- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.301
gebelik testi yap bir de canımKızlar buda benim ovulasyon testim tabiki yurtlamm önce olmuştu bu adete 3 gun kala denemek için yaptım sizce umut varmı ilk idrar değil ama biraz erken yaptım heralde ondan böyle biraz köyü ciktiEki Görüntüle 2232576
kızlar bişey sorcam size özellikle tüp bebek yaptıran arkadaşlarıma, nasıl karar verdiniz tüp bebeğe? benim yaşım 27 olcak martta, iki kez kimyasal yaşadım ve geçen sene mayıstan beri de deniyoruz bir türlü olmadı. eşim test yaptırmaya yanaşmadı ama kimyasal olduğu için spermlerde problem olmayabileceğini düşündük. olmadıkça insan daha kötü oluyor günden güne, ben de epey gündür tüp bebek düşünüyorum. sizce erken mi ne dersiniz sizler nasıl karar verdiniz buna
ben de 2 kimyasal yaşadım.1 negatif aşılamam var. önemli olan tüp bebek veya aşılama yaptırmak değil canım sorunun sebebini bulmak. benim yumurtalarımın sağlıksız olabileceğini düşündü doktor menogn ovitrelle tedavisi uyguladı sonra normal ilişki oldu. Tüp bebek icin gitsen de eşinin sperm test sonucunu snein hsg sonucunu falan görmek isteyecektir.kızlar bişey sorcam size özellikle tüp bebek yaptıran arkadaşlarıma, nasıl karar verdiniz tüp bebeğe? benim yaşım 27 olcak martta, iki kez kimyasal yaşadım ve geçen sene mayıstan beri de deniyoruz bir türlü olmadı. eşim test yaptırmaya yanaşmadı ama kimyasal olduğu için spermlerde problem olmayabileceğini düşündük. olmadıkça insan daha kötü oluyor günden güne, ben de epey gündür tüp bebek düşünüyorum. sizce erken mi ne dersiniz sizler nasıl karar verdiniz buna
Canim bence once genetik test yaptir.2.kimyasaldan sonra yapiyorlar.belkide pirtilasma problemin olabilir.
ben de 2 kimyasal yaşadım.1 negatif aşılamam var. önemli olan tüp bebek veya aşılama yaptırmak değil canım sorunun sebebini bulmak. benim yumurtalarımın sağlıksız olabileceğini düşündü doktor menogn ovitrelle tedavisi uyguladı sonra normal ilişki oldu. Tüp bebek icin gitsen de eşinin sperm test sonucunu snein hsg sonucunu falan görmek isteyecektir.
bana 3 sene boyunca sebepsiz denildi. denemediğim yöntem kalmadı. maalesef korktuklarımızdan kaçtıkça olmuyor. herşeyin çaresi var korkuyorsan anestezili çektir. benim gitmediğim doktor kalmadı. Onları bende kullandım olmadı. demekki daha güçlü birşey gerekiyor dedi. 10 gün menogon vuruldum.Bilmiyorum henüz hiç bir merkeze falan gitmedik o yüzden hani hangi testler lazım vs bilemiyorum
hsgden çok korkuyorum ve hiç istemiyorum onu zaten de ne bileyim artık olsun istiyorum biraz da etraftaki herkes bekliyor gibi arkadaşlarım kucaklarına aldılar yavrularını bende bir türlü olmuyor ne yapsam olmuyor artık dayanamayacak raddeye geldim.
klomen ve femara da kullandım ben onlarla da olmadı. yumurtalarım vs normal şükürki ama bir başka problem var ve ne olduğunu bilmiyoruz
Yaa çok sevindim canım benim çok şüküüür geldi bebişiinKızlaarr kan değerim 236bata 2 gün var çok değildir inşallah
bana 3 sene boyunca sebepsiz denildi. denemediğim yöntem kalmadı. maalesef korktuklarımızdan kaçtıkça olmuyor. herşeyin çaresi var korkuyorsan anestezili çektir. benim gitmediğim doktor kalmadı. Onları bende kullandım olmadı. demekki daha güçlü birşey gerekiyor dedi. 10 gün menogon vuruldum.
Oyyy maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahKızlaarr kan değerim 236bata 2 gün var çok değildir inşallah
Oh oh ohhhh maşallah canım tü tü tüü.. Çok iyi çıkmış değerin darısı başımızaKızlaarr kan değerim 236bata 2 gün var çok değildir inşallah
Kızlaarr kan değerim 236bata 2 gün var çok değildir inşallah
1 seneyi gectiyse hsg istiyorlar. bazılarının ilk denemede oluyor bazılarınında her yolu denemesi gerekiyor işte biraz da nasip. Sabretmek gerekiyor ben de yaşadım aynı süreçleri.Yaa çok sevindim canım benim çok şüküüür geldi bebişiin
öyle mi ben de üç doktor değiştirdim hiç biri hsge sıcak bakmadı benim durumumda hem yaş hem de işte hormon tahlillerine baktılar falan ama bilemiyorum artık kafamı da boşaltamıyorum tabii :/
Maşallah bitanem, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlaarr kan değerim 236bata 2 gün var çok değildir inşallah
Öncelikle eşinin kesinlikle test yaptırmasını öneririm canım onu sakın ihmal etmeyin. Ben geçen sene ilk ayda hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum. Şimdi bak 8-9 ayda hamile kalabildim ve eşimin değerleri çok kötüydü, varikosel ameliyatı oldu bi sürü bitkisel kür yaptım promen-k kullandı, biraz da nasip de şimdi varmış herhalde oldu. Ama demek istediğim hamile kalabilmek spermlerde sorun olmadığını göstermiyo malesefkızlar bişey sorcam size özellikle tüp bebek yaptıran arkadaşlarıma, nasıl karar verdiniz tüp bebeğe? benim yaşım 27 olcak martta, iki kez kimyasal yaşadım ve geçen sene mayıstan beri de deniyoruz bir türlü olmadı. eşim test yaptırmaya yanaşmadı ama kimyasal olduğu için spermlerde problem olmayabileceğini düşündük. olmadıkça insan daha kötü oluyor günden güne, ben de epey gündür tüp bebek düşünüyorum. sizce erken mi ne dersiniz sizler nasıl karar verdiniz buna
Çook teşekkür ederim canım benim, çok şükür gelmiş :) inşallah sağlıkla decam ederYaa çok sevindim canım benim çok şüküüür geldi bebişiin
öyle mi ben de üç doktor değiştirdim hiç biri hsge sıcak bakmadı benim durumumda hem yaş hem de işte hormon tahlillerine baktılar falan ama bilemiyorum artık kafamı da boşaltamıyorum tabii :/
Amiin canım inşallahOyyy maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok şükür canımm, darısı hepiniz başına inşallahhOh oh ohhhh maşallah canım tü tü tüü.. Çok iyi çıkmış değerin darısı başımıza
Ay şimdi bi acaba oldu kafamda :)) aman yeter ki sağlıklı olsun hiç fark etmiyo bana ikiz tek canımm. Bol bol dua ediyorum sizlere, siz de bana edin hepKuzum masallah ikiz bence. Ay insallah ikidi ayni anda cikar. Bizede dua et
Çok teşekkür ederim kuzum amiin inşallah Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinMaşallah bitanem, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canıııım gözün aydınKızlaarr kan değerim 236bata 2 gün var çok değildir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?