benim ilk denememdi eşim bi zehirlenme yaşadı o gece yazacaktım yazamamışım:) yine ilişki oldu ama rahatsızdı baya
Hayırlısı canım inşallah tutar. Bana da progestan vermişti, bu ay tekrar verecek sanırım. Diğer ay yine klomen kullanırsam ben de senin dediğin gibi gün aşırı düşünüyorum.

ya ben şöyle bir şey yaptım 7. günden itibaren internetten ucuza test almıştım onlara yapmaya başladım, ilaç etkisiyle pozitif çıktı ve sonra gitgide azaldı fakat bu hafif silik çizgi hep devam etti hiç gitmedi. o yüzden de acaba mı diye düşünür oldum. o yüzden belki takip açısından keyifli olabilir diye düşünüyorum.

evet çünkü beklemek zorundasın ve acaba iğne mi bebek mi diye düşünmek çooooooook geriyor insanı. ilk iğne mi senin?
bunu düşünen ilk ben değilim demek ki:) bende de var gebelik testi, ben de dedim yapayım 7-8. günden itibaeren takip edeyim koyulaşır mı ne olur :)) sen yapmışsın tecrübe edinmişsin, ben bi de ateş ölçtüm bu sabahtan itibaren, yani benim 3. günüm, bu sabah ovulasyın ve gebelik testi de yaptım kıyaslayabilmem için, tedbirler saağlam anlayacağın :) ilk benim evet bi oğlum var ikinciye 1 yıl oldu sonuç alamadık hsg çekildim ilk ay denedik olmadı bu hsg sonrqası 2.ayım ve klomen+ovitrelle işte bende durum bu :)

bunu düşünen ilk ben değilim demek ki:) bende de var gebelik testi, ben de dedim yapayım 7-8. günden itibaeren takip edeyim koyulaşır mı ne olur :)) sen yapmışsın tecrübe edinmişsin, ben bi de ateş ölçtüm bu sabahtan itibaren, yani benim 3. günüm, bu sabah ovulasyın ve gebelik testi de yaptım kıyaslayabilmem için, tedbirler saağlam anlayacağın :) ilk benim evet bi oğlum var ikinciye 1 yıl oldu sonuç alamadık hsg çekildim ilk ay denedik olmadı bu hsg sonrqası 2.ayım ve klomen+ovitrelle işte bende durum bu :)

benim olursa ilk olacak 6-7 ay normal denedik iki kimyasal geçirdim doktor müdahele edelim dedi ve bu ay klomen + ovitrelle batağına düştüm ben de.

valla benim merakım hep baskın oldu ki bence sen de benim gibisin, o merakı gidermek de önemli bence :). ben doktoruma ultrason bakılırken neler gördüğünü anlattırmıştım hahah artık bana soruyor "neiraida bak bu neydi" diye. bence başla ki azalmasını gör, sonra artışı da hoşuna gidecek gibi olur inşallaah.

ya kan testi yaptırsam mı ben acaba

benim olursa ilk olacak 6-7 ay normal denedik iki kimyasal geçirdim doktor müdahele edelim dedi ve bu ay klomen + ovitrelle batağına düştüm ben de.

valla benim merakım hep baskın oldu ki bence sen de benim gibisin, o merakı gidermek de önemli bence :). ben doktoruma ultrason bakılırken neler gördüğünü anlattırmıştım hahah artık bana soruyor "neiraida bak bu neydi" diye. bence başla ki azalmasını gör, sonra artışı da hoşuna gidecek gibi olur inşallaah.

ya kan testi yaptırsam mı ben acaba
batak ha :)) bakalım nasılmış bu batak :) iki kimyasal sonrası test falan yapılmadı mı sana eşine ? okudum çoğunlujkla ama grup kalabalık karıştırabilirim :)
ben de meraklı ve sabırsızım açıkçası ilk de olunca , her konuda olduğu gibi bunda da derinlemesine araştırma içindeyim :)
şuan senin yerinde olsam kan veriridim kesinlike :)

batak ha :)) bakalım nasılmış bu batak :) iki kimyasal sonrası test falan yapılmadı mı sana eşine ? okudum çoğunlujkla ama grup kalabalık karıştırabilirim :)
ben de meraklı ve sabırsızım açıkçası ilk de olunca , her konuda olduğu gibi bunda da derinlemesine araştırma içindeyim :)
şuan senin yerinde olsam kan veriridim kesinlike :)

bana yaptı valla çok şükür sıkıntı yok, eşime yapmadı işin doğrusu. kan için de şöyle düşündüm; yarın da early predictor yaparım çizgi varsa kan testine giderim yoksa bırakırım :eek: kendimi erteleyip duruyorum hahah bir türlü cesaretimi toplayamadım

kızlar merhaba, bende sizdenim. adetimin 5.klomen kullandım 5 gün sonrasında dr ultrasonla bakıp yumurtalarımın büyüklüğünün 24mm ve 14 mm iki yumurta oluştuğunu söyledi. oviellete çatlama iğnesi vuralım yada istersen çatlamasını bekle demişti. Ben dayanamayıp pazar günün iğneyi yaptım. Hatta kendim vurdum göbekten hiç acımadı. pazar akşamı ve ptesi ilişki dedi. salı günüde progestan ilaca başlad dedi. ilişkide oldu. ilacada başladım. bugün çatlama iğnesinin 4.günü kasıklarımda 2 gündür ağrı var çatlama oldu sanırım.progestan ilaç inanılmaz baş dönmesi yapıyor. ay sonunu nasıl bekleyeceğim bilemiyorum. :olamaz:
Hosgeldn canim hayirli olsun tedavin. Gecen ay bende bu hapi kullandm manyak bisi cok bas sonduruyo sarhos gibi dolasiyosn yataktn zor kalkp ise gidiyodm sordum vajinal kullan dediler hatta oyle daha etkili ve yan etki yapmiyo aklinda bulunsun.

Mrb kizlar bugün hic giremedim orgum hasta gece hic uyumadik ateşi 39 u gecti.sabah hastaneye kaldirdik atesi düstü diye taburcu ettiler eve geldik yine cikti.asıl iş dogurduktan sonra basliyor .bu gecede nobetciyim.
Cok gecmis olsun canim kuzucuk cabucak iyilessin ins. Nobetlere burdaki herkes razi gelir allah bagislasn evladini :)

Haha ayniyz senle ozel benim calstgm icnde esim ustune alamiyor. 7.5 a geldi diyim asagi yukari. Verdgi dozla da alakali. Tup paket fiyati 6250 mis aklnda bulunsn

Doktorunun ismi neydi cnm hastahane ilcesi ve doktorunu paylasabilirmisin tekrardan cok uygunmuş sen yenimi yaptirdin simdi muayne ucteti ne kadar ay cok soru sordum.ama devlette somuc alamazsam tupe gecicem direk

Back
X