- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.621
Cnm sen idrar testi yapsana bi daha ona göre bisey ic belkide ozel hastahane yanildji testte olamazmiki. Belirtilerin varmi hic adetin gelecegine dair
Yok ya kuzum ozelde sorun olmaz olsaydi cikardi şimdiye sanmam belirtilerimde kasik agrım var okadar adet olarakCnm sen idrar testi yapsana bi daha ona göre bisey ic belkide ozel hastahane yanildji testte olamazmiki. Belirtilerin varmi hic adetin gelecegine dair
Canm normalde her ay adet olurum ben ama insallah bu ayda olurum yaAhhh ahhhh bende cok istiyorum regl olup tedaviye devam etmek. bugun gecikmenin 7.günü doktor pazartesiye kadar bekle dedi.
Kız olurmu ben onu adetolmak için kullandım oncedenProgestan. O gecikme yapiyorms. Zatn bisi olmadgi icin bosa kullanms oldum:)
Sen git kan ver tatlim :) yani yasadgim negatflerde kac test ypamismdr hic silik cikmadi:))
Evet canım eş faktörü önemli, bu ay bizim de 16 milyon çıktı. Ürolog az demiş, aşılama yapın uğraşmayın demiş, benim jinekolog yeterli diyor, kime inanacağımızı şaşırdım. Eşim benim doktora inanmayı tercih ediyor tabiBide herkesi etkilemiyo kzlarlimelemon
Bi arkadas ilk ayinda kaldi. Kimnde hic sorun olmuyo adet gecikmeleri olsada kmide yillarca bkliyo. Bence es faktoru etkiliyo yine esde sorun yoksa cocukta pko sknti olmuyo olabilir. Bende es faktorundn dolayi daha cok. Yumrtan guzel gelisiyo diyodu hep 1 tane olsada iste kist olma ihtimali var bu ay da ole oldu nitekim
Canim benim bazen 42 gun suruyor stresten gecikme yaliyor desi doktorKizlar bugun reglinin 37.günü 7 gün gecikmem var böyle gecikmesi olan oldumu aranizda normalmi korkmaya başladim
Hayır canım lh fsh tan yüksek olursa pko teşhisi konuluyo. Tabi ultrasonda da ufak ufak bi sürü kist görmesi lazım. Çok yüksek değil ama senin değerlerin canımHangi değere göre göre pko canım e2 olan mi
Canım ya kıyamam ben size. Çoook geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin. Aman dikkat edinMrb kizlar bugün hic giremedim orgum hasta gece hic uyumadik ateşi 39 u gecti.sabah hastaneye kaldirdik atesi düstü diye taburcu ettiler eve geldik yine cikti.asıl iş dogurduktan sonra basliyor .bu gecede nobetciyim.
Sen 15.günü bekle canım. Ama ben gördüm valla belli belirsiz çizgi. İnşallah hayırlı haberlerle gelay ciddi misin ben göremiyorum onda, diğerinde zaten var da. bugün arkadaşı ziyarete gideceğim doğum yapan doktorlarımız aynı acaba aradan bir de kan testi mi yaptırsam ne dersiniz? gerçi bugün 13. gün neredeyse iğneyi de sayarsak erken olabilir gibime geliyor
Canim benim bazen 42 gun suruyor stresten gecikme yaliyor desi doktor
Benimde birgün kahverengi akinti geldi birgün kırmızı akıntı geldi başka Da yok sökülmedim ama ağrımda yok normalde adet olamazsam ağrım olur
tarcin da icebilirsin cnm. adet fectikten sinra papatya cayi ic bolbol yumurtalara etki ediomusBenim 10gündür karnimin ici oyuluyor sanki biri alttan tornavida ile karistiriyor.simdi ocakta sogan suyu var hayit otunu 3 gündür ictim bir işe yaramadi.en iyisi sadece sogan suyu içmek.sapıttım vallahi
Canim benim bazen 42 gun suruyor stresten gecikme yaliyor desi doktor
Benimde birgün kahverengi akinti geldi birgün kırmızı akıntı geldi başka Da yok sökülmedim ama ağrımda yok normalde adet olamazsam ağrım olur
Canım ya kıyamam ben size. Çoook geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin. Aman dikkat edin
Umutumut82 benim de iki ay peşpeşe 37. günde geldi adetim, doktora gittim, hormon tahlili istiyorum dedim, ultrasonla baktı yumurta rezervin gayet iyi, o testlere hiç gerek yok, ancak pko görünümü var dedi. Sonraki aylar yediklerime dikkat ettim spor yaptım, 5 kilo verdim, düzeldi sonra döngüm, 30-31 günde oluyor artık.
tarcin da icebilirsin cnm. adet fectikten sinra papatya cayi ic bolbol yumurtalara etki ediomus
bgn komsu dedi cnm. adet bitince basla icmeye dedi. bebek hemen tutunuyor dediPapatyayi ne zaman iciyoruz onu duymamisyim
İşte okula başladı mı mutlaka hasta oluyo çocuklar, birbirleriyle sürekli iç içeler çünkü okulda. Gelip geçici şeyler, meyveler vitaminler ver bol bol.Sagol canim hasta olmayan cocuk okula baslayinca hasta olmaya basladi.onada hergün multivitamin veriyorum hergün 1 kasik keciboynuzu özü,bal polen arısütü veriyorum ama virüs geldimi dinlemiyor hicbirini... cok haraketli hiperaktif zıpzıp zipliyor terliyor deli ediyor bazen benide.ögretmenide sikayetci sürekli gozümün önünde tutuyorum ne zaman ne yapacagi belli olmuyor diyor kadinında psikolojisini bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?