Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bugün vuruldum iğneyi 🤲😊

Insallah bu ay dualarina kavusursun canjm
bilemiyorum canım nasip.
Böyle zevkle umutla geçmeyeceği belli bu ayın orasını kesin biliyorum.
Hayırlısı olsun. Demekki vakti gelmemiş daha. En hayırlı zamanda nasip olsun inşallah. Ne kadar süredir tedavidesin bilmiyorum. Eğer 3 defa yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi kullandıysan iki üç ay ara ver aşılama düşün bence. Tabiki en doğru tedaviyi doktorun bilir. Rabbim bol sabır ve umut versin
amin cümlemize. İlk defa kullanmıştım. 2 kere klomen ve iğne deneriz olmazsa aşılama demişti doktorum ama şu an ne yapacağım hakkında bir fikrim yok doğrusu. Tekrar gidecek şevk ve gücü bulabilir miyim kendimde bilmiyorum.

bilemiyorum canım nasip.
Böyle zevkle umutla geçmeyeceği belli bu ayın orasını kesin biliyorum.

amin cümlemize. İlk defa kullanmıştım. 2 kere klomen ve iğne deneriz olmazsa aşılama demişti doktorum ama şu an ne yapacağım hakkında bir fikrim yok doğrusu. Tekrar gidecek şevk ve gücü bulabilir miyim kendimde bilmiyorum.
İlk defa kullandıysan kesin git. Ben Ekim ayından beri gidiyorum. İlkinde ilaçsız takip yaptı sonra sadece klomen verdi sonra tekrar ilaçsız takip sonra klomen+ovitrelle ve bu sefer ilaç değiştirdi devam ediyorum. Adetinin 2. veya 3. Günü mutlaka git pes etme. Biz anne olmak isteyenlere umutsuzluk ve karamsarlık yakışmıyor.

Kizlar ben 7 aylik evliyim ve cocuk istiyoruz . Doktora sali gjnu gidicem suan adet donemim. Bu igneyi kimlere veriyor. Klomen baslamadan vermiyor mu
7 aylık da başlayacağını sanmıyorum canım genelde 1 yıl bekliyorlar tabi yaş ve yumurta rezervi de önemli. Klomen kullanmadan vuranlar da var eğer yumurtan kendiliğinden yeterince büyüyorsa vurabilirsin tabi doktor tavsiyesi daha önemli :KK8:
kızlar sabah 10'da çatlatma igne mi vuruldum 🌝 insallah guzel haberler alirim heyecanli bekleyis basladi artık
Hadi hayırlı olsun güzel sabırla beklemeler :KK3::dua:

İlk defa kullandıysan kesin git. Ben Ekim ayından beri gidiyorum. İlkinde ilaçsız takip yaptı sonra sadece klomen verdi sonra tekrar ilaçsız takip sonra klomen+ovitrelle ve bu sefer ilaç değiştirdi devam ediyorum. Adetinin 2. veya 3. Günü mutlaka git pes etme. Biz anne olmak isteyenlere umutsuzluk ve karamsarlık yakışmıyor.
Canım hafta sonu giriyor araya. Bugün bir desen pazartesi 4. Gün oluyor
Geçen ay da 4. Gün gitmiştim 5. Gün tedaviye başlamıştık. Yine öyle olacak sanırım.

Böyle

Eklentiler

• 1F6DF65C-2B73-4C70-A3B8-4BE1A3C53A91.webp
    1F6DF65C-2B73-4C70-A3B8-4BE1A3C53A91.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 42
Rabbim gönlünün muradını versin inşallah. Mart bizim için hayırlı haberler getirsin.
Amin canım dualar müşterek. Ama şimdiden hiç umudum yok.
Ve buradan söylüyorum hiç belirti aramayın arkadaşlar. Her zamankinden farklı şeyler yaşadım. Şu kanıya vardım ki ilaç ve iğneler yaşatıyor bunları.
Bir dahaki ay da bat geçmeden test yapmam artık. Zaten benim tam gününde geliyor maşallah.

Genelde k

Rabbim endoğru ve en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah . Tedaviler kişiye özel. Bütün tahlillerin yapıldı mı? Eşinin sperm sonuçları nasıl? Bunların cevabına göre doktorun tedavi verir. Hiçbir sorun yoksa genelde klomenle başlıyorlar. Klomen vermeden çatlatma iğnesi verenleri ben pek duymadım şahsen.
Anladim over kisti vardi ama adetlerim duzenli . Ilk defa gidicem acaba daha erken diye klomen vermez mi

Anladim over kisti vardi ama adetlerim duzenli . Ilk defa gidicem acaba daha erken diye klomen vermez mi
Normalde 35 yaşın altında olanlara 1 yıllık süre tanıyorlar. Ama sizin polikistik over sendromunuz var. Doktorunuz bunu kesinlikle dikkate alacaktır. Devlette pek önemseyorlar açıkçası. Ben devlet hastanesine de gittim tıp fakültesine de. Her ikisi de bekle 6 ay içinde olmazsa aşılama yaptır dediler. Şuan özelde devam ediyorum. İmkanın varsa özele git

Back
X