- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.641
İşte okula başladı mı mutlaka hasta oluyo çocuklar, birbirleriyle sürekli iç içeler çünkü okulda. Gelip geçici şeyler, meyveler vitaminler ver bol bol.
Hareketli çocuk çok zor ama bi yandan da uyuşuk olmasından iyidir, hem zeki oluyo hiperaktif çocuklar canım :)
bgn komsu dedi cnm. adet bitince basla icmeye dedi. bebek hemen tutunuyor dedi
vala cnm her seyi deniorum. bende reglim suan bakalim. regl bitsin maydinoz sut buhari denicmBana papatya cayini regl söktürücü demislerdi.yumurtlama dönemine kadar denerim ama sagol canim
Sen 15.günü bekle canım. Ama ben gördüm valla belli belirsiz çizgi. İnşallah hayırlı haberlerle gel
Sor kuzum ask olsn bi faydam olsa ne sevinirim burdan cok sey ogrendim bnde sizlerden. Haznedar canm dr duzgun korkmaz. Doktorda hemsirelrde cok ilgili. Muyane 180 sanirim. Benm 35 oluyodu muayneler. Yumurta takibine + para almiyo. Istedgi tedtleri saglk oocagnda yaptirp getirin diyolar yukselmesn die hastanede pahali cunku. Tupte kontrolleri kapsiyorms zatn. Oyuzdn 2. Asilamayi dusnmedm bizdr dusk bklemk istemedim. Yeni basladk igne oluyorm canm suanDoktorunun ismi neydi cnm hastahane ilcesi ve doktorunu paylasabilirmisin tekrardan cok uygunmuş sen yenimi yaptirdin simdi muayne ucteti ne kadar ay cok soru sordum.ama devlette somuc alamazsam tupe gecicem direk
Blmiylm vala kuzum bunu cocuk dusmesn die veriyolarms geckme olabilir dediydi hemsire:)) benm dengem iyice gecikerek gidiyo hormonlar mahfetti beni:)Kız olurmu ben onu adetolmak için kullandım onceden
Oda var kuzu zatn dusuk ciknca doktorlarda tekrar istiyo bisi demiyo beklemeye calis bakalimÖyle mi dersin ya vereyim de muhtemelen 11-13 falan çıkacak düşerse kahrolurum çizgi yarın sabah netleşirse biraz daha yaptıracağım kararlıyım ama diğer türlü o kadar üzülüyorum ki beklemek bana daha bile iyihayırlısıyla 100ler 300ler göreyim istiyorum
Oda var kuzu zatn dusuk ciknca doktorlarda tekrar istiyo bisi demiyo beklemeye calis bakalim
Bukadr olmamisti canim doktora git mutlaka ihmal etme kist falan olmasnKizlar bugun reglinin 37.günü 7 gün gecikmem var böyle gecikmesi olan oldumu aranizda normalmi korkmaya başladim
Bukadr olmamisti canim doktora git mutlaka ihmal etme kist falan olmasn
Sor kuzum ask olsn bi faydam olsa ne sevinirim burdan cok sey ogrendim bnde sizlerden. Haznedar canm dr duzgun korkmaz. Doktorda hemsirelrde cok ilgili. Muyane 180 sanirim. Benm 35 oluyodu muayneler. Yumurta takibine + para almiyo. Istedgi tedtleri saglk oocagnda yaptirp getirin diyolar yukselmesn die hastanede pahali cunku. Tupte kontrolleri kapsiyorms zatn. Oyuzdn 2. Asilamayi dusnmedm bizdr dusk bklemk istemedim. Yeni basladk igne oluyorm canm suan
Aradim pazartesi gel dedi.42.gun yani 12 gun gecikme oluyor normalde gununde olsaydim yani 11 inde pazartesi nerdeyse yumurtlama tarihim olacakti ben sogan suyuna basladim bakalum insallah kist olmamistir
hoşgeldin. insallah tutmuştur. rabbim gönlüne göre versin.Slm kızlar ben yeni üye oldum ilk defa aşılama yaptım bugün 5nci günün kaskların ve belim agriyo sizce tutmusmudur asilama?
Hoşgeldin canım inşallah tutar ne zamandır bebiş istiyorsunuz probleminiz var mıydı daha çok erken ilaçların etkisi olabilir ağrılarSlm kızlar ben yeni üye oldum ilk defa aşılama yaptım bugün 5nci günün kaskların ve belim agriyo sizce tutmusmudur asilama?
Cnm sen daha öncede yine adet gecikmesi yasamistin dimi sana progesteran testi yapmalari lazim.aslinda yumurta catlamadigi icin mi kiste dönüşüyor klomenmi kist yapiyor
Slm kızlar ben yeni üye oldum ilk defa aşılama yaptım bugün 5nci günün kaskların ve belim agriyo sizce tutmusmudur asilama?
1yumurtam vardı iğneyle oldu eşimin sperm hareketliligi %48diInsallah tutmustur. Igneylemi oldu kac yumurtan vardı
3yillik evliyim 2ay sonra 4e gircek hiç korumadık ve hiç bir problem yok sebepsiz infertiliteHoşgeldin canım inşallah tutar ne zamandır bebiş istiyorsunuz probleminiz var mıydı daha çok erken ilaçların etkisi olabilir ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?