- 19 Şubat 2019
- 634
- 591
- 103
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #21.341
Merhaba. Hemen karamsar olmayın. Hiç adet olmuyor değilsiniz ki. Çocuk konusunda engelleriniz olabilir ama imkansız değil. Riskli bir durumunuz varsa bir ebe ile kalmayın. Kadın hastalıkları ve doğum uzmanına gidin. Mutlaka bütün tahlillerinizi yaptırın. Yumurtlamayı kolaylaştıracak ilaçlarla çatlatma iğnesiyle başlarsınız olmadı aşılama yaptırırsanız o da olmadı tüp bebek var. Üstelik daha çok gençsiniz. Eşinizin sper değerlerinde sorun olsaydı yani eşinizin sağlık problemleri nedeniyle çocuğunuzun olmayacağını bilseydiniz siz bu yüzden eşinizi terk eder miydiniz? Sadece çocuk dünyaya getirmek için evlilik yapılmaz öyle olsaydı sperm bankaları herkesin işini kolaylaştırırdı. Bu durum hepimiz için imtihan. Rabbim sıkıntı verdiyse bir sebebi vardır. Sabırla bu sıkıntıların geçmesini bekleyerek ondan geleni kabullenerek rızasını alalım. Boş yere kendinizi de eşinizi de üzmeyin birbirinize daha çok bağlanın ki sabrınız başka yerden meyvesini versin. Rabbim yardımcınız olsunİyi geceler ben 21 yaşındayım 8 aylık evliyim çocuk istiyotız ama ben de yumurtlama yok adetim ilk kez gecikti ve adetimden 14 gün sonra kahverengi pıhtılı kanamam geldi test yaptırdım negatif çıktı ama ebe 1 haftaya gelmezse tekrar gel yapalım dedi nolur dua edin çünkü eğer çpcuğum olamıcaksa boşanmayı düşünüyorum boşuna eşimin bari çocuk şansımı elinden almak istemiyorum![]()