Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geceler ben 21 yaşındayım 8 aylık evliyim çocuk istiyotız ama ben de yumurtlama yok adetim ilk kez gecikti ve adetimden 14 gün sonra kahverengi pıhtılı kanamam geldi test yaptırdım negatif çıktı ama ebe 1 haftaya gelmezse tekrar gel yapalım dedi nolur dua edin çünkü eğer çpcuğum olamıcaksa boşanmayı düşünüyorum boşuna eşimin bari çocuk şansımı elinden almak istemiyorum :dua::mad:
Merhaba. Hemen karamsar olmayın. Hiç adet olmuyor değilsiniz ki. Çocuk konusunda engelleriniz olabilir ama imkansız değil. Riskli bir durumunuz varsa bir ebe ile kalmayın. Kadın hastalıkları ve doğum uzmanına gidin. Mutlaka bütün tahlillerinizi yaptırın. Yumurtlamayı kolaylaştıracak ilaçlarla çatlatma iğnesiyle başlarsınız olmadı aşılama yaptırırsanız o da olmadı tüp bebek var. Üstelik daha çok gençsiniz. Eşinizin sper değerlerinde sorun olsaydı yani eşinizin sağlık problemleri nedeniyle çocuğunuzun olmayacağını bilseydiniz siz bu yüzden eşinizi terk eder miydiniz? Sadece çocuk dünyaya getirmek için evlilik yapılmaz öyle olsaydı sperm bankaları herkesin işini kolaylaştırırdı. Bu durum hepimiz için imtihan. Rabbim sıkıntı verdiyse bir sebebi vardır. Sabırla bu sıkıntıların geçmesini bekleyerek ondan geleni kabullenerek rızasını alalım. Boş yere kendinizi de eşinizi de üzmeyin birbirinize daha çok bağlanın ki sabrınız başka yerden meyvesini versin. Rabbim yardımcınız olsun

Ayyy ne güzel yaa Rabbim her gününüzü böyle bayram tadında geçirmenizi nasip etsin inşallah canım benim:KK200: ben bayaa bayaa artık tüp bebek fikrine alıştırmaya başladım kendimi, nasip...
Amiin canım benim amiin, Allahım hepimize bayram tadında günler yaşatsın hep :dua:
Kuzum ben tüp bebeğe geçmeden olabileceğini düşüyorum, genellikle bu süreçte biraz daha rahat oluyo insan ve o zaman aniden geliyo bebiş. İnşallah senin de öyle olucak :dua:

Kızlar bi şey sorcam. Çatlatma iğnesinden 8 saat sonra merak ettim ovulasyon testi yaptım ve negatifti. Yani bu hormon iğneden sonra ne zaman pik yapıyor ki? İğnede mi sıkıntı vardı yoksa daha sonraki saatlerde mi yükseliyor bilemedim. Hiç böyle bi şey yapan oldu mu?
İğneyi vurduktan 36-48 saat içerisinde çatlıyor diye biliyorum

Çok teşekkür ederim kuzucum. Herkes ağladı çığlık attı hopladı zıpladı :) çok güzel bi gündü, Rabbim sizlere çok daha güzelini yaşatsın inşallah canımm :dua::KK200:

Daha guzel günleriniz gelicek insallah kuzum .o mini mini ellerini tutunca daha neler hissedeceksiniz.

İnşallah öyle olur :KK43: dua et lütfen senin duan kabul olur.
Hiç bir hissim yok o yüzden olumsuz düşünüyorum geçtiğimiz aylar da hep bir ağrı bişi oluyodu belki de ilaç kullandığım için oluyordu bilmiyorum :KK43: daha çok var sabır edicez göreceğiz hayırlısını nasip etsin hepimize Allah'ım

Aaaaa bana hep olumlu ol pozitif ol diyorsun bu ne simdi. Bak göreceksin bu ay gelicek senin cekik gozlü :emir_bebek:

Kızlar galiba yine düşüyo benimki açık kahve akintim gelmeye başladı göğüs hassasiyetimde azaldi belimde agriyor...:KK43:çok kötüyüm doktora msj attım daha gormedi

Kahverengi akıntı önemli değil canım kırmızı olursa riskli
İçeride kanama bölgeleri oluşabiliyor onlar kahverengi akıntı olarak geliyor
Dinlen , yat yorma kendini

Amiin canım benim amiin, Allahım hepimize bayram tadında günler yaşatsın hep :dua:
Kuzum ben tüp bebeğe geçmeden olabileceğini düşüyorum, genellikle bu süreçte biraz daha rahat oluyo insan ve o zaman aniden geliyo bebiş. İnşallah senin de öyle olucak :dua:
inşallah tatlım ağzından bal damlıyor, inşallah dediğin gibi olur:dua: gerçekten öyle bu ay doktora gitmeyeceğim düşüncesi bile o kadar rahatlattı ki, üzerimdeki gerginlik kalktı:21:bol bol dua ediyorum canım, reglim bitsin inşallah 7gün oruç tutuncam bi tek o kaldı yapmadığım. Artık bu kadar şeye rağmen gelmiyorsa vardır Rabbim bi bildiği..

Kızlar galiba yine düşüyo benimki açık kahve akintim gelmeye başladı göğüs hassasiyetimde azaldi belimde agriyor...:KK43:çok kötüyüm doktora msj attım daha gormedi
Canım ya korkma 5.haftada bende de 3 gün açık kahve akıntı oldu normal şeyler dedi doktor. Kırmızı kan olmadığı sürece korkma. Ama tabi ki bi doktora git hem kontrol eder hem progestan başlar. Ben mesela daha doktora gidemeden kesilmişti açık kahve akıntı, beyaza dönmüştü. Doktor kontrol etti hiçbir şey yok her şey yolunda dedi, her ihtimale karşı 10 gün progestan kullanalım fitil okarak dedi şimdi onu kullanıyorum ama akıntım zaten çoktan normale döndü beyaz hafif sarı bazen. Sen kendini sakın üzme bu çok ciddi bi şey değil

inşallah tatlım ağzından bal damlıyor, inşallah dediğin gibi olur:dua: gerçekten öyle bu ay doktora gitmeyeceğim düşüncesi bile o kadar rahatlattı ki, üzerimdeki gerginlik kalktı:21:bol bol dua ediyorum canım, reglim bitsin inşallah 7gün oruç tutuncam bi tek o kaldı yapmadığım. Artık bu kadar şeye rağmen gelmiyorsa vardır Rabbim bi bildiği..
Gelir Allahın izniyle canım, oruç tutmanı öneriyorum. Genelde bi çok kişide işe yarıyo bu, zaten zarar gelmez ki elimizden geleni yapalım da...

Back
X