- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #21.361
Kötü düşünme inşallah normal bı alıntıdır çoğu kişide olabiliyor cunkuDoktor cagirdi gidiyorum gogus hassasiyetim yok oldu bianda umudum yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü düşünme inşallah normal bı alıntıdır çoğu kişide olabiliyor cunkuDoktor cagirdi gidiyorum gogus hassasiyetim yok oldu bianda umudum yok
Kızlar galiba yine düşüyo benimki açık kahve akintim gelmeye başladı göğüs hassasiyetimde azaldi belimde agriyor...çok kötüyüm doktora msj attım daha gormedi
Benim de 15.gün daha öncesinde de şimdi de başağrısı yaşamadım. İnşallah hayırlı haber alırsınızigneden sonraki 8.gunum ve basim normalde agrimaz sabahtan siddetli agrim var sizler ne durumdasiniz
igneden sonraki 8.gunum ve basim normalde agrimaz sabahtan siddetli agrim var sizler ne durumdasiniz
Kuzum benim de 8. Gün baş agrim çok yok ama arasira kasiklarimda ağrı var insallah hayirlara vesile olurigneden sonraki 8.gunum ve basim normalde agrimaz sabahtan siddetli agrim var sizler ne durumdasiniz
İğneden sonra 10. Günüm ve yürüdüğümde dahi ağrıyan kasıklarım mevcutigneden sonraki 8.gunum ve basim normalde agrimaz sabahtan siddetli agrim var sizler ne durumdasiniz
test yaptinmi canim durum neBenim de 15.gün daha öncesinde de şimdi de başağrısı yaşamadım. İnşallah hayırlı haber alırsınız
ilk gunlerde bendede vardiBenimde igneni 4.günü bugün temizlik yaptim biraz sol kasigim agridi baska bir belirtim yok.
bende kendimi dinledigimde agri degilde agirlik hissi var sanki yada psikolojikKuzum benim de 8. Gün baş agrim çok yok ama arasira kasiklarimda ağrı var insallah hayirlara vesile olur
test yaptinmi hic bende bugun 2tane idrar testi aldim hangi gun yapsam acabaİğneden sonra 10. Günüm ve yürüdüğümde dahi ağrıyan kasıklarım mevcutDiğerinde böyle olmamıştım
![]()
Kuzum çok zorlama kendini dikkat etBenimde igneni 4.günü bugün temizlik yaptim biraz sol kasigim agridi baska bir belirtim yok.
Kuzum çok zorlama kendini dikkat et
test yaptinmi canim durum ne
ilk gunlerde bendede vardi
bende kendimi dinledigimde agri degilde agirlik hissi var sanki yada psikolojik
test yaptinmi hic bende bugun 2tane idrar testi aldim hangi gun yapsam acaba
dün biraz umutsuzken tekrar umut doldum. Seninle günümüz aynı canım. Dün akşam benim grip benzeri belirtilerim tamamen alerjik bişeye dönüştü. Burnum tıkanık, dolmuş, arada su gibi akıyor az az. Gece epey zorladı beni. Tıkalı olması boğazımı kurutuyor gıcık yapıyor. Ne ateş var ne ağrı ne öyle grip kırgınlığı. Hiç böyle olmam ben normalde. Azıcık bir araştırayım dedim. Gebelik tinizi deben bişey varmış. Alerjik ve hassas bünyelerde bu şekilde alerjik rinit oluşabiliyormuş gebelikle birlikte. Unumadan hapşırma da var. Şimdi nasıl umutlanmam?igneden sonraki 8.gunum ve basim normalde agrimaz sabahtan siddetli agrim var sizler ne durumdasiniz
sizi belli olur artık canım. İnşallah güzel haberi alır bizi de sevindirirsiniz. :)Benim de 15.gün daha öncesinde de şimdi de başağrısı yaşamadım. İnşallah hayırlı haber alırsınız
Ne zaman bitmiş. Dünya işi bitmez. Ben salladım biraz. Bir süre biraz düzenli gitmesin ne olur? Siz de biraz rahat olun. Dinlenmeniz önemli.Sagol kuzum.valla ev işi bitmiyor
Ayyy maşallah çok sevindimm darısı bem de dahil isteyen herkese olsunnGeldim canım buraya yazıcaktım artık.
