Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada hemsire soruyor gece vakti igneyi nasil vurdurcan diye.nöbetci eczane cok uzakmis. Hemsirenin gozunun icine baktim sen ignemi yaz ben gözü kapali yaparim diye. Hemsire beni deli sandi buyük ihtimal.
Hahahhaha :KK70:sen beni çok güldürüyosun ya Allah da senin yüzünü güldürsün inşallah :KK37:

Hemen dus alma canim geçeyse sabah al ama duyduğuma göre sabah olunca dahaidaha iyi oluyormuş vücut dinlemiyormuş.bu sefer 15 tatildi biz öyle denedik.hadi hayirlisi

Benimde esim bu hafta evde sansima. Gecen 2 aydada sehirdisi işi cikmisti.

Evett.. çok sevindim klomen kullanmasak da çatlatma iğnesi veriyor mu doktorlar bilmiyordum bak bunu aklımda bulunsun :dua:

Canim bu ay olnazsa ben önümüzdeki ayda aynisini yapicam.reglinin 13 .veya 14.günü yumurta olmusmu diye baktirabiliyormusuz.

Kuzum 18.5mm 1tane yumurta varmis yine solda. Hep tereddüt ediliyor gecen aydan kalan 13mm likmi acaba diye. Iyide olabilir kötüde olabilir yinede catlama igneni yazalim dediler. Esim nobetci eczaneden almaya gitti. Artik kismet .yinede sansimizi deneyelim dedik.
Aynen canım denemekte fayda var ama önümüzdeki 4 - 5 günü değerlendirin;)

:sampiyon:

su faturasında zirveyi bu ay bekliyorum bende
Yaaaa kızlar şu moralle beni güldürdünüz ya Allahta sizi güldürsün :) @meyyke Umutumut82 Umutumut82 ben anlamsız bi şekilde bu aydan umutluydum ama az önce sinyali gördüm regl sabaha tamamen başlar muhtemelen. Artık doktora gitmiycem bir kaç ay kendim deniycem ovulasyon testiyle falan. Olmazsa ramazan dan sonra tüp bebek... Hayırlısı artık. Bu ay bende reglim bitince 7 gün oruç tutucam inşallah.

Yaaaa kızlar şu moralle beni güldürdünüz ya Allahta sizi güldürsün :) ben anlamsız bi şekilde bu aydan umutluydum ama az önce sinyali gördüm regl sabaha tamamen başlar muhtemelen. Artık doktora gitmiycem bir kaç ay kendim deniycem ovulasyon testiyle falan. Olmazsa ramazan dan sonra tüp bebek... Hayırlısı artık. Bu ay bende reglim bitince 7 gün oruç tutucam inşallah.
Ah kuzum baktık ki üzülmenin çaresi yok artık kendimizle dalga geçiyoruz ne yapalım :) umarım regl olmazsın ama olursan da gerçekten ara vermeni tavsiye ederim ben iki ay tedavi gördüm ara verdim bu ay ilaçsız daha iyi hissettim kendimi ilaçlar beni hem duygusal hem de fiziksel olarak çok etkilemiş bunu fark ettim. Ve dediğin gibi eğer olmazsa zaten bende haziran gibi tüp bebek de şansımı deneyeceğim umarım gerek kalmadan karınlarımızı doldururuz:anneadayı:

Ah kuzum baktık ki üzülmenin çaresi yok artık kendimizle dalga geçiyoruz ne yapalım :) umarım regl olmazsın ama olursan da gerçekten ara vermeni tavsiye ederim ben iki ay tedavi gördüm ara verdim bu ay ilaçsız daha iyi hissettim kendimi ilaçlar beni hem duygusal hem de fiziksel olarak çok etkilemiş bunu fark ettim. Ve dediğin gibi eğer olmazsa zaten bende haziran gibi tüp bebek de şansımı deneyeceğim umarım gerek kalmadan karınlarımızı doldururuz:anneadayı:
Enn güzelini yapıyosunuz kuzum aslında bu işin başı moral moral moral çünkü. Çoook doğru canım valla benimde üçüncü ayımdı bu, dediğin gibi hem ruhen çöktüm hem de kilo aldırdı ilaçlar çok rahatsız hissediyorum. Nasipten ötesi yalan. Dua edip sitresi ötelemeye çalışıp, kürlerden destek alarak çalışmalara devam edicem. inşallah önce sizlerden sonrada benden tez vakitte gelir güzel haberler :dua::anneadayı:

Back
X