- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.341
Yaaa maşallah çok güzel canım gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin çok sevindimKızlaarr kan değerim 236bata 2 gün var çok değildir inşallah
Hay maşallah Allah sağlıkla devam ettirsin inşallahKızlaarr kan değerim 236bata 2 gün var çok değildir inşallah
Üzülme canım inşallah bidahakine olur ğnşallah ne zamandır istiyodunKızlar kan testi yaptırdım negatif sonuç
Çok teşekkür ederim canım benim, amiin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Darısı sizlerin başına artık :)Ya maşallah çok mutlu oldum senin adına canım:) inşallah hep güzel şeyler duyarsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ne kadar heyecanlı:)
Canım Ağustos’tan beri bu ay ilk klomen ve çat iğnesi olmuştu artık bat ı bekliyormÜzülme canım inşallah bidahakine olur ğnşallah ne zamandır istiyodun
Yaa işte bak böyle hikayeleri çok duyuyoruz kuzum Allahın işi. Sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun inşallahKuzenim geçen ay tüp bebek yaptırmıştı bahçelievler medikalpark da tutmamıştı tüp bebek bu ay kendi kendine hamile kalmış az önce aradı.
O kadar mutlu oldum ki, Allah'ım ol diyince nasıl da oluveriyor herşey ümidi kaybetmemek lazım
Allah daha çok bekletmesin canım bidaha mı deniyceksin klomenCanım Ağustos’tan beri bu ay ilk klomen ve çat iğnesi olmuştu artık bat ı bekliyorm
Çok teşekkür ederim kuzum :) doktoruma yarın gidicem özel muayenehanesi var, yani yarın sadece konuşuruz ve yeni bi folik asit falan verir çünkü inofolic combi kullanıyorum şu an. Sonra perşembe hastanede tekrar kan veririm. Artık kese falan herhalde 10-15 günü bulur benim gitmem canım :)Süper canım niye çok olsun ne güzel bı değer maşallahdoktora ne zaman gidiceksin
Canım adet olunca gel demişti doktorum bkalım ne yapacak bu ay femara daha etkili diyorlar doktordan kendimiz istesek ne tepki verir acaba:)Allah daha çok bekletmesin canım bidaha mı deniyceksin klomen
Off çok üzüldümKızlar kan testi yaptırdım negatif sonuç
Çok teşekkür ederim canım amiiinn :)Yaaa maşallah çok güzel canım gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin çok sevindim
Canım benm olsa çıkardı 0,8 çıktı bidahaki aylara inşallah umut :)Off çok üzüldümbelki daha erkendir canım sıkma canının
Çok teşekkür ederim canım amiin inşallah :)Hay maşallah Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah
Kızlaarr kan değerim 236bata 2 gün var çok değildir inşallah
Canım eşine test yapmadan tüp bebek yapmazlar zaten Onuda istiyorlar yani aşılama neden düşünmüyorsun
canım sen ne zamandır istiyorsunne bileyim aşılamayı hiç düşünmedim çünkü zaten spermler oraya gidiyor da döllenme oluşamıyor gibi düşündüm hep bilmiyorum biraz da şey var olsun içime koysunlar falan gibi bir moddayım doğrusu, çok yoruldum bu kısa vadede yapı olarak da aşırı duygusal olduğumdan her ay bir üzüntü yaşıyorum sanki tüp bebek kesin çözümmüş gibi geliyor bir kaç zamandır
Sağlık olsun canım, inşallah olucak zamanı varCanım benm olsa çıkardı 0,8 çıktı bidahaki aylara inşallah umut :)
meraba cnm. benim esimde sperm vermeye fazla sicak bakmadi. ama en sonunda donasyon yaotiralim dedim ikna oldu. sperm testi mutlaka yaptir. normal sperm testlerine guvenmemeni tavsiye ederim. sperm dna hasar testi ile birlikte yaptirdik normal sperm testlerinde cikmayan problemler cikti..basta bizde sorun bendedir die gittik. polikistik gorunumlu folikuller mevcut bende. malesef gordugum tedavi basarisiz oldu. 2 kimyasal gebelik olduysa belkide tup bebege kalmadan anne olabilceksin. eger tup bebek yaptircaksan da mikro cip yontemini kullanan merkezlerde yaptirman daha avantajli.kızlar bişey sorcam size özellikle tüp bebek yaptıran arkadaşlarıma, nasıl karar verdiniz tüp bebeğe? benim yaşım 27 olcak martta, iki kez kimyasal yaşadım ve geçen sene mayıstan beri de deniyoruz bir türlü olmadı. eşim test yaptırmaya yanaşmadı ama kimyasal olduğu için spermlerde problem olmayabileceğini düşündük. olmadıkça insan daha kötü oluyor günden güne, ben de epey gündür tüp bebek düşünüyorum. sizce erken mi ne dersiniz sizler nasıl karar verdiniz buna
ne bileyim aşılamayı hiç düşünmedim çünkü zaten spermler oraya gidiyor da döllenme oluşamıyor gibi düşündüm hep bilmiyorum biraz da şey var olsun içime koysunlar falan gibi bir moddayım doğrusu, çok yoruldum bu kısa vadede yapı olarak da aşırı duygusal olduğumdan her ay bir üzüntü yaşıyorum sanki tüp bebek kesin çözümmüş gibi geliyor bir kaç zamandır
Daha erken görülür canım ben 4+5 de keseyi 6+0 da kalp atimini görmüştüm çok şükür inşallah seninde sırayla hepsi görülüp duyulur sağlıkla gelsinÇok teşekkür ederim kuzum :) doktoruma yarın gidicem özel muayenehanesi var, yani yarın sadece konuşuruz ve yeni bi folik asit falan verir çünkü inofolic combi kullanıyorum şu an. Sonra perşembe hastanede tekrar kan veririm. Artık kese falan herhalde 10-15 günü bulur benim gitmem canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?