Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Enn güzelini yapıyosunuz kuzum aslında bu işin başı moral moral moral çünkü. Çoook doğru canım valla benimde üçüncü ayımdı bu, dediğin gibi hem ruhen çöktüm hem de kilo aldırdı ilaçlar çok rahatsız hissediyorum. Nasipten ötesi yalan. Dua edip sitresi ötelemeye çalışıp, kürlerden destek alarak çalışmalara devam edicem. inşallah önce sizlerden sonrada benden tez vakitte gelir güzel haberler :dua::anneadayı:
Amin inşallah :dua: Rabbim ol derse olacak :dua:

Sukürler olsun kuzum.rabbim sanada hayirlisini versin. Hicbirseyden korkma. Inanki bittiginde günes yeniden dogmuş gibi üstünden yük kalkmiş gibi hissedeceksin. Ayaklarinin üstünde sapasaglam dur ve bu dünyada kocan dahil hickimseye muhtaç olma. Cok dua edicem sana.
Bitti ben bosaniyorum

Hayırlısı olsun hakkında tatlım bende boşandım çocuk yokken en hayırlısı sen yazınca şöyle baktım eski mesajlara her şerde hayır varıdr güçlenerek başla yeni hayatına bende herşeyimi yalnız yaptım bir işin olsun gerisi gelir Allah yardımcın olsun İstanbul’da olsan destek olmaya çalışırdım iş konusunda ama :KK43: orda bir çevrem yk maalesef
Anladım canım allah rasinolsun canım brnjm

Bitti ben bosaniyorum

Kuzum hakkinda hayirlisi olsun.en azindan seni o adama baglayacak cocuk yokken olmasi daha iyi olmus canimm. Rabbim bubdan sonra daha güzel günler yasatsin. Kilo vermeye odaklan iş bul ve ayaklarinin üstünde dur sen iyi olunca daha güzel günler gelecek emin ol. Dualarim seninle

Aynen canim zaten bur hamile kalsam 15gün yikanmicam.zaten peynir gibi bembeyazdi tenim hayalet gibi oldum yikanmaktan. :ruh:
Ya ahahah :)) hayırlısıyla kalalım da yaz olsa her gün yıkanmak sorun değilde kış bi de hasta oldum olacağım hep kıl payı kurtarıyorum

Canım kızlar aşılama tedavisindeydim yumurtam kendiliğinden çatlamış hemen aşılama ilemi yapılacak dua istiyorum hepinizden allah hayırlısını nasip etsin hepimize
Rabbim yardımcın olsun bende aşılama günü için gittiğim de doktorum yumurtan çatlamış çok güzel demişti yani olabilir sana gün verilmedi mi

Çiçek kızlar sizlere bi sorum olacak netten araştırdım biraz ama net bi sonuç alamadım burdaki herkez canlı bir örnek olduğu için size sormak istedim ama biraz çekiniyorum sormakta ayıp olurmu yanlış anlarmısınız diye :110:

Kızlar sizi takip ediyorum ama bir süredir yazacak gücüm yoktu. Bugün kontrole gittim. Rahim duvarın güzel kalınlaşmış dedi. İki tane 13 ve 14 mm de solda yumurtam gelişmiş. Günde iki tane klomen içmiştim. Cuma günü tekrar çağırdı kontrol için. Bu ay tedaviye güzel cevap verdin dedi. Daga önce hapla da gelişmemişti. Dualarınıza ihtiyacım var, cuma ya kadar büyüsünler :dua: sanırım aşılama yapalım diycek. Cuma günki duruma göre karar vericez dedi.

Back
X