Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2218672
Kızlar 10 dakika önceki ovulasyon testim. Bugün 14.günüm pik yaptı. Dün akşam ilişki olmuştu, şimdi 3-4 gün daha arka arkaya olsun diyorum. Ay nolur artık tutsun ya, inşallah eşimin değerleri de yükselmiştir biraz da mucizeyi yaşarız artık :dua:
Olsn olsn aman bos gecme tum ihtimaller olsun hadi hayirlisi kuzum❤

ins cnm. ins. allah gonlumuze gore versn
Aslnda once hapla flaan tedavi etmrye calisiyolar sora bikere asilama deneyebilrsn kur de yaparsn mtlaka diger imknlari degerlendirirsn. Bi kere asilama denemstm yikayncada yukseliyor bizde 30 u anca gormstu ama kismet tabi tutmadi ben bklemek istemdgm icn zatn cok stresliydm isyernde vs. Oynzdn bole karar verdm. Esim evlendgmzdn beri istiyor cok fszla. Tupbebek surecide kolay degil ki bi yardmcn olmali evde isyernde iznini ayarlamalisin. Asiri hormon yukleniyor. Yumrtalar cok oluyo buyuyo son gunlerde zor yuruyosn wc surkli gidiyosn baskidan:) 10 12 gn boynca bisuru igne hormon sora anestezili toplama islemine amelythaneye giriyosn sora bide transfer icn amelythanede. Bu iki islem icn butn gun hsstsne odasnda oluyosn nerdeyse. Bikacgn sadece yatiliyo bisi kaldrmak uzanmk gerinmek yask vs:) normal bi hamiledn daha cok hormon yuklu oluyo vucudunda anlicagn:)) aklnda olsn die yazmak istedim inss bunlara gerek kalmadan Allahim sana nasip eder kuzum❤ cok duydk bole haberleri seninde boyle olacak blki inss

Aslnda once hapla flaan tedavi etmrye calisiyolar sora bikere asilama deneyebilrsn kur de yaparsn mtlaka diger imknlari degerlendirirsn. Bi kere asilama denemstm yikayncada yukseliyor bizde 30 u anca gormstu ama kismet tabi tutmadi ben bklemek istemdgm icn zatn cok stresliydm isyernde vs. Oynzdn bole karar verdm. Esim evlendgmzdn beri istiyor cok fszla. Tupbebek surecide kolay degil ki bi yardmcn olmali evde isyernde iznini ayarlamalisin. Asiri hormon yukleniyor. Yumrtalar cok oluyo buyuyo son gunlerde zor yuruyosn wc surkli gidiyosn baskidan:) 10 12 gn boynca bisuru igne hormon sora anestezili toplama islemine amelythaneye giriyosn sora bide transfer icn amelythanede. Bu iki islem icn butn gun hsstsne odasnda oluyosn nerdeyse. Bikacgn sadece yatiliyo bisi kaldrmak uzanmk gerinmek yask vs:) normal bi hamiledn daha cok hormon yuklu oluyo vucudunda anlicagn:)) aklnda olsn die yazmak istedim inss bunlara gerek kalmadan Allahim sana nasip eder kuzum❤ cok duydk bole haberleri seninde boyle olacak blki inss
oy cnm benim cok tsk ederim verdigin bilgiler icin. ins benimde olr bebisim. allahin izni ile. denicez artik.kurler vs. derdi veren dermani verir. yeterki allah ol desin cnm. tabiki en son asama tup bebek en gec haziran da dusunuyorm ins

Canım sen istanbuldasın sanırım hangi hastanede tüp bebek yaptırdın doktorun kimdi

oy cnm benim cok tsk ederim verdigin bilgiler icin. ins benimde olr bebisim. allahin izni ile. denicez artik.kurler vs. derdi veren dermani verir. yeterki allah ol desin cnm. tabiki en son asama tup bebek en gec haziran da dusunuyorm ins
Canım çörek otu da kolaylaştırırmış hamile kalmayi

Şimdi gördüm canım çok üzüldüm :KK43: seni çok iyi anlıyorum ama umudunu hiç yitirme, dua et hep, sıra bize de gelicek. Senin ve eşinin her şeyine baktınız mı canım sorun ne bu yolda en önemli şey sorun varsa onu bulmak ve ona yoğunlaşmak
Eşimin ileri hareketinde biraz sıkıntı var benim de hormonlarımda bi dengesizlik varmış. Büyük sorunlar değil bunlar ama olmuyor işte... Sabır sabır.. Sabır taşına döndük...

Canım öyle deme isyana girer. Hayırlı sağlıklı olacaksa olsun. Aynı durumdayız, hissettiklerinin hemen hemen aynısını hissediyoruz. Hasret çekiyoruz hepimiz yavrularımıza. Dua etmekten başka çaremiz yok. Allah dermansız dert vermesin.
İsyan etmiyorum inanıyorum bir gün ben de anne olucam ama dayanmak o kadar zor ki. Hayatta hiçbir şeyi bu kadar istemedim. Hep korktum bu konuda imtihan olmaktan.. Malesef başıma geldi... :(

Eklentiler

• IMG_20181225_223257.webp
    IMG_20181225_223257.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20181225_223221.webp
    IMG_20181225_223221.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 36
Back
X