- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #2.181
Ay kıyamam sana yaIns kuzum. Ah cok zormus. Tozlu karisim igneler cok yakiyo bugun yermden zor kalktmcumlemizin emek cabasina defsn inss

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kıyamam sana yaIns kuzum. Ah cok zormus. Tozlu karisim igneler cok yakiyo bugun yermden zor kalktmcumlemizin emek cabasina defsn inss
Canm onu devlet odemiyor 35 tl gibi bişeyKizlar kullanan yokmu ??
Belli bi zamanı yok canım aynı folik asit gibi istediğin zaman alıp kullanmaya başlayabilirsin. Ben bi tane kullanıyorum günde doktorum öyle önermişti. Çünkü bende pko falan yok hamile kalmaya kaliteli yumurtlamaya yardımcı olsun diye verdi. Malesef ilaç değil takviye edici gıda olduğu için sgk karşılamıyo. 55 tl olmuş ücretiKizlar inofolic ne zaman kullanilmaya baslamali bide SGK karşılıyormu yoksa paraylami aliyoruz fiyati fiyati nedir bide yardimci oolursaniz bu ay kullanmak istiyorum infoliclede hamile kalan cokmus
Canim ben kullaniyorum ozelde takibe gittigim doktor verdi. Devlet karsiliyor mu bilmiyorum nirmal fiyati 54 lira daha dun 2. Kutumu aldim. Ilk kutumu gunde 2 tane kullandim 2. Kutumda teke indirdim. Cok faydali oldugunu biliyorumKizlar kullanan yokmu ??
Insallah canim yarin da yapayim o zaman gercek ortaya cikar.Canım bana bebiş habercisi gibi geldi, test pozitife dönüyo galiba. Bizi haberdar et inşallah gelmiştir miniğin
Anladım canım devlette biraz sırayla ilerletiyolar malesef her şeyi, prosedür usulü. Sen yine de bi konuş bakalım ne dicek doktorunBen devletteyim cnm o yuzden keske benim istegimle olsa 2 kere rahim filmi istedim sende yok bisey diyolar sanki gozukuyor disardan
İnşallah güzel haberlerini alırız kuzum, artık Allahım kavuştursun yavrularımızaInsallah canim yarin da yapayim o zaman gercek ortaya cikar.
Yok canim sor tabi buralarda benden daha cok soru soran yoktur sagolsun arkadaslar cevapsiz birakmadilar.Canim hsg sonrasindami mantar ve enfeksiyon oldu.birde regl ijenmi cekildin hsg yi.doktor antibiyotik vermedimi.benimde bu ay rahim filmi cekilecek enjeksiyona karsi antibiyotik yazdi.ayy cok soru sordum kusura bakna cok korkuyorumda
Amin canimmmm bal damliyor agzindanİnşallah güzel haberlerini alırız kuzum, artık Allahım kavuştursun yavrularımıza
Zaten baslarindan atmak icin olur olur diyip yolluyorlar. Ozele gitsen para para para .Ben devletteyim cnm o yuzden keske benim istegimle olsa 2 kere rahim filmi istedim sende yok bisey diyolar sanki gozukuyor disardan
Iyi gidiyo kuzum dun ve bugun ayni anda 3 igne olinca yamuldum. Dinlenme veriyorlar. Yumrtalar cars toplanck bakalim. Senin hala gelmemis gordum cok uzin sure ya patlicak gibi olmussundurCanim tedavi nasil gidiyor yumurtalarin belli oldumu
Aynen kuzum evlat icin iste annelik ne mukemmel birsey anliyorsun cabalarla goze almalarla hepimiz yasiyoruz bunu kmse yavrusuz kalmasn ins. Cok hormon oluyo arada agliyorum tv karsisndaAy kıyamam sana yaher şey yavrularımız gelsin diye, yeter ki gelsinler hepsi gelip geçicek dayan birazcık daha canım
Sen yolu yarıladın bile canım. Bak yumurtalarının toplanma günü bile geldi. Hayırlısıyla inşallah bebişinin hatta bebişlerinin tuttuğu haberini de öğreniriz yakında :)Aynen kuzum evlat icin iste annelik ne mukemmel birsey anliyorsun cabalarla goze almalarla hepimiz yasiyoruz bunu kmse yavrusuz kalmasn ins. Cok hormon oluyo arada agliyorum tv karsisnda![]()
