Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3gün önce 16 mm idi. Ne ara büyüdü bukadar anlamadım.çok olumlu konuştu ama kafamda soru işaretleri oluştu. Aynen bana göre de çok büyük. Aşılama ne zaman yapıldı? Banada önerdi ama istemedim

3gün önce 16 mm idi. Ne ara büyüdü bukadar anlamadım.çok olumlu konuştu ama kafamda soru işaretleri oluştu. Aynen bana göre de çok büyük. Aşılama ne zaman yapıldı? Banada önerdi ama istemedim
Bukadar büyüdüyse kendi kendine çatlar bence benim iğneyle büyüdü maşallah 🧿 gayet iyi büyümüş

Merhaba. Araniza yeni katıldım. Bugün çatlatma iğnemi vuruldum.bekliyorum 😊 öneriniz var mı? Aklıma takılan şey bugün doktor yumurtamın 27mm olduğunu söyledi.ve çok güzel dedi. Çok büyük değil mı?
Benimde 3 gün ama aşırı ağrım var sende de oluyor mu peki

Ne zaman yapildi derken 18 mm ken catlatma ignesi yapildi 36 saat sonra yapildi.muhtemelen biraz daha büyümüstür tabi

Benim 2 yumurtam vardı 3gün önce sol kasığımda çok aprı ve batma oldu. Bugün baktı tek yumurta.diğeri çatlamış çatlarkende batma ve sancı olur dedi. Böyle bir ağrımıydı seninki.

Eklentiler

• IMG-20190309-WA0001.webp
    IMG-20190309-WA0001.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 37
evrt
evet arkadasim bendede oldu beyaz pütürlü akinti.sonrasındada yoğun sari şu gibi akintim geldi şuanda 16. günüm biraz azaldı göğüslerim bariz bir şekilde büyüdü uclari açıyor daha test yapmadım yarın regl olmam gerekiyor olmazsam direk kan vericem. sende istersen tam gününü bekle inşallah müjdeli haberi alırsın
Mallesef canim kirmizilar gorundu

evet genelde öyle şöyleler ama benim kizim adetime 1 gun kala test yapmıştım 1 saat sonra çıkmıştı. ama bilmiyorum ablanında ertesi gün çöpü bosaltirken bakmış merak edip pozitifi görmüştü bilmiyorum pazartesi gunu kanda baktiricam
İnşallah vardır o zaman doğru sonuçtur. Yarın sabah yine yapın.

Back
X