Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya maşallah çok mutlu oldum senin adına canım:) inşallah hep güzel şeyler duyarsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ne kadar heyecanlı:)
Çok teşekkür ederim canım benim, amiin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Darısı sizlerin başına artık :)

Yaa işte bak böyle hikayeleri çok duyuyoruz kuzum Allahın işi. Sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun inşallah

Süper canım niye çok olsun ne güzel bı değer maşallah doktora ne zaman gidiceksin
Çok teşekkür ederim kuzum :) doktoruma yarın gidicem özel muayenehanesi var, yani yarın sadece konuşuruz ve yeni bi folik asit falan verir çünkü inofolic combi kullanıyorum şu an. Sonra perşembe hastanede tekrar kan veririm. Artık kese falan herhalde 10-15 günü bulur benim gitmem canım :)

Canım eşine test yapmadan tüp bebek yapmazlar zaten Onuda istiyorlar yani aşılama neden düşünmüyorsun

ne bileyim aşılamayı hiç düşünmedim çünkü zaten spermler oraya gidiyor da döllenme oluşamıyor gibi düşündüm hep bilmiyorum biraz da şey var olsun içime koysunlar falan gibi bir moddayım doğrusu, çok yoruldum bu kısa vadede yapı olarak da aşırı duygusal olduğumdan her ay bir üzüntü yaşıyorum sanki tüp bebek kesin çözümmüş gibi geliyor bir kaç zamandır

Bnm iğne etkisi baya uzun sürdü silik dahi görseniz kan testi verin derim
canım sen ne zamandır istiyorsun

meraba cnm. benim esimde sperm vermeye fazla sicak bakmadi. ama en sonunda donasyon yaotiralim dedim ikna oldu. sperm testi mutlaka yaptir. normal sperm testlerine guvenmemeni tavsiye ederim. sperm dna hasar testi ile birlikte yaptirdik normal sperm testlerinde cikmayan problemler cikti..basta bizde sorun bendedir die gittik. polikistik gorunumlu folikuller mevcut bende. malesef gordugum tedavi basarisiz oldu. 2 kimyasal gebelik olduysa belkide tup bebege kalmadan anne olabilceksin. eger tup bebek yaptircaksan da mikro cip yontemini kullanan merkezlerde yaptirman daha avantajli.

Canim bence pirtilasma testini kesin yaptir.eger öyle bir problem varsa asilamada tup bebekte tutmaz. Surekli ayni seyi soyluyorum cunku ben cok pisman oldum sende olma

Daha erken görülür canım ben 4+5 de keseyi 6+0 da kalp atimini görmüştüm çok şükür inşallah seninde sırayla hepsi görülüp duyulur sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…