Çok şükür minnoşumuzun kalp atışlarını duyduk kızlaarrat koşturuyo gibi maşallah :) artık bebeği ölçüyo doktor ve tam sat ile uyumlu bebeğimiz 6+1 günlüğüz. Kalp atış hızı da dakikada 176, çok şükür bin şükür ya nasıl rahatladım. Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın
![]()
Ayy kuzum biliyorsun insan ister istemez takıyor kafasına sürekli başka şeylerle meşgale olmaya çalışıyorum kafama takmayayım diye.. hamile olalım artıkAaaaa bana hep olumlu ol pozitif ol diyorsun bu ne simdi. Bak göreceksin bu ay gelicek senin cekik gozlü![]()
Ayy kuzum biliyorsun insan ister istemez takıyor kafasına sürekli başka şeylerle meşgale olmaya çalışıyorum kafama takmayayım diye.. hamile olalım artık![]()
ins. emeklerimiz bosa gitmez dualarimiz kabul olur sen nezaman test yapmayi dusunuyorsundün biraz umutsuzken tekrar umut doldum. Seninle günümüz aynı canım. Dün akşam benim grip benzeri belirtilerim tamamen alerjik bişeye dönüştü. Burnum tıkanık, dolmuş, arada su gibi akıyor az az. Gece epey zorladı beni. Tıkalı olması boğazımı kurutuyor gıcık yapıyor. Ne ateş var ne ağrı ne öyle grip kırgınlığı. Hiç böyle olmam ben normalde. Azıcık bir araştırayım dedim. Gebelik tinizi deben bişey varmış. Alerjik ve hassas bünyelerde bu şekilde alerjik rinit oluşabiliyormuş gebelikle birlikte. Unumadan hapşırma da var. Şimdi nasıl umutlanmam?
sizi belli olur artık canım. İnşallah güzel haberi alır bizi de sevindirirsiniz. :)
Ne zaman bitmiş. Dünya işi bitmez. Ben salladım biraz. Bir süre biraz düzenli gitmesin ne olur? Siz de biraz rahat olun. Dinlenmeniz önemli.
Amiin canım darısı tüm isteyenlere inşallahAyyy maşallah çok sevindimm darısı bem de dahil isteyen herkese olsunn![]()
Aynen oyle canim rabbim nasip etsin inss dualarimdasn❤Canım dün de yazamadım sana, çok teşekkür ederim inşallah güzel gider. Doktorun da güzel anlattı bugün. Kendini illa olacak diye şartlandırma, biz ihtimali arttırıcaz. Rahat ol falan diye. Bir kere dene, sonra ara vericez, ne yaparsak yapalım kaderdenen vir gerçek var diye. Dua edin canım banayarın akşam 10 da iğne yapıcam
dün biraz umutsuzken tekrar umut doldum. Seninle günümüz aynı canım. Dün akşam benim grip benzeri belirtilerim tamamen alerjik bişeye dönüştü. Burnum tıkanık, dolmuş, arada su gibi akıyor az az. Gece epey zorladı beni. Tıkalı olması boğazımı kurutuyor gıcık yapıyor. Ne ateş var ne ağrı ne öyle grip kırgınlığı. Hiç böyle olmam ben normalde. Azıcık bir araştırayım dedim. Gebelik tinizi deben bişey varmış. Alerjik ve hassas bünyelerde bu şekilde alerjik rinit oluşabiliyormuş gebelikle birlikte. Unumadan hapşırma da var. Şimdi nasıl umutlanmam?
sizi belli olur artık canım. İnşallah güzel haberi alır bizi de sevindirirsiniz. :)
Ne zaman bitmiş. Dünya işi bitmez. Ben salladım biraz. Bir süre biraz düzenli gitmesin ne olur? Siz de biraz rahat olun. Dinlenmeniz önemli.