Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bişey sorcam size özellikle tüp bebek yaptıran arkadaşlarıma, nasıl karar verdiniz tüp bebeğe? benim yaşım 27 olcak martta, iki kez kimyasal yaşadım ve geçen sene mayıstan beri de deniyoruz bir türlü olmadı. eşim test yaptırmaya yanaşmadı ama kimyasal olduğu için spermlerde problem olmayabileceğini düşündük. olmadıkça insan daha kötü oluyor günden güne, ben de epey gündür tüp bebek düşünüyorum. sizce erken mi ne dersiniz sizler nasıl karar verdiniz buna

Canim bence once genetik test yaptir.2.kimyasaldan sonra yapiyorlar.belkide pirtilasma problemin olabilir.

ben de 2 kimyasal yaşadım.1 negatif aşılamam var. önemli olan tüp bebek veya aşılama yaptırmak değil canım sorunun sebebini bulmak. benim yumurtalarımın sağlıksız olabileceğini düşündü doktor menogn ovitrelle tedavisi uyguladı sonra normal ilişki oldu. Tüp bebek icin gitsen de eşinin sperm test sonucunu snein hsg sonucunu falan görmek isteyecektir.

Canim bence once genetik test yaptir.2.kimyasaldan sonra yapiyorlar.belkide pirtilasma problemin olabilir.

Bilmiyorum henüz hiç bir merkeze falan gitmedik o yüzden hani hangi testler lazım vs bilemiyorum

hsgden çok korkuyorum ve hiç istemiyorum onu zaten de ne bileyim artık olsun istiyorum biraz da etraftaki herkes bekliyor gibi arkadaşlarım kucaklarına aldılar yavrularını bende bir türlü olmuyor ne yapsam olmuyor artık dayanamayacak raddeye geldim.
klomen ve femara da kullandım ben onlarla da olmadı. yumurtalarım vs normal şükürki ama bir başka problem var ve ne olduğunu bilmiyoruz

bana 3 sene boyunca sebepsiz denildi. denemediğim yöntem kalmadı. maalesef korktuklarımızdan kaçtıkça olmuyor. herşeyin çaresi var korkuyorsan anestezili çektir. benim gitmediğim doktor kalmadı. Onları bende kullandım olmadı. demekki daha güçlü birşey gerekiyor dedi. 10 gün menogon vuruldum.

Kızlaarr kan değerim 236 bata 2 gün var çok değildir inşallah
Yaa çok sevindim canım benim çok şüküüür geldi bebişiin

öyle mi ben de üç doktor değiştirdim hiç biri hsge sıcak bakmadı benim durumumda hem yaş hem de işte hormon tahlillerine baktılar falan ama bilemiyorum artık kafamı da boşaltamıyorum tabii :/

1 seneyi gectiyse hsg istiyorlar. bazılarının ilk denemede oluyor bazılarınında her yolu denemesi gerekiyor işte biraz da nasip. Sabretmek gerekiyor ben de yaşadım aynı süreçleri.

Öncelikle eşinin kesinlikle test yaptırmasını öneririm canım onu sakın ihmal etmeyin. Ben geçen sene ilk ayda hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum. Şimdi bak 8-9 ayda hamile kalabildim ve eşimin değerleri çok kötüydü, varikosel ameliyatı oldu bi sürü bitkisel kür yaptım promen-k kullandı, biraz da nasip de şimdi varmış herhalde oldu. Ama demek istediğim hamile kalabilmek spermlerde sorun olmadığını göstermiyo malesef

Çook teşekkür ederim canım benim, çok şükür gelmiş :) inşallah sağlıkla decam eder

Kuzum masallah ikiz bence. Ay insallah ikidi ayni anda cikar. Bizede dua et
Ay şimdi bi acaba oldu kafamda :)) aman yeter ki sağlıklı olsun hiç fark etmiyo bana ikiz tek canımm. Bol bol dua ediyorum sizlere, siz de bana edin hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…