- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #12.101
İnşallah ona bile gerek kalmadan gelir bebişin canımöyle düşünüyorum bakalım inşallah ondan umutluyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ona bile gerek kalmadan gelir bebişin canımöyle düşünüyorum bakalım inşallah ondan umutluyum
Neyyy nereye gelmiş yavrucum öyle. Ama diğer testin de daha yüksekti diye hatırlıyorum. Eşim de bir kaç ay normal deneyelim sonra aşılama deneyelim diyor
Aminn canim Allah bu yoldaki herkese yardim etsn gercktn pahali ilaclar hep. Iyi gorunuyo sonuclarn anladgm kadar kuzumCanım biz bi daha alamadık. Benim kullandıgım tozun fiyatı 50 lira. On günde bitiyor ve hiç aksatmadan devamlı içmem lazım. Tek maaşlı olunca maddi olarak sıkıntıya düşüyoruz. Allahım yüzümüze baksın hepimizin
Selam bitanem. Ay allahim yaa senin yasindn ona ne acaba ozel seler bunlar milletmz nedn bukadar sinirsiz ya bole selere uyuz oluyorm. Bu yasima kadr kmseye cocuk dusunuyomusnz sorusunu bile yonetlemdm kmseyi ilgilendrmz blki bi sorun vardr dedm hep. Sormayn kisilere bu soruyu sormalari ayri olay. Ben insanlari pek merk etmedgmdn garipserim hep. Allah tez zamanda kucagini doldursn kuzum❤ bu insanlara maruz kalmi seni kotu etkilr tabiki. Benimde kaynvalideme koydeki akrabasi tupbebek mi dedim kaynanam sagolsn ikizi yaymis bikac kisiye. Yolum dusup gidersem o kadina siz insanlarn yatk odasini nekadr merak ediyorsnz dicem. Kendi cocklari var onlsrida biri merak eder elbetHakkinda hayirlisi olsun canim insallah yumoşlar büyümüştür. Evet rabbime sukürler olsun 1tane var canim rabbim isteyen herkese nasip etsin.aslinda hic takmiyordum kafama sonradan 2yil once hamile kalinca herkese soyledim sonradanda düsünce insanlara malzeme oldu..önüne gelen soruyor cocuk yap yaşin geciyor kardeşsiz olmaz diye baski yapiyorlar.ya düsün esimin teyzesi aradi gecenlerde okadarda mesafeliyim yani kadin direkt niye cocuk yapmiyorsun yasin geciyor dedi...ya ben kimsenin coluguna cocuguna karismiyorum sormuyorum merak etmiyorum.tam tersi eger boyle bir sorunu olan kisilerin evine cocugumla gitmiyorum dua ediyorum onlara.
Bukadr mi ya can8m genelde 2 3 sayfa cikiyo cok detyli oluyo bu testler aralklar falan oluyo pek bisi yazmiyo ki :s bi onemli gordgm hareketlilk durumu var sayfada oda iyi cikms masallahSonuçlar çıkmış kızlar anlarsınız siz :) benden deyimlisiniz
Yazdklarinizi okuynca sok oldm kzlar ya genelde alt katta ozel bi oda olur wc dus vs bulunan amelythaneye laba yakn yerde. Ozel hastane dogru gercktn insan sasiriyor hijyenk olmasi lazim cnkubgn esimde lavaboda verdi. bende sok oldum. yani ozl bi hastaneye hic yakistiramadm
Aynen bitkiselden zarar gelmez. Kimyasallar düzenini bozar daha çokAKlıma geldi benimde neyse ben bitkisel kürlere devam![]()
peki çatlayıp çatlamadığını bilmiyormusun? adetin ne zaman? inşallah kalırsınne güzel canım senin iğneden sonra yine muayene etmiş bana iğneyi vur dedi sonra ne muayene etti ne bisey
Bence çok yeme kanı fazla sulandırıp düşüğe falan neden olabilir (Allah korusun) benim canım çekti bir dilimi korkarak yedim ama doktor ne der bilemem tabi
Tamam canım valla sen bir dilim yemişsin ben 3 tane yedim bugün ama artık yememBence çok yeme kanı fazla sulandırıp düşüğe falan neden olabilir (Allah korusun) benim canım çekti bir dilimi korkarak yedim ama doktor ne der bilemem tabi
Tamam canım sagolCanim zarari olurmu sanmiyorum olsa olsa tansiyonuna etkisi olur diye dusunuyorum.tabi yinede kobtrollu yemek lazim.limon bebegin kemik gelisimine faydali diye duymustum.ben hamileligimde belki 4 5 bidon turşu yedim.limon kemirdim.ama doktoruna sor istersen kisiden kisiye etkisi degisebilir
Selam bitanem. Ay allahim yaa senin yasindn ona ne acaba ozel seler bunlar milletmz nedn bukadar sinirsiz ya bole selere uyuz oluyorm. Bu yasima kadr kmseye cocuk dusunuyomusnz sorusunu bile yonetlemdm kmseyi ilgilendrmz blki bi sorun vardr dedm hep. Sormayn kisilere bu soruyu sormalari ayri olay. Ben insanlari pek merk etmedgmdn garipserim hep. Allah tez zamanda kucagini doldursn kuzum❤ bu insanlara maruz kalmi seni kotu etkilr tabiki. Benimde kaynvalideme koydeki akrabasi tupbebek mi dedim kaynanam sagolsn ikizi yaymis bikac kisiye. Yolum dusup gidersem o kadina siz insanlarn yatk odasini nekadr merak ediyorsnz dicem. Kendi cocklari var onlsrida biri merak eder elbet
Tamam canım valla sen bir dilim yemişsin ben 3 tane yedim bugün ama artık yemem
Yok canım belli değil kiminki oğlan seninmi3 tanede cokmus. cibsiyet onemli degil ama Senin bebegin cinsiyeti belli oldu aslan gibi oglan geliyor.
Bide seninki kaç aylık3 tanede cokmus. cibsiyet onemli degil ama Senin bebegin cinsiyeti belli oldu aslan gibi oglan geliyor.
Yok canım belli değil kiminki oğlan seninmi
Bide seninki kaç aylık
yok cnm malesef. cok.kotu. esim adina cok.uzuldmYazdklarinizi okuynca sok oldm kzlar ya genelde alt katta ozel bi oda olur wc dus vs bulunan amelythaneye laba yakn yerde. Ozel hastane dogru gercktn insan sasiriyor hijyenk olmasi lazim cnku
yok cnm malesef. cok.kotu. esim adina cok.uzuldm
surubunu aldm.bgn. digerini yemem dediCanim esine keciboynuzu kürü yap herturlü tedaviye basliyacaksin ileri hızı yumurtalarin catlatilana kadar artsin