Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte okula başladı mı mutlaka hasta oluyo çocuklar, birbirleriyle sürekli iç içeler çünkü okulda. Gelip geçici şeyler, meyveler vitaminler ver bol bol.
Hareketli çocuk çok zor ama bi yandan da uyuşuk olmasından iyidir, hem zeki oluyo hiperaktif çocuklar canım :)

Rabbim hepinize eli ayagi saglam akli basi yerinde bebisler nasip etsin. (Azicık uslu olsun ama :KK200: )

Sen 15.günü bekle canım. Ama ben gördüm valla belli belirsiz çizgi. İnşallah hayırlı haberlerle gel

Ya valla bilmiyorum earlyde falan da var ama bekleyeceğim gibi zaten yarın fuar var İzmire uçuyorum aklıma bile gelmez ona da fırsat vermiş olurum beta hcg artarsa zaten regl olmam ya da test pozitif devam eder.
Hiç belirttim yok aksi gibi ben ondan dolayı emin olamıyorum :s

Doktorunun ismi neydi cnm hastahane ilcesi ve doktorunu paylasabilirmisin tekrardan cok uygunmuş sen yenimi yaptirdin simdi muayne ucteti ne kadar ay cok soru sordum.ama devlette somuc alamazsam tupe gecicem direk
Sor kuzum ask olsn bi faydam olsa ne sevinirim burdan cok sey ogrendim bnde sizlerden. Haznedar canm dr duzgun korkmaz. Doktorda hemsirelrde cok ilgili. Muyane 180 sanirim. Benm 35 oluyodu muayneler. Yumurta takibine + para almiyo. Istedgi tedtleri saglk oocagnda yaptirp getirin diyolar yukselmesn die hastanede pahali cunku. Tupte kontrolleri kapsiyorms zatn. Oyuzdn 2. Asilamayi dusnmedm bizdr dusk bklemk istemedim. Yeni basladk igne oluyorm canm suan

Öyle mi dersin ya vereyim de muhtemelen 11-13 falan çıkacak düşerse kahrolurum çizgi yarın sabah netleşirse biraz daha yaptıracağım kararlıyım ama diğer türlü o kadar üzülüyorum ki beklemek bana daha bile iyi :KK43: hayırlısıyla 100ler 300ler göreyim istiyorum
Oda var kuzu zatn dusuk ciknca doktorlarda tekrar istiyo bisi demiyo beklemeye calis bakalim :(

Oda var kuzu zatn dusuk ciknca doktorlarda tekrar istiyo bisi demiyo beklemeye calis bakalim :KK43:

Aynen öyle o sebeple bekleyeceğim elimdeki testlerle anlamaya çalışacağım mesela bence şu an 12,5 falan beta hcg ahahaha inşallah yarın daha sağlam bir çizgi karşılar beni valla sonuna kadar bekleyeceğim

Sence hamile olabilir miyim peki!?

Bukadr olmamisti canim doktora git mutlaka ihmal etme kist falan olmasn

Aradim pazartesi gel dedi.42.gun yani 12 gun gecikme oluyor normalde gununde olsaydim yani 11 inde pazartesi nerdeyse yumurtlama tarihim olacakti ben sogan suyuna basladim bakalum insallah kist olmamistir

Sor kuzum ask olsn bi faydam olsa ne sevinirim burdan cok sey ogrendim bnde sizlerden. Haznedar canm dr duzgun korkmaz. Doktorda hemsirelrde cok ilgili. Muyane 180 sanirim. Benm 35 oluyodu muayneler. Yumurta takibine + para almiyo. Istedgi tedtleri saglk oocagnda yaptirp getirin diyolar yukselmesn die hastanede pahali cunku. Tupte kontrolleri kapsiyorms zatn. Oyuzdn 2. Asilamayi dusnmedm bizdr dusk bklemk istemedim. Yeni basladk igne oluyorm canm suan

İnsallah ilkinde tutar cnm çok teşekkür ederim tek tek cevapladigin icin

Aradim pazartesi gel dedi.42.gun yani 12 gun gecikme oluyor normalde gununde olsaydim yani 11 inde pazartesi nerdeyse yumurtlama tarihim olacakti ben sogan suyuna basladim bakalum insallah kist olmamistir

Cnm sen daha öncede yine adet gecikmesi yasamistin dimi sana progesteran testi yapmalari lazim.aslinda yumurta catlamadigi icin mi kiste dönüşüyor klomenmi kist yapiyor

Cnm sen daha öncede yine adet gecikmesi yasamistin dimi sana progesteran testi yapmalari lazim.aslinda yumurta catlamadigi icin mi kiste dönüşüyor klomenmi kist yapiyor

Daha önce yapmislardi canim yüksekti 2 ay sonra tekrarladi normal dedi ama aklimda eger regl olnayi başarabilirsem testleri tekrarlaticam

Back
X