Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyyy maşallah, subhanallah, rabbim tamamına erdirsin inşallah,gözün aydın bitanem, senin duaların kabul olur, dualarında benide unutma lütfen, çok umutsuzum
Ayy çok teşekkür ederim kuzumm bi de kan sonucumu artışı falan görsem rahatlıcam biraz. Dualarım hep sizlerle, asla okumsuzluğa kapılma. Hep iyi düşün ve dua et ❤

Ayy çok teşekkür ederim kuzumm bi de kan sonucumu artışı falan görsem rahatlıcam biraz. Dualarım hep sizlerle, asla okumsuzluğa kapılma. Hep iyi düşün ve dua et ❤
Aklim sende naptin kuzum kan vermeye gitmissin allahimm imss alacaksn pozitifi❤ idrar yaptn mi dun ciktimi cok syfa olms okuyamadm ya

Aklim sende naptin kuzum kan vermeye gitmissin allahimm imss alacaksn pozitifi❤ idrar yaptn mi dun ciktimi cok syfa olms okuyamadm ya
İdrar yaptım kuzum anında çıktı dün :) az önce kan verdim 12 ye kadar çıkar. Bakalım daha bat bile geçmedi kaç çıkcak sonucum :) dünkü idrarı atayım :)

Kizlar ben hamile kalamadigim gibi birde enfeksiyon kaptim galiba sari sari akintim var ve idrar yollarim yaniyor sistit oldum. Hersey ters gidiyor ne umudum kaldi ne de beklentim... herşeyden nefes almaktan bile soğudum.
Lütfen umudunu kaybetme. Allah'tan umidini kesersen hiç olmaz. Bu rabbimin mucizesi o dilemedigi zaman yaprak bile kimildamaz. Ol derse herşey olur anında. Bol bol dua edeceğiz ve minik mucizelerimizi bekleyeceğiz insallah. Bu hepimizin imtihanı. Belki Allah daha çok dua etmemizi daha çok istememizi bekliyor

Surekli dua ediyorum.hem kendim hemde isteyen herkes icin ama kabul etmiyorsa vardir bir bildigi.

Kizlar ben hamile kalamadigim gibi birde enfeksiyon kaptim galiba sari sari akintim var ve idrar yollarim yaniyor sistit oldum. Hersey ters gidiyor ne umudum kaldi ne de beklentim... herşeyden nefes almaktan bile soğudum.
Gecmis olsun canim bi doktora gorun istersen enfeksiyonda bebek oluşumunu engeller.evine gectinmi canim.umudunu hiç bir zaman kaybetme rabbim isterse herşey olur.doktorlarin senin tahmin kuru çöl gibi hayatta çocuğun olmaz dedikleri bi kadın 2 çocuk doğurdu tedavisiz Rabbimden ümit kesilmez..zamani var sadece .bende çok umutsuzluğa kapılıyorum benm yaşım geldi 35e kızım 8 yaşında sen hem genç hemde oğlum 4 yaşındaymış olur İnşalla h. Umutumut82

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim bi doktora gorun istersen enfeksiyonda bebek oluşumunu engeller.evine gectinmi canim

Yoldayim canim aksama evde oluruz insallah. Eve gidip koca bir yorganin altina girip bagira bagira aglamak istiyorum..2gündur icime atiyorum.

Kuzum sarı akıntı sorun değil normalde de akıntı sarı olabiliyo ama yanma varsa o bşraz idrar yolu enfeksiyonu şüphesi taşıyo. Bol bol su iç, ama cidden çok fazla iç 3 litre falan iç günde, atarsın iltihabı. Moralini hiç bozma her şey yoluna giricek inşallah

Kizlar bugun ignenin dokuzuncu gunu gecen pazar yapmistim hala silik cizgi var umutlanmak istemiyorum ama ignedendir degilmi resimle cok belli degil ama gozle bir dakikada cikti

Eklentiler

• 2019-02-05-09-19-51.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 47
Dualarım hep sizlerle, kendimden bilşyorum çok zor bi süreç hep herkese dua ediyorum Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin canım
Yeni girebildim mesajları tek tek okuyorum o kadar sevindim ki inşallah sımsıkı tutunur pıt pıt kalbi atar :) bizlere dua et bol bolll

Canım bu kadar yıpratma kendini herşeyin vakti var bak nasıl mucizeler görüp duyuyoruz kaldı ki senin bı kere olmuş eminimki bı daha olucaktir ümidini kesme zamanını bekle zor biliyorum tabi ama sabır ve ümit gerekiyor ben daha önce iki kez hami kaldım diye hep umutluydum hiç olmucak diye düşünmedim karartma kendini Rabbim en kisa zamanda nasip etsin inşallah bu ay olmadıgi kesin mi hem daha adet olmana da var diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…