Canim tedavin hayirli olsun insallah cektigin tum zahmetler beta testinde guzel rakamlari gorunce hic aklina bile gelmeyecek 2 ay sonra bende tup bebek dusunuyorum. Insallah gerek kalmaz bu ay klomen kullandim ama adet olacagima neredeyse eminim. Gelecek ay igneyle deneyecegiz sonra doktor asilana dedi ama ben direk tup bebek dusunuyorumAynen kuzum evlat icin iste annelik ne mukemmel birsey anliyorsun cabalarla goze almalarla hepimiz yasiyoruz bunu kmse yavrusuz kalmasn ins. Cok hormon oluyo arada agliyorum tv karsisnda![]()
Evet hizli oldu ins bitanem sizde alin inan bu sureclere hic kalmadan ignelern sonu yokms bisure:) ins hepimizn guzel haberlerini alirizSen yolu yarıladın bile canım. Bak yumurtalarının toplanma günü bile geldi. Hayırlısıyla inşallah bebişinin hatta bebişlerinin tuttuğu haberini de öğreniriz yakında :)
Amin canim ins herkesn emeklerine degsin. 0 lara okadar alstm ki bakalim kismet pztf dsnmeye calisiyorum:) yumrta takibiyle devam edebilirsin islem yapilcaksa direk tupbebek daha mantkli bncede. Esmn dusuktu harekt baya ve bnde pkolym. Takpler sorasi bi asilama denedik olmadi 2. Yi dusunmedm bile doktorda onrmedi tekrar hormon alip yipranicaksn ihtimal dusuk tup icin suan uygun zaman deglse yumrta takibyle devam edelm dedi. Kendini hazir hissettigin gozunu kararttign an baslarsn:))Canim tedavin hayirli olsun insallah cektigin tum zahmetler beta testinde guzel rakamlari gorunce hic aklina bile gelmeyecek 2 ay sonra bende tup bebek dusunuyorum. Insallah gerek kalmaz bu ay klomen kullandim ama adet olacagima neredeyse eminim. Gelecek ay igneyle deneyecegiz sonra doktor asilana dedi ama ben direk tup bebek dusunuyorum
Hepimizin güzel haberlerini alırız inşallah burda canım :)Evet hizli oldu ins bitanem sizde alin inan bu sureclere hic kalmadan ignelern sonu yokms bisure:) ins hepimizn guzel haberlerini aliriz
Iyi gidiyo kuzum dun ve bugun ayni anda 3 igne olinca yamuldum. Dinlenme veriyorlar. Yumrtalar cars toplanck bakalim. Senin hala gelmemis gordum cok uzin sure ya patlicak gibi olmussundur![]()
Evet canim aynen oyle asilamaya guvenim pek yok ihtimali cok dusuk. Insallah ocakta tup bebek. Yillik izne ocakta hak sahibiyim gecen yilin iznini bitirdigim icin bi 10 gunum olsaydi kasimda bile baslardim.Amin canim ins herkesn emeklerine degsin. 0 lara okadar alstm ki bakalim kismet pztf dsnmeye calisiyorum:) yumrta takibiyle devam edebilirsin islem yapilcaksa direk tupbebek daha mantkli bncede. Esmn dusuktu harekt baya ve bnde pkolym. Takpler sorasi bi asilama denedik olmadi 2. Yi dusunmedm bile doktorda onrmedi tekrar hormon alip yipranicaksn ihtimal dusuk tup icin suan uygun zaman deglse yumrta takibyle devam edelm dedi. Kendini hazir hissettigin gozunu kararttign an baslarsn:))
Yok canim sor tabi buralarda benden daha cok soru soran yoktur sagolsun arkadaslar cevapsiz birakmadilar.
Oncelikle hsg den korkma artik heryerde acisiz sancisiz. Ben kalcadan 2 buskopan vuruldum. Resmen yamuldum o halde amaleyat olsam herhalde sesim cikmazdi. Bu arada ben ozelde cekildim 650 lira odedim eger genel anestezi isteseydim 700 du ama 50 lirasindan degil gereksiz yere o kadar narkoz almak istemedim.
Hsg sonrasi doktorum unuttu antibiyotigi benim aklima geldiginde 2 gun gecmisti ve kadinlar klubunden almam gerektigini okudum.
Hemen doktora gittim birsey olmusmudur diye kanda ve idrarda daha cikmamisti hemen basladim ama gec kaldim o ay bir daha adete kadar ki zaten hsg adetli cekilmez adetin bitiminin 3. Gunu yani adetin 11. Gunuydu neyse bir sonraki adete kadar karin agrisindan oldum. Bir sonraki reglim resmen rengi cok afedersin mordu. Ama adet bitimi hicbirseyim kalmadi.
Sen hsgden 1 gun once antibiyotigi icmeye baslayabilirsin ama yinede doktoruna da danis tabi.