- 10 Ekim 2018
- 316
- 400
- 23
- 43
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.261
Tatlım evde karanfil varsada olur, iki tane at ağzına Bi iki gezdir, ağrıyan tarafta beklet, anında keserOnu yarın bulabilirsem alayim ilçedeyim de b2n canm
Hep olumlu düşünüyorum canım vericem 1 saat sonra kan :)İyi ve Güzeli çağır güzel olsun inşallah kan sonucunu bekliyorum :)
Ayy çok teşekkür ederim kuzumm bi de kan sonucumu artışı falan görsem rahatlıcam biraz. Dualarım hep sizlerle, asla okumsuzluğa kapılma. Hep iyi düşün ve dua et ❤Oyyyy maşallah, subhanallah, rabbim tamamına erdirsin inşallah,gözün aydın bitanem, senin duaların kabul olur, dualarında benide unutma lütfen, çok umutsuzum
Aklim sende naptin kuzum kan vermeye gitmissin allahimm imss alacaksn pozitifi❤ idrar yaptn mi dun ciktimi cok syfa olms okuyamadm yaAyy çok teşekkür ederim kuzumm bi de kan sonucumu artışı falan görsem rahatlıcam biraz. Dualarım hep sizlerle, asla okumsuzluğa kapılma. Hep iyi düşün ve dua et ❤
İdrar yaptım kuzum anında çıktı dün :) az önce kan verdim 12 ye kadar çıkar. Bakalım daha bat bile geçmedi kaç çıkcak sonucum :) dünkü idrarı atayım :)Aklim sende naptin kuzum kan vermeye gitmissin allahimm imss alacaksn pozitifi❤ idrar yaptn mi dun ciktimi cok syfa olms okuyamadm ya
İnşallah güzel haberi veririm canımcım :) kan verdim az önce, 12 ye kadar çıkar sonuçGünaydın herkesee güzel bir gün olsun A AloeeVeraa güzel haberlerini bekliyoruuuz
Heyecanla bekliyoruz ve dualarimz seninle canım yüzün güler hepimizin yüzü güler inşaallahİnşallah güzel haberi veririm canımcım :) kan verdim az önce, 12 ye kadar çıkar sonuç
Lütfen umudunu kaybetme. Allah'tan umidini kesersen hiç olmaz. Bu rabbimin mucizesi o dilemedigi zaman yaprak bile kimildamaz. Ol derse herşey olur anında. Bol bol dua edeceğiz ve minik mucizelerimizi bekleyeceğiz insallah. Bu hepimizin imtihanı. Belki Allah daha çok dua etmemizi daha çok istememizi bekliyorKizlar ben hamile kalamadigim gibi birde enfeksiyon kaptim galiba sari sari akintim var ve idrar yollarim yaniyor sistit oldum. Hersey ters gidiyor ne umudum kaldi ne de beklentim... herşeyden nefes almaktan bile soğudum.
Lütfen umudunu kaybetme. Allah'tan umidini kesersen hiç olmaz. Bu rabbimin mucizesi o dilemedigi zaman yaprak bile kimildamaz. Ol derse herşey olur anında. Bol bol dua edeceğiz ve minik mucizelerimizi bekleyeceğiz insallah. Bu hepimizin imtihanı. Belki Allah daha çok dua etmemizi daha çok istememizi bekliyor
Gecmis olsun canim bi doktora gorun istersen enfeksiyonda bebek oluşumunu engeller.evine gectinmi canim.umudunu hiç bir zaman kaybetme rabbim isterse herşey olur.doktorlarin senin tahmin kuru çöl gibi hayatta çocuğun olmaz dedikleri bi kadın 2 çocuk doğurdu tedavisiz Rabbimden ümit kesilmez..zamani var sadece .bende çok umutsuzluğa kapılıyorum benm yaşım geldi 35e kızım 8 yaşında sen hem genç hemde oğlum 4 yaşındaymış olur İnşalla h.Kizlar ben hamile kalamadigim gibi birde enfeksiyon kaptim galiba sari sari akintim var ve idrar yollarim yaniyor sistit oldum. Hersey ters gidiyor ne umudum kaldi ne de beklentim... herşeyden nefes almaktan bile soğudum.
Gecmis olsun canim bi doktora gorun istersen enfeksiyonda bebek oluşumunu engeller.evine gectinmi canim
Kuzum sarı akıntı sorun değil normalde de akıntı sarı olabiliyo ama yanma varsa o bşraz idrar yolu enfeksiyonu şüphesi taşıyo. Bol bol su iç, ama cidden çok fazla iç 3 litre falan iç günde, atarsın iltihabı. Moralini hiç bozma her şey yoluna giricek inşallahKizlar ben hamile kalamadigim gibi birde enfeksiyon kaptim galiba sari sari akintim var ve idrar yollarim yaniyor sistit oldum. Hersey ters gidiyor ne umudum kaldi ne de beklentim... herşeyden nefes almaktan bile soğudum.
İnşallah canım benim ya Allah razı olsunHeyecanla bekliyoruz ve dualarimz seninle canım yüzün güler hepimizin yüzü güler inşaallah
Yeni girebildim mesajları tek tek okuyorum o kadar sevindim ki inşallah sımsıkı tutunur pıt pıt kalbi atar :) bizlere dua et bol bolllDualarım hep sizlerle, kendimden bilşyorum çok zor bi süreç hep herkese dua ediyorum Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin canım
Canım bu kadar yıpratma kendini herşeyin vakti var bak nasıl mucizeler görüp duyuyoruz kaldı ki senin bı kere olmuş eminimki bı daha olucaktir ümidini kesme zamanını bekle zor biliyorum tabi ama sabır ve ümit gerekiyor ben daha önce iki kez hami kaldım diye hep umutluydum hiç olmucak diye düşünmedim karartma kendini Rabbim en kisa zamanda nasip etsin inşallah bu ay olmadıgi kesin mi hem daha adet olmana da var diye biliyorumKizlar ben hamile kalamadigim gibi birde enfeksiyon kaptim galiba sari sari akintim var ve idrar yollarim yaniyor sistit oldum. Hersey ters gidiyor ne umudum kaldi ne de beklentim... herşeyden nefes almaktan bile soğudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?