Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar galiba yine düşüyo benimki açık kahve akintim gelmeye başladı göğüs hassasiyetimde azaldi belimde agriyor...:KK43:çok kötüyüm doktora msj attım daha gormedi

Kuzum düsmez A AloeeVeraa ninda bu tip akintisi olmustu 2 3 gün. Acile git bence igne falan yaparlar.zaman kaybetme

Benim de 15.gün daha öncesinde de şimdi de başağrısı yaşamadım. İnşallah hayırlı haber alırsınız
test yaptinmi canim durum ne

Benimde igneni 4.günü bugün temizlik yaptim biraz sol kasigim agridi baska bir belirtim yok.
ilk gunlerde bendede vardi
Kuzum benim de 8. Gün baş agrim çok yok ama arasira kasiklarimda ağrı var insallah hayirlara vesile olur
bende kendimi dinledigimde agri degilde agirlik hissi var sanki yada psikolojik

İğneden sonra 10. Günüm ve yürüdüğümde dahi ağrıyan kasıklarım mevcut :eek: Diğerinde böyle olmamıştım :halay:
test yaptinmi hic bende bugun 2tane idrar testi aldim hangi gun yapsam acaba

test yaptinmi canim durum ne

ilk gunlerde bendede vardi

bende kendimi dinledigimde agri degilde agirlik hissi var sanki yada psikolojik

test yaptinmi hic bende bugun 2tane idrar testi aldim hangi gun yapsam acaba

Pazartesi kan vericem 12. Gün oluyor 12-14 olarak tavsiye ediyor doktorlar zaten. İdrar yapmayı düşünmüyorum kuzum çünkü bizim ailede pek çıkan yok idrarda :KK16:

igneden sonraki 8.gunum ve basim normalde agrimaz sabahtan siddetli agrim var sizler ne durumdasiniz
dün biraz umutsuzken tekrar umut doldum. Seninle günümüz aynı canım. Dün akşam benim grip benzeri belirtilerim tamamen alerjik bişeye dönüştü. Burnum tıkanık, dolmuş, arada su gibi akıyor az az. Gece epey zorladı beni. Tıkalı olması boğazımı kurutuyor gıcık yapıyor. Ne ateş var ne ağrı ne öyle grip kırgınlığı. Hiç böyle olmam ben normalde. Azıcık bir araştırayım dedim. Gebelik tinizi deben bişey varmış. Alerjik ve hassas bünyelerde bu şekilde alerjik rinit oluşabiliyormuş gebelikle birlikte. Unumadan hapşırma da var. Şimdi nasıl umutlanmam?

Benim de 15.gün daha öncesinde de şimdi de başağrısı yaşamadım. İnşallah hayırlı haber alırsınız
sizi belli olur artık canım. İnşallah güzel haberi alır bizi de sevindirirsiniz. :)

Sagol kuzum.valla ev işi bitmiyor
Ne zaman bitmiş. Dünya işi bitmez. Ben salladım biraz. Bir süre biraz düzenli gitmesin ne olur? Siz de biraz rahat olun. Dinlenmeniz önemli.

Geldim canım buraya yazıcaktım artık.
Çok şükür minnoşumuzun kalp atışlarını duyduk kızlaarr :dua::halay: at koşturuyo gibi maşallah :) artık bebeği ölçüyo doktor ve tam sat ile uyumlu bebeğimiz 6+1 günlüğüz. Kalp atış hızı da dakikada 176, çok şükür bin şükür ya nasıl rahatladım. Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın :dua:
Ayyy maşallah çok sevindimm darısı bem de dahil isteyen herkese olsunn :KK24:

Aaaaa bana hep olumlu ol pozitif ol diyorsun bu ne simdi. Bak göreceksin bu ay gelicek senin cekik gozlü :emir_bebek:
Ayy kuzum biliyorsun insan ister istemez takıyor kafasına sürekli başka şeylerle meşgale olmaya çalışıyorum kafama takmayayım diye.. hamile olalım artık :(

dün biraz umutsuzken tekrar umut doldum. Seninle günümüz aynı canım. Dün akşam benim grip benzeri belirtilerim tamamen alerjik bişeye dönüştü. Burnum tıkanık, dolmuş, arada su gibi akıyor az az. Gece epey zorladı beni. Tıkalı olması boğazımı kurutuyor gıcık yapıyor. Ne ateş var ne ağrı ne öyle grip kırgınlığı. Hiç böyle olmam ben normalde. Azıcık bir araştırayım dedim. Gebelik tinizi deben bişey varmış. Alerjik ve hassas bünyelerde bu şekilde alerjik rinit oluşabiliyormuş gebelikle birlikte. Unumadan hapşırma da var. Şimdi nasıl umutlanmam?

sizi belli olur artık canım. İnşallah güzel haberi alır bizi de sevindirirsiniz. :)

Ne zaman bitmiş. Dünya işi bitmez. Ben salladım biraz. Bir süre biraz düzenli gitmesin ne olur? Siz de biraz rahat olun. Dinlenmeniz önemli.
ins. emeklerimiz bosa gitmez dualarimiz kabul olur sen nezaman test yapmayi dusunuyorsun

Canım dün de yazamadım sana, çok teşekkür ederim inşallah güzel gider. Doktorun da güzel anlattı bugün. Kendini illa olacak diye şartlandırma, biz ihtimali arttırıcaz. Rahat ol falan diye. Bir kere dene, sonra ara vericez, ne yaparsak yapalım kaderdenen vir gerçek var diye. Dua edin canım bana:anneadayı: yarın akşam 10 da iğne yapıcam
Aynen oyle canim rabbim nasip etsin inss dualarimdasn❤

Evet haklisin canim.benim bir tane 4 yasinda canavarim var sagolsun dagitmadik yer birakmiyor.

Back